פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הרצליה ונתניה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הרצליה ונתניה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הרצליה ונתניה נושא הבא  

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  15:34:47  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי אתר ההתאחדות:
הרצליה בבית ביום ששי הבא (17.1) בשעה 15:00.
נתניה בחוץ ביום ששי בעוד שבועיים (24.1) בשעה 15:30. אני מניח שזה משודר בטלויזיה.

יש לי שתי שאלות:
1. יש כבר כמה קבוצות שמארחות ביום ששי בשעה 14:00 במקום 15:00 (יבנה, עפולה, הפועל ירושלים). גם אנחנו כבר עשינו את זה פעם אחת. יש סיבה שלא נמשיך עם זה?
2. בשבועות האחרונים עברו בליגה הלאומית לשחק ארבעה משחקים מדי יום שני במקום שלושה. מדוע?

נערך על ידי - רגל עץ ב-10/01/2014 16:44:07

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  17:20:05  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשובה לשאלה השנייה : כי בימי שישי יותר נוח לאוהדים להגיע , אז למה לשחק בימי שישי אם אפשר לשחק בימי שני ולהוריד עוד יותר את ממוצע הצופים במגרשים
(שגם ככה נמוך)
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  18:07:43  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיבה שיש יותר משחקים בימי שני, זה בשביל לתת למהמרים עוד קצת משחקים מעניינים להמר עליהם, ביום שכמעט נטול לחלוטין משחקי ספורט בכלל וכדורגל בפרט ביבשת.
זאת גם הסיבה שכולם ב19:00 ולא יותר מוקדם כמו בעבר, שיתנו כמה שיותר זמן להמר עליהם, אבל עדיין שלא יהיה מאוחר מדי ואוהדים יוכלו להגיע.

זאת אגב גם הסיבה שהמשחקים המרכזיים בימי שני, בשביל שחלילה לא יתנגשו ברייטינג של הליגות הגדולות באירופה.

אין מה לעשות, כשאנחנו מדינה קטנה שחושבת בקטן, אנחנו מתאימים את עצמנו לפי הליגות האחרות באירופה.

ככה זה שאת הכדורגל שלנו בשנים האחרונות מנהל עסקן מהזן הנחות ביותר...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  18:08:30  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני בעל לבקש מהועד המנהל להקדים את המשחק נגד הרצליה ל14:00

זה יעזור להרבה אוהדים דתיים שאני מכיר...

עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 11/01/2014 :  09:22:57  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לבקשה
תנו לנו כדורגל בימי שישי בשעה 14:00
ולא בשעות לא סבירות
לוזון הביתה כבר נמאס
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/01/2014 :  16:07:58  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לבקשה של הקדמת המשחק!!

אפילו ל13:30.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 11/01/2014 :  20:36:12  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מצטרף לבקשה של הקדמת המשחק!!

אפילו ל13:30.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  00:40:21  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

הסיבה שיש יותר משחקים בימי שני, זה בשביל לתת למהמרים עוד קצת משחקים מעניינים להמר עליהם

איזה יופי! כי כמו שכבר למדנו הימורים זה דבר מאוד חיובי.

צריך קמפיין מסיבי, שכולל את אוהדי כל הקבוצות, בדרישה שרק משחק או שניים ישוחקו בשני. זה מטורף מה שהולך פה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  08:01:54  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

הסיבה שיש יותר משחקים בימי שני, זה בשביל לתת למהמרים עוד קצת משחקים מעניינים להמר עליהם

איזה יופי! כי כמו שכבר למדנו הימורים זה דבר מאוד חיובי.

צריך קמפיין מסיבי, שכולל את אוהדי כל הקבוצות, בדרישה שרק משחק או שניים ישוחקו בשני. זה מטורף מה שהולך פה.

אף משחק!
הטוטו אמור לקדם את הספורט. אסור לתת לו לשעבד את הספורט. שירוויחו פחות על מנת לא להבריח את הקהל מהמגרשים. (ואין לי בעיה עם זה שישלימו רווחים ממרוצי סוסים באנגליה או כדורגל באוסטרליה).
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  12:11:03  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב אז החלטה מעצבנת של ההתאחדות אבל נתניה נענשה במשחק בלי קהל וזה נופל על המשחק מולנו אז לא נוסעים לנתניה.
עבור לתחילת הדף

פועל שחור פועל שחור מנותק

40 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  13:00:01  הצג פרופיל שלח ל- פועל שחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה?? למה?? למה כל הניסים והנפלאות דווקא נגדנו, איזה מזל רע.
לפחות המשחק משודר בטלויזיה (בתשלום!!)
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  16:33:45  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי benz

טוב אז החלטה מעצבנת של ההתאחדות אבל נתניה נענשה במשחק בלי קהל וזה נופל על המשחק מולנו אז לא נוסעים לנתניה.

איזו עונה מבאסת מבחינת משחקי חוץ

בפתח תקווה בסוף לא הייתי, גם בנתניה לא אהיה, ושתיהן נכון לעכשיו בדרך לעלות ליגה.

מי יודע כמה זמן יעבור עד שנגיע שוב לאצטדיונים האלה...

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הרצליה ונתניה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07