משתמש |
שושלת אנטוניה  |
|
tampopo
644 הודעות |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 22/01/2010 : 20:21:08
|
זאב, נראה לי שהגוף הזה "היציע" הוא משהו קיקיוני לחלוטין שלא כדאי בכלל לעסוק בו. כל ה"פעילות" שלהם מסתכמת בהודעות לעיתונות ויחסי ציבור, וכל מיני הודעות הזויות הקשורות להפועל פתח תקווה. ככל שאני יודע מדובר באדם אחד או שניים, שמקבלים פריחה כאשר מזכירים את קטמון לידם, או קביליו, כי זה כבר עשיה, ואלה רק בלפאר את שמם מתעסקים. האורחת זה משהו אחר, אבל אם לא טרחה לבדוק מי נגד מי בישראל, זה כבר לא עושה רושם טוב. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 22/01/2010 : 21:36:56
|
אבי, במקרה זה אתה טועה. ובגדול.
היציע, עד כמה שיהיה קטן, עושה עבודה נפלאה. שברובה לא קשורה ישירות אלינו עדיין. יחד עם זאת, הם בקשר רציף עם הפועל וגם עם אוסישקין ויפו. אתמול לכנס עם אנטוניה הגיעה נציגות שלנו וגם נציגות די מסיבית של אוסישקין. היו שם גם אוהדי כפר סבא, ראשל"צ(??), מכבי פ"ת, הפועל פ"ת, ומכבי ת"א. לפני ההרצאה שלה, הייתה לה פגישה אינטימית עם נציגינו כדי לנסות ולעזור. מי ייתן.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 22/01/2010 : 23:44:56
|
i stand corrected. התנצלותי לאנטוניה וליציע הנ"ל. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 23/01/2010 : 12:44:41
|
אבי, לא יודע אם טרחה האורחת לבדוק מי נגד מי בישראל.אבל,כששאלו אותה לגבי אוהדי ביטר שלא מרשים להנהלה שלהם להחתים שחקן ערבי,תשובתה מאד ברורה וחד משמעית. ציטוט: גם אם תביא דוגמה של קהל, שהוא לגמרי טיפש, זה לא אומר שהמודל לא יצליח. אני מכירה הרבה דוגמאות שלאוהדים היה כוח והם הפעילו לחץ, אבל עם אוהדים גזענים אנחנו לא עובדים.
אותי היא הרשימה. שנית,היא מגיעה מגרמניה.מדינה שיישמה חוקית (50+1 )את המודל שהיא מדברת עליו וראה הפלא: הליגה הגרמנית היא (לטעמי) המרתקת ביותר באירופה ועם הכי הרבה קהל במגרשים.. תזכור מה שטמפופו אומר לך,העשור האחרון באירופה היה שייך לקבוצות בספרד ואנגליה .שנות ה-90 בעיקר לקבוצות האיטלקיות . העשור הקרוב יהיה שייך לקבוצות הגרמניות.למה? כי הקבוצות שם מנוהלות תקציבית וקהילתית נכון. תרשום תרשום.
|
נערך על ידי - tampopo ב-23/01/2010 12:45:57 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 23/01/2010 : 18:54:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
תרשום תרשום.
רשמתי. תחי הפועל ברלין. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 26/01/2010 : 09:14:02
|
מצ"ב קישור לדוח מפורט שמצוי באתר של הארגון האירופי. http://clients.squareeye.com/uploads/sd/documents/SDEurope-Full-Report.pdf.
המסמך יכול להיות מקור מעניין למי שמתעתד לכתוב איזו עבודה, למשל באוניברסיטה, בתחומים של דרכי פעולה של אוהדי ספורט. יש בדו"ח גם מידע על דרכי הפעולה של ארגוני הספורט הרשמיים באירופה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 26/01/2010 : 09:37:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
מצ"ב קישור לדוח מפורט שמצוי באתר של הארגון האירופי. http://clients.squareeye.com/uploads/sd/documents/SDEurope-Full-Report.pdf.
