פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דניאל דה רידר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  דניאל דה רידר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם דניאל דה רידר נושא הבא  

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 22/01/2010 :  11:26:44  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר בערך 8 עונות כל קבוצות הצמרת בארץ מדברות על להחתים אותו אצלן, כשבעצם חוץ מעונה וחצי טובות, הוא לא עשה כלום כל הקריירה שלו. הוא מעולם לא הוכיח את עצמו. זה שאבא שלו הולנדי הופך אותו לשחקן כל כך מבוקש? שמישהו יסביר לי את הסיפור הזה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/01/2010 :  17:38:19  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מניח שזו הסיבה למה הוא מושאל רק לחצי שנה.בכל מקרה,הפועל ת"א הביאה אותו למשחקים מול מכבי חיפה ומול קאזאן.אם הוא יביא לה תוצאה מהמשחקים האלו וישאיר אותה במאבק האליפות מול חיפה,אז סבבה.היא עשתה עסקה מצויינת.
חוצ מזה,לליגה הישראלית הוא שחקן מצויין.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 23/01/2010 :  16:31:41  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאמין שלא ההולנדי הוא מה שעושה את ההבדל, אלא דווקא העובדה שהוא יהודי.
אם היו מביאים אותו כישראלי, אז זה חיזוק משמעותי, שכן יחסית לישראלי הוא שחקן טוב.
הבעיה היא שכרגע יש עם זה בעיות ובהפועל מתחילים להבין שהם החתימו אותו כזר, בניגוד לכוונתם, כיוון שהוא צריך לוותר על האזרחות ההולנדית כדי לשחק כישראלי.
אגב, מישהו יכול הסביר לי מה הקטע שהוא צריך לוותר על הדרכון ההולנדי כדי להיחשב לישראלי?

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 23/01/2010 :  18:40:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

הבעיה היא שכרגע יש עם זה בעיות ובהפועל מתחילים להבין שהם החתימו אותו כזר...

מתי החתמנו אותו?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 23/01/2010 :  22:02:56  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים זה שחקן בינוני עם שם רועש לא יודע אם זו השקעה נבונה.הוא גם ישראלי מפוקפק שהעדיף לשבת בספסל של נבחרת הולנד על פני לתרום לישראל+אמו פולוניה וחצי שבשום פנים ואופן לא היתה מסכימה לתת לו לשחק בנבחרת.

אליה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/01/2010 :  11:07:10  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומי שלא האמין לי אתמול שיכנס היום לsport 5 ויקרא בעצמו

אליה

נערך על ידי - אליה ב-24/01/2010 11:07:50
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/01/2010 :  23:20:19  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

חברים זה שחקן בינוני עם שם רועש לא יודע אם זו השקעה נבונה.הוא גם ישראלי מפוקפק שהעדיף לשבת בספסל של נבחרת הולנד על פני לתרום לישראל+אמו פולוניה וחצי שבשום פנים ואופן לא היתה מסכימה לתת לו לשחק בנבחרת.

אתה אור לגויים
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/01/2010 :  23:41:53  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה אחי

אליה
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  11:09:22  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000532681&fid=2605
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם דניאל דה רידר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07