פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עבד מורג'אן

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עבד מורג'אן
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עבד מורג'אן נושא הבא
עמוד: מתוך 2

יונתן773 יונתן773 מנותק

89 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  13:23:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יונתן773 שלח ל- יונתן773 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/news.php?id=6452

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  13:48:57  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעקרון הבעתי כבר התנגדות לחזרה של עוז לשחק בגלל החשש
למכירת משחקים בגלל החובות הגדולים שעדיין יש לו , אבל
לאור ההעדרות של עבד נראה לי שאין ברירה והוא צריך לחזור לשחק.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  14:08:45  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

בעקרון הבעתי כבר התנגדות לחזרה של עוז לשחק בגלל החשש
למכירת משחקים בגלל החובות הגדולים שעדיין יש לו , אבל
לאור ההעדרות של עבד נראה לי שאין ברירה והוא צריך לחזור לשחק.

עוז (שגם אני התנגדתי לחזרתו) לא יכול להחליף את עבד ,זה לא אותו סגנון משחק. איבדנו שחקן (אם נכון) בעמדה קריטית ,מה ש"מנחם" שעבד היה חלש להחריד ברוב המשחקים אז ייתכן ונוכל למצוא מחליף ראוי ,אבל זו עמדה שהכרחי למלא.
עבור לתחילת הדף

yossimaz yossimaz מנותק

65 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  16:41:17  הצג פרופיל שלח ל- yossimaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוחנה גם הוא נפצע בגביע... מכה קשה!!
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  17:16:17  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בגדול גם לעוז וגם לעבד תפקיד דומה - להעביר את הכדור מהחלק האחורי לחלק ההתקפי , עבד עושה את זה במסירות מדויקות(כשהוא טוב ) ועוז מוביל את הכדור פיזית .
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  18:08:18  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומישהו יודע לעדכן מה מצבו של אלירן אוחנה?
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 10/01/2014 :  18:11:50  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגשות מעורבים

מצד אחד המחשבה שלא אצטרך לראות את עבד המאבד יותר השנה, ממלאת אותי נחת.

מצד שני מבחינת השם, זה היה שחקן שבטוח היינו מצליחים להעביר לקבוצה אחרת ולחסוך את המשכורת שלו.

עכשיו נצטרך לשלם לו עד סוף העונה, כך שזה עוד שחקן פחות שנוכל להביא.

מצד שלישי זה סולל את החזרה של עוז להרכב, ועם איך שנראינו אתו בחצי השעה האחרונה בשכונה, אני לא בטוח שזה רע לנו.

אבל בלי קשר, הייתי מביא עוד קשר עושה משחק במקום עבד...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 11/01/2014 :  11:12:20  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

רגשות מעורבים

מצד שני מבחינת השם, זה היה שחקן שבטוח היינו מצליחים להעביר לקבוצה אחרת ולחסוך את המשכורת שלו.

מצד שלישי זה סולל את החזרה של עוז להרכב, ועם איך שנראינו אתו בחצי השעה האחרונה בשכונה, אני לא בטוח שזה רע לנו.

אנחנו משלמים את משכורתו או שהביטוח מופעל?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/01/2014 :  12:22:03  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה נסגר איתכם? זאת הקריירה של הבן אדם. עזבו אתכם ממי משלם לו את המשכורת

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 11/01/2014 :  18:54:43  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

רגשות מעורבים

התגובה שלך מכוערת והייתי מציע לך למחוק אותה. שחקן נפצע והקריירה שלו נפגעה וזה מה שיש לך להגיד?
החלמה מהירה, עבד!
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 11/01/2014 :  19:33:10  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

רגשות מעורבים

התגובה שלך מכוערת והייתי מציע לך למחוק אותה. שחקן נפצע והקריירה שלו נפגעה וזה מה שיש לך להגיד?
החלמה מהירה, עבד!

מכוערת או לא לפחות היא כנה. כולנו מאחלים לעבד החלמה מהירה. אך אין ספק שאפשר בקלות להכתיר אותו כאכזבת העונה.
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  01:42:13  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Boonduck

ציטוט:

ציטוט:

רגשות מעורבים

החלמה מהירה, עבד!

מכוערת או לא לפחות היא כנה. כולנו מאחלים לעבד החלמה מהירה. אך אין ספק שאפשר בקלות להכתיר אותו כאכזבת העונה.

כנות היא אחד התרוצים העלובים ביותר לגסות רוח מכוערת
החלמה מהירה עבד!
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  02:03:36  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן, לא לעניין. כל הביקורות על עבד, מוצדקות ושאינן מוצדקות, לא משנות כששחקן הולך לשבת בצד 6-8 חודשים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  08:30:50  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי חוק הספורט כל שחקני הפועל קטמון ירושלים מבוטחים בביטוח תאונות אישיות. במקרה שלנו - הביטוח נעשה באיילון חברה לביטוח בע"מ.
הביטוח יש 6 כיסויים, כראשר במקרה של עבד יש רלוונטיות ראשונית לאחר מהם - אובדן כושר עבודה.
עד כמה שעלה בידי לברר, אם עבד יהיה במצב של אי כושר (זמני או חלקי) הוא זכאי לפיצוי כספי שבועי (ביכוי עשרת הימים הראשונים מיום הפציעה) בסך של 705 ש"ח (במונחי 2009) וזאת למשך שנה.
אם חלילה תקבע לו נכות מלאה און חלקית תמידית יש פיצוי נוסף.

אם לעבד יש פוליסת ביטוח נוספת, אישית, שהמקרה שקרה לו מכוסה הוא יכול גם לתבוע את חברת הביטוח האחרת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  16:43:38  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

רגשות מעורבים

החלמה מהירה, עבד!

החלמה מהירה עבד!

גסות רוח מכוערת?

צר לי, אך גסות הרוח המכוערת היחידה שאני רואה פה היא שלך.

כפי שאמר הבחור מעלי, אני מדבר בכנות, מדובר בקבוצת כדורגל מקצוענית, ולא חוג במתנ"ס.

מבחינה רגשית, כואב לי על כל שחקן שנפצע פציעה חמורה, בין אם זה עבד ובין אם זה ערן לוי, וזה מובן מאליו שאני מאחל לו החלמה מהירה וטובה, ושיחזור למגרשים.

מבחינה מקצועית, הפציעה הזאת לא בהכרח רעה לנו, כי עבד אחד השחקנים היותר מאכזבים של קטמון העונה.
מה אתה רוצה, שאני אשקר ואגיד שיחסרו לנו איבודי הכדור שלו? משחק הראש בקיר? ההתקפות המתפרצות שנתקעות ברגליים שלו?
אין מה לעשות, עבד אכזב בענק, וגם הוא יודע את זה.

כבן אדם עצוב לי על הפציעה שלו.
כאוהד קטמון, רווח לי שהוא לא יעלה בהרכב עוד השנה.
סה טו.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/01/2014 :  20:40:27  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

רגשות מעורבים

החלמה מהירה, עבד!

החלמה מהירה עבד!

גסות רוח מכוערת?

צר לי, אך גסות הרוח המכוערת היחידה שאני רואה פה היא