המסמך יכול להיות מקור מעניין למי שמתעתד לכתוב איזו עבודה, למשל באוניברסיטה, בתחומים של דרכי פעולה של אוהדי ספורט. יש בדו"ח גם מידע על דרכי הפעולה של ארגוני הספורט הרשמיים באירופה.
בעמוד 129 במסמך הזה כתוב:
Hapoel Katamon Football Club Hapoel Katamon Football Club is owned and managed by its fans. The club was created by supporters of Hapoel Jerusalem, who were dissatisfied about the way their club was run. Hapoel Katamon Football Club is named after the Jerusalem neighborhood of Katamon, where Hapoel Jerusalem had a stadium. When Hapoel Jerusalem was relegated from the top to the third division, fans could not see a future for the club in the hands of the current owners, who they held responsible for the poor sporting as well as financial performance of the club. In reaction to these developments supporters started to raise NIS 500,000 to form a new team. More than 500 supporters purchased a NIS 1,000 stake in the team and businessmen provided additional funds. To date the club has about 700 members who pay 1,000 shekels a year. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 26/01/2010 : 23:16:13
|
אם לא הייתה זו אירופאית מצודדת ומרשימה, ספק אם בכלל היינו קוראים על כך. באין אינטרס משותף אני לא רואה איך אוהדי הכדורגל בארץ יתאחדו לאיזושהי מטרה. קודם כל ולפני הכל בגלל הגישה הישראלית הגורסת שלמי שיש כסף מותר הכל ומי שמתנהג כגביר מקבל תארי קדושה אפילו אם הוא עושה ממך צחוק על הדרך, וזה קל מאד, תשאלו את יוסי מילשטיין.הציבור מטומטם , לא הציבור משלם.העיקר שיזרום הכסף. אין נפש חיה בעולם שתשכנע אותי שהאליפויות האחרונות של ביטר היו תוצר של כדורגל. יש גם עניין כמותי - אם נחבר את הקהל הפעיל של קבוצות שעוד נשאר להן קהל כגון הפועל פ"ת, כפר סבא, באר שבע,הפועל ר"ג, הפועל חיפה, הפועל ירושלים, בנ יהודה ומכבי נתניה, לא נגיע לכמות האוהדים הפעילים של, נגיד, מכבי חיפה. המונח "ארבע הגדולות" הוא אפקט פיגמליון שהרס את הכדורגל כאן בשני העשורים האחרונים, ואם הקהל של 4 הגדולות מהווה נומינאלית 90% מקהל האוהדים הפעילים וקרוב ל 100% מאוהדי הכורסא, ואם אותו הציבור בסה"כ חושב שלאוהדים אין ולא אמורה להיות אמירה או השפעה, והכל תלוי בינקל'ה או לוני או המשוגע התורן של ביטר,ואם מדובר במסה קריטית שלא לחוצה על שינוי, אזי מדובר בלשחות לא נגד הזרם, אלא בשלולית שלידו. בכל אופן, החשיפה מבורכת, חבל שהעיתונאי הנורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא חלש וחסר כישרון הכתיבה אייל לוי, אחד מאלה שלקרוא אותם מבאס לי את היום לא מצא לנכון להזכיר בחצי מילה את, עזבו קטמון, מכבי יפו או אוסישקין. אבל זה כבר גדול על מי שתקוע בתחת של 4 הגדולות ובא לעשות אייטם שנחשב בעיני התקשורת המקובלת כיום במקום נושא אקוטי נושא אקזוטי. |
נערך על ידי - קראנקו ב-26/01/2010 23:19:52 |
 |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 27/01/2010 : 10:22:48
|
מה ז"א אין אינטרס משותף? האינטרסים של קהל הכדורגל באירופה שונים מישראל? מחירי הכרטיסים הוא אינטרס משותף,אלימות היסמניקים הוא אינטרס משותף.ועוד.וכו. כמותית ,לקחת כאן כדוגמית דווקא את מכבי חיפה שהוא מועדון חריג פה מבחינת ניהולית ועם ההצלחות של הקבוצה של שחר לא חכם להתווכח.אבל,כשיגיע המשבר שלה או כשיענקלה יעזוב אותה,אני מעריך שגם לקהל הזה תהיה אמירה בעניין הזה.
|
 |
|
Offside
806 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|