פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - ראשון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - ראשון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - ראשון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:16:45  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התחתית קרובה מאוד. תוסיפו 3 נקודות לרוב הקבוצות מתחתינו שעדיין לא שיחקו נגד א.א.א
עופר בדרך כלל מודע לטעויות שלו במהלך משחק ומשנה בהתאם, היום זה לא קרה. האמצע שלנו לא היה קיים היום.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:22:50  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביזיון! השחקנים ועופר ביזו היום את המועדון, ואותנו האוהדים שהגענו למשחק שהיה אמור להיות מלחמה, ונראה יותר כמו שחיטה.
ועוד דבר חשוב: נמאס מצבע הנעליים של בראשי ופנסו. בין אם זה צהוב או ירוק, זה מביא נחס. להחליף כבר במשחק מול עפולה (לגבי פנסו, אם בכלל ישחק נגד עפולה, אחרי היכולת שלו היום והבישול לגול השני של ראשון שגמר את המשחק).

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:28:35  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

דור הלוי הכי חלש על המגרש הוא לא בלם, והכי גרוע שהוא לא מודע לטעויות שלו ומאשים את עמית.

היית במשחק? עודד אמיתי לא עשה כלום על המגרש, אולי אורי כהן יצר חורים בהגנה כי הוא עלה יותר מדי אבל אמיתי לא מגן ולא תוקף. מאור עידה לא עושה כלום על המגרש וסתם מסתובב שם 90 דקות, לא ברור איך הוא השלים משחק שלם. פנסו היה באחד המשחקים הגרועים שלו. עוז חלש. עמית חלש מאוד. שי חלש. עידן חלש. דור הלוי ממש לא היה הבעיה שלנו.
השופט היה גרוע, אבל ארבעה שערים לא סופגים מהשופט. יש לנו את המאמן הכי גרוע בליגה. לאמגיב למשחק. תקוע. ו"חיזוק" בינואר שרק החליש אותנו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:41:09  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

דור הלוי הכי חלש על המגרש הוא לא בלם, והכי גרוע שהוא לא מודע לטעויות שלו ומאשים את עמית.

היית במשחק? עודד אמיתי לא עשה כלום על המגרש, אולי אורי כהן יצר חורים בהגנה כי הוא עלה יותר מדי אבל אמיתי לא מגן ולא תוקף. מאור עידה לא עושה כלום על המגרש וסתם מסתובב שם 90 דקות, לא ברור איך הוא השלים משחק שלם. פנסו היה באחד המשחקים הגרועים שלו. עוז חלש. עמית חלש מאוד. שי חלש. עידן חלש. דור הלוי ממש לא היה הבעיה שלנו.
השופט היה גרוע, אבל ארבעה שערים לא סופגים מהשופט. יש לנו את המאמן הכי גרוע בליגה. לאמגיב למשחק. תקוע. ו"חיזוק" בינואר שרק החליש אותנו

לא בגלל אמיתי הפסדנו, וכן דור הלוי הכי חלש במגרש אחרי קרב צמוד עם פנסו, הגול הראשון והאחרון באשמתו.
אבל אני לא הולך להתווכח עם מישהו שראה את מאור עידה 90 דקות על המגרש (עידה היה החילוף הראשון)
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:51:14  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
עודד אמיתי לא עשה כלום על המגרש, אולי אורי כהן יצר חורים בהגנה כי הוא עלה יותר מדי אבל אמיתי לא מגן ולא תוקף.

להבנתי הוא הובא כמגן מחליף (אחרי שציון ואלברמן עזבו ונשארנו בלי אחד כזה), כאשר אביתר ברוכיאן הובא כתחליף לאורי כהן.
ציטוט:
מאור עידה לא עושה כלום על המגרש וסתם מסתובב שם 90 דקות, לא ברור איך הוא השלים משחק שלם.

