משתמש |
אלברמן שוחרר |
|
gideon
918 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 09:54:19
|
תודה לדור. שיהיה לו בהצלחה ב"מחנה". האמת, מתחילת העונה סבלנו מעודף קשרים דפנסיווים. בינתיים - חוליית ההגנה שלנו מתייצבת לא רע בכלל, נוסף מגן, דור הלוי נראה שגם מוצא את מקומו בקישור האחורי, וביחד עם פנסו ומזור, ואוחנה שיהיה בריא, מצבנו סביר בחלק הזה של המגרש. |
נערך על ידי - davidkipod ב-15/01/2014 12:32:34 |
|
|
נעם"ש
163 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 11:10:22
|
הוא לא יחסר בקישור האחורי אלא כבלם מחליף. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 11:48:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נעם"ש
הוא לא יחסר בקישור האחורי אלא כבלם מחליף.
שיהיה לו בהצלחה אבל הוא לא יחסר ,שחקן "פרווה" לחלוטין ,לא הראה שום יכולת מיוחדת ובנוסף לכל היה חסר בטחון. |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 11:59:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
שיהיה לו בהצלחה אבל הוא לא יחסר ,שחקן "פרווה" לחלוטין ,לא הראה שום יכולת מיוחדת ובנוסף לכל היה חסר בטחון.
לכלכת קופיקו |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 12:43:47
|
דינו כנראה נגזר לאחר תצוגת הנפל בפתח תקוה. שיהיה לו בהצלחה. בינתיים אנו נותרים ללא בלם מחליף, אלא רק קשרים דפנסיביים שאולי יכולים לשחק גם כבלמים (דור הלוי ושי מזור). אז אם לא נביא מישהו חדש נותר לנו רק להתפלל לאלוהי הפציעות והצהובים.
|
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 13:21:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
שיהיה לו בהצלחה אבל הוא לא יחסר ,שחקן "פרווה" לחלוטין ,לא הראה שום יכולת מיוחדת ובנוסף לכל היה חסר בטחון.
לכלכת קופיקו
למה זה ויקטור? אני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם ,אני ,לא ראיתי משהו מיוחד אצלו. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 14:18:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
דינו כנראה נגזר לאחר תצוגת הנפל בפתח תקוה. שיהיה לו בהצלחה. בינתיים אנו נותרים ללא בלם מחליף, אלא רק קשרים דפנסיביים שאולי יכולים לשחק גם כבלמים (דור הלוי ושי מזור). אז אם לא נביא מישהו חדש נותר לנו רק להתפלל לאלוהי הפציעות והצהובים.
ג'וני. |
|
|
נעם"ש
163 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 14:53:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ג'וני.
ג'וני הוא אלוהי הפציעות והצהובים? נראה לי שמישהו צריך לדבר איתו דחוף, הוא דופק אותנו כל הזמן. מה, הוא מנסה להוכיח שהוא אובייקטיבי או משהו? |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 15:09:50
|
ג'וני.
ג'וני הוא אלוהי הפציעות והצהובים? נראה לי שמישהו צריך לדבר איתו דחוף, הוא דופק אותנו כל הזמן. מה, הוא מנסה להוכיח שהוא אובייקטיבי או משהו?
ג'וני הוא אלוהי. נקודה. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/01/2014 : 15:38:05
|
ג'וני.
ג'וני הוא אלוהי הפציעות והצהובים? נראה לי שמישהו צריך לדבר איתו דחוף, הוא דופק אותנו כל הזמן. מה, הוא מנסה להוכיח שהוא אובייקטיבי או משהו?
ג'וני הוא אלוהי. נקודה.
ג'וני יהיה השחקן שיבקיע את השער (כמובן בתוספת הזמן) שישאיר את קטמון בליגה הלאומית! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
|
אלברמן שוחרר |
|