פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דן רומן נרדף בר"ג בעקבות הקמת איגוד השחקנים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דן רומן נרדף בר"ג בעקבות הקמת איגוד השחקנים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם דן רומן נרדף בר"ג בעקבות הקמת איגוד השחקנים נושא הבא  

rotm rotm מנותק

22 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  19:15:44  הצג פרופיל שלח ל- rotm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/13-14/1,2,0,0/228254.html#
התארגנות שלגאוותנו גם שי אהרון חבר ועד בה

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  19:18:22  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאד אוהב את דן, אבל יש צדק סימבולי בזה שדן בחר ללכת בעקבות הכסף ולא הלב וקיבל יחס הולם.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  19:23:30  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ככה זה במדינת הגנבים
צדיק ורע לו
רשע וטוב לו
חבל שלא באת לקטמון דן

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-18/01/2014 16:15:59
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  19:28:30  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אני מאד אוהב את דן, אבל יש צדק סימבולי בזה שדן בחר ללכת בעקבות הכסף ולא הלב וקיבל יחס הולם.

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  05:59:20  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה הדיבורים האלה? מה זה "הלך אחרי הכסף"? מה זה "מגיע לו"? דן רומן הוא אדם מבוגר המנסה לשרוד ולהתקיים בעולם קשה, והוא בחר במקום עבודה עם משכורת קצת יותר סבירה מהצעות אחרות, במקצוע של קריירה קצרה מאוד ועם סיכון רפואי, ללא זכויות או קביעות, ועם פחות מ 11 חודשי משכורת בשנה; לשום אדם עובד לא "מגיע" להיות מפוטר מעבודתו, תוך השפלתו הפומבית, ובוודאי לא על רקע ניסיון לממש זכויות אדם בסיסיות, כמו חופש הדיבור, ההתארגנות, והמשא-מתן הקיבוצי...
וכמה שהוא מסביר את זה יפה:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2207191 " target="_blank"> http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2207191

נערך על ידי - amos ב-18/01/2014 05:59:56
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  07:55:38  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס כל מילה (מתאים למי שקרוי ע"ש אותו בולס שקמים מתקוע...)

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...

נערך על ידי - פלוני בן אלמוני ב-18/01/2014 07:58:28
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  11:34:58  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

מה זה הדיבורים האלה? מה זה "הלך אחרי הכסף"? מה זה "מגיע לו"? דן רומן הוא אדם מבוגר המנסה לשרוד ולהתקיים בעולם קשה, והוא בחר במקום עבודה עם משכורת קצת יותר סבירה מהצעות אחרות, במקצוע של קריירה קצרה מאוד ועם סיכון רפואי, ללא זכויות או קביעות, ועם פחות מ 11 חודשי משכורת בשנה; לשום אדם עובד לא "מגיע" להיות מפוטר מעבודתו, תוך השפלתו הפומבית, ובוודאי לא על רקע ניסיון לממש זכויות אדם בסיסיות, כמו חופש הדיבור, ההתארגנות, והמשא-מתן הקיבוצי...
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2207191 " target="_blank"> http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2207191

לגמרי

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  15:04:35  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יופי עמוס
מסכים לכל מילה
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  16:56:27  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יחד איתו בהתארגנות מיכאל זנדברג, ממשפחה נאורה, ששיחק בבית"ר ולא שמענו אותו מרים קול נגד הגזענות של האוהדים
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  17:27:50  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דן רומן תחזור הביתה זה דבר הכי טוב שתוכל לעשות בוא אנחנו מחכים לך אחי אין טוב מלחזור....

אליה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  20:37:58  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לא הייתי מכנה את זה צדק סימבולי, אבל ניראה שיש כאן סוג של אירוניה של הגורל.

בכל מקרה, אני לא חושב ש"מגיע לו" יחס כזה גם אם הוא בחר בהצעה הכספית הטובה יותר, במקום בקבוצת הבית. ואני עדיין מקווה לראות אותו סוגר מעגל אצלנו, רצוי בקבוצה המאוחדת בעונה הבאה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  21:54:30  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אירוניה יש ויש... הלואי שיבוא אלינו
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  22:16:04  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקובל, אירוניה היא המונח הנכון.
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 18/01/2014 :  22:43:19  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

+1

דן שחקן מרגש. מגיע לו, כמו לכל שחקני הכדורגל והעובדים בכלל לחיות כמו בני אדם במדינה הזאת.
הוא עושה צעד ענק עם משמעות אדירה. הגיע הזמן שיפסיקו לזלזל בשחקנים ויפסיקו לקחת את העבודה שלהם כמובנת מאליה
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/01/2014 :  06:18:49  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בינתיים הבנתי שההסתדרות הגישה בשמו תביעה על זה שר"ג פיטרו אותו.
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 19/01/2014 :  12:02:05  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

לא הייתי מכנה את זה צדק סימבולי, אבל ניראה שיש כאן סוג של אירוניה של הגורל.

בכל מקרה, אני לא חושב ש"מגיע לו" יחס כזה גם אם הוא בחר בהצעה הכספית הטובה יותר, במקום בקבוצת הבית. ואני עדיין מקווה לראות אותו סוגר מעגל אצלנו, רצוי בקבוצה המאוחדת בעונה הבאה.

אם אנחנו רוצים אותו אצלינו, אז הנפת שלט תמיכה בו למשל במשחק הבא (עם קהל) יעשה את העבודה טוב יותר מכל ציניות למצבו שלא במקומה בכלל, תהיה המלה שאתם בוחרים לציין אותה אשר תהיה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם דן רומן נרדף בר"ג בעקבות הקמת איגוד השחקנים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07