עידה היה החילוף הראשון (רומן נכנס במקומו)
*עריכה: מילא זה שראית את עידה 90 דקות על המגרש, אבל לא ברור איך אני הגבתי לזה בלי לראות את התגובה של idans עשר דקות לפני

ציטוט:
"חיזוק" בינואר שרק החליש אותנו

בוא נחכה לראות מה יהיה עם רומן (שאמור להיות שדרוג לעומת כל אחד מהקשרים המרכזיים בסגל) והברזילאי, כי הקבוצה משחקת ותמשיך לשחק כמעט אך ורק דרך מרכז הקישור, על אף שעד עכשיו לא היה לנו שם כמעט כלום (וזו אחת הבעיות הבאמת גדולות של הקבוצה הזו), אז עוד יש סיכוי שהחיזוק של ינואר יציל את העונה הזו.

נערך על ידי - Offside ב-07/02/2014 18:54:47
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:52:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכי קל להצביע על "אשם" כזה או אחר מבין השחקנים.
הבעייה היום היתה האין משחק של כל הקבוצה - משמש ועד שמש. כך, למשל, ההתעקשות לעשות הכל דרך המרכז וכמעט לא לשחק דרך האגפים.
את מספר ההתקפות של קטמון (כולל העונשין של שי והפנדל) ניתן למנות כמניין
האצבעות של הזמנת "חמש קפה" על ידי חייל בהנדסה קרבית.
וכן חייבים לומר זאת - ניהול משחק כושל של עופר ועוזריו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-07/02/2014 18:54:53
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:55:08  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקודת אור: הברזילאי השתתף ב״אצבע״ ביציע...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  18:58:33  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות ששכחתי כמה טראומות בדרך, אבל לדעתי מדובר במשחק החלש ביותר שלנו מאז המשחק מול שעריים בעונה שעברה.

אני לא בא בטענות לשחקנים. לא שמתי לב לחוסר רצון או חוסר לחימה. וקורה שיש יום גרוע (או תקופה פחות טובה), ושלא מצליחים להיכנס למשחק. אני בטוח שעופר מבין בכדורגל, אבל איך אפשר להסביר את זה שאחרי המחצית הראשונה הכל כך גרועה (שאני בטוח שגם הוא ראה) הוא לא עושה לפחות חילוף אחד ישר בתחילת המחצית השניה? אפילו אם לא בשביל לעשות שינוי טקטי, אז בשביל להעביר את המסר שככה זה לא יכול להימשך. למה לעזאזל הוא צריך לחכות עם החילוף? כדי שנחטוף עוד שער ונאבד סופית את המשחק?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  19:57:41  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פשוט זוועה...אין מילה אחרת. באאסה שבמשחק חוץ עם כמות שיא של קהל נראינו כמו סמרטוטים. עופר והשחקנים אחראים באותה מידה על תצוגת הנפל. שיטת משחק תמוהה של הגבהות לכיוון שי ותפילה שדאבל פס עם עוז יניב משהו...עידן באגף במקום בשפיץ...חילופים מאוחרים ועוד ועוד...אצל השחקנים יכולת גרועה ללא יוצאים מן הכלל. כל שער שספגנו בא בעקבות טעות גסה של שוער /קשר אחורי / מגן / בלם.
שבת שלום
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  21:02:08  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר קיבלנו פעמיים 5-1 נגד ראשון
כולל בעונה של גמר הגביע
יצאנו בזול
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  21:18:31  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ספציפית לא הייתי השנה בתבוסות שקטמון קיבלה מחוץ לטדי.

לא נגד רמת גן, לא נגד לוד ולא נגד פתח תקווה...היום הרגשתי איך זה.

זה היה מבייש, מילא הרכות בהגנה, מילא האימפוטנציה בהתקפה.

אבל מה לפחות עם קצת מלחמה? קצת הקרבה? קצת אכפתיות?

לעזאזל מאות אנשים הקריבו את צהריי השישי שלהם עבורכם, שילמו כסף, למה לא להלחם עבורם לפחות אם לא עבור הכבוד העצמי שלכם?

לא היה אכפת לי להפסיד גם 1-6, אם הייתי רואה לחימה ומחויבות מהשחקנים.
קורה שכלום לא הולך, אבל לפחות תראו שאכפת לכם, שכואב לכם.

ומילה אחרונה לעופר...
אני ספציפית לא אוהב להאשים מאמנים כשכל הקבוצה משחקת בושה וחרפה.

אבל היום עופר באמת שבר שיאים, זה התחיל עם ההרכב ההזוי שהוא עלה איתו(אולי חלאס כבר עם מאור אידה? הבחור לא פוגע, ל א פ ו ג ע)

אבל העובדה שהוא לא עשה אף חילוף להעיר את הקבוצה במחצית השנייה, הייתה נטו פאשלה שלו.
כשהם ירדו להפסקה אמרתי לחברים ביציע "אני אישית הייתי גם עושה 3 חילופים, ואם היה אפשר אפילו 5"
הייתי בהלם טוטאלי כשהבנתי שאפילו אחד לא נעשה.

ואז חילוף מאוחר מדי של רומן כשהמשחק היה כבר גמור.

זה מבאס שכמעט כל אוהד פשוט מהיציע רואה את מה שבעל המקצוע עצמו לא רואה, עופר פשוט עיוור לפעמים, וזה פשוט מבאס.
כי יש תחושה שעם מאמן קצת יותר איכותי קטמון הייתה שוחטת את הליגה הבינונית הזאת.

עכשיו אנחנו צריכים להלחם בשיניים על הפלייאוף העליון, ואם לא נגיע אליו, מצפים לנו חודשיים מהגיהינום...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 07/02/2014 :  23:44:48  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק זוועה שהוא כולו בושה של כל השחקנים והמאמן!!!!

לא זוכר משחק כזה רע בכל התקופה שקטמון קיימת. מילא להפסיד אבל ככה??? שום דבר לא עבד, אין לנו התקפה אין קישור אין הגנה והיום גם לא היה שוער (שהיה אשם בגול הראשון לפחות).
את עופר אני מבקר על ההרכב ועל חוסר התגובה למשחק נרפה שלנו. בואו לא נשכח שלפני מספר מחזורים קשרנו לו כתרים והחמאנו לו על כך שאנו בחלק העליון בטבלה. אבל ללא ספק, הוא הגיע ישן למשחק ולא התעורר עד סופו.
השחקנים שלנו היו אחרונים לכל כדור, לא הצליחו להרכיב 2 מסירות רצופות, ואיזה חורים בהגנה!!!! וזה לא שראשון קבוצה טובה. הם פחות טובים מאיתנו אבל ידעו להגיע למצבים (או שבעצם אנחנו נתנו להם את המצבים) ולנצל אותם.

משחק מגעיל שארצה לשכוח, זה המשחק היחידי מהקמת הקבוצה שהתחשק לי לצעוק בוז לשחקנים שלנו!
אני רק מבקש מההנהלה להעביר את המסר הזה למאמן ולשחקנים, אסור שניראה כך עד סיום הסיבוב לפחות ועד סיום העונה.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 08/02/2014 :  00:00:18  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני פסימי מאוד לגבי ההמשך . כל התקופה שלא שיחקנו טוב
אמרנו שעוז יחזור דברים יראו אחרת , והנה עוז חזר להרכב
ולא צריך להוסיף . איך אמר לי חבר "נקווה שהזר הברזילאי
הוא שחקן שלא מן העולם הזה , אחרת אנחנו בצרות "
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 08/02/2014 :  00:22:50  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא חלמתי שאנחנו נהיה במקום כל כך גבוה בתחילת העונה, אז למרות שאני שותף לחלק מהביקורת על עופר, אני חושב שקצת איבדנו פרופורציות.
אתם רוצים הקרבה מהשחקנים, אבל הם לא יודעים אם הקבוצה שלהם תהיה קיימת עוד שבוע, אז תסלחו להם אם הם חושבים פעמיים לפני שהם מתאבדים על כדור וגומרים על הקריירה שלהם.
ודבר אחרון, אנחנו עולים לפלייאופ העליון והמשחק הזה נזרק לפח הזבל של ההיסטוריה, אז מספיק עם אוירת האפוקליפסה.
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 08/02/2014 :  00:27:44  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד דבר, זה שמאמן נותן אמון בשחקן ולא ממהר להעיף אותו כי הוא לא פוגע כמה משחקים זה דבר שלזכותו של עופר. ואני מסכים שרצוי להגיב מהר יותר במהלך המשחק כשההרכב לא מתפקד, אפילו במחצית הראשונה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם קטמון - ראשון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07