פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

המשחק בנתניה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  המשחק בנתניה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם המשחק בנתניה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 24/01/2014 :  18:38:10  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שופט עלוב שהחזיר את נתניה למשחק עם שריקה לעבירה שלא היתה והביאה לגול הראשון של נתניה, ולא שרק לפנדל ברור שהגיע לנו בחצי הראשון.
בגול השני עמית שגה שוב (כמו במחזור ה- 11 ובעוד משחקים) בתגובה שלו לכדור רוחב. אמיר חייב לעבוד איתו על היציאות שלו לכדורי הרוחב הנמוכים ובחצי גובה. גם לאורי כהן רשלנות תורמת בגול הזה.
עומרי רון לא הורגש בכלל. זה רעיון נכון מאוד לעלות עם שני שחקנים קידמיים, אבל יכול להיות שצריך לנסות את וייסברג במקום עומרי.
עוז ואמיתי הכניסו הרבה התלהבות ושינו את המומנטום בסןף המשחק.
מה מצבו של אסף?

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/01/2014 :  19:03:28  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תנו לי להפסיד היום ולנצח את ראשל"צ בשלישי.
הבעיה היא שהתוצאה באמת מטעה, ועם יכולת כזו יהיה קשה מאוד.

הבשורה הגדולה של היום לא מגיעה מהמגרש, אלא מסביב. יותר מ-50 אוהדים בהודנא, שמועות על 200 בסירה. כיף בפאבים שלנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 24/01/2014 :  19:10:19  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל שראשון,עפולה וא.א.א. הפסידו.משחקי הטבלה מטריפים.כל נצחון מקפיץ אותך וכל הפסד מפיל אותך.עכשיו אנחנו נכנסים למאני טיים.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 24/01/2014 :  20:45:04  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נתניה לא היו כאלה גדולים.
אנחנו שיחקנו משחק חלש להחריד עם המון כבוד ליריבה.
ספגנו גולים נאיבים שהזכירו נשכחות .
אלון וייסברג(במשחקים הקודמים) ועודד אמיתי (היום לראשונה) הוכיחו שהם שחקנים מעולים בדקות המשחק המועטות ששיחקו. כדאי שיפתחו בהרכב הפותח.
המצב בטבלה מטורף. מזל שראשון ועפולה הפסידו.
צריך לאגור כמה שיותר נקודות במאני טיים.

נערך על ידי - nachumco ב-24/01/2014 21:46:31
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 24/01/2014 :  22:03:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

מזל שראשון,עפולה וא.א.א. הפסידו.

זה היה ברצינות, ההתייחסות לא.א.א?
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 25/01/2014 :  09:33:16  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א.א.א. ועפולה הם המפתח לבטחוננו.הלוואי ולא נגיע למבחנים.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 25/01/2014 :  12:37:41  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תנו לי להפסיד היום ולנצח את ראשל"צ בשלישי.

לגמרי.

ציטוט:
[i]
הבעיה היא שהתוצאה באמת מטעה, ועם יכולת כזו יהיה קשה מאוד.

זו היכולת שלנו, וזה הספיק לנו להגיע למאזן נצחונות:הפסדים מאוזן עד כה בליגה.
שיחקנו נגד קבוצת ליגת על, שכשרצתה - לחצה. לרעיה - אפילו השער הראשון שלנו העיד בעיקר על טכניקה גבוה שלהם...
אם הדחיפה של הקהל בשלישי - המשימה אפשרית.
ציטוט:
[i]
הבשורה הגדולה של היום לא מגיעה מהמגרש, אלא מסביב. יותר מ-50 אוהדים בהודנא, שמועות על 200 בסירה. כיף בפאבים שלנו.

לגמרי. יאללה הפועל יים.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 25/01/2014 :  15:28:53  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יש לי תוכנית משחק חדשנית: לפתוח עם עוז, ולהוציא אותו מיד אחרי שנבקיע את הגול החמישי (דקה 50). זה די פשוט ולא מבין איך לא עלו אצלנו על זה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 25/01/2014 :  16:03:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני יש לי תוכנית משחק חדשנית: לפתוח עם עוז, ולהוציא אותו מיד אחרי שנבקיע את הגול החמישי (דקה 50). זה די פשוט ולא מבין איך לא עלו אצלנו על זה.

עמוס, אתה אומר את זה חצי ברצינות (!?), אני חושב שזה לגמרי נכון. כשעוז על המגרש קטמון מסוכנת ויצירתית. לכולם כבר ברור שאנחנו משחקים עד הדקה ה 70 בשביל איכשהו "להשאר במשחק", ומחכים שעוז יכנס סוף סוף לגאול את השבלונה מעצמה.
עוז צריך לפתוח, כנראה במקום עומרי רון, שידע ימים יפים יותר כשעלה מהספסל לקראת הסוף.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  09:58:42  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול לתת פרטים על טל בן שטרית, שהיה על הספסל שלנו במשחק בנתניה?
לפי אתר ההתאחדות הוא בן 19, בוגר הנוער של בית"ר, אבל רשום אצלנו כ"שחקן חדש" ולא כהשאלה. באיזה תפקיד הוא משחק?
ואני חוזר על שאלה ששאלתי כבר - האם מסאיי דגו שוב פצוע?
לפי הראיון של דור הלוי ברדיו ביום ששי, מתאמנים איתנו גם אביתר ברוכיאן מבית"ר ומאור עידה מאום-אל-פחם.

תכלס, על אף יתר הלחצים, יהיה נחמד אם יחזור העדכון השבועי של הועד המנהל בפורום הסגור...

עריכה: לפי דאבלפס "הבלם מאור עידה סיכם בקטמון" (לא נראה לי שהוא בלם...)

נערך על ידי - רגל עץ ב-27/01/2014 13:27:44
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  21:29:06  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי רציני בעיקרון ודעתי כדעתך!!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם המשחק בנתניה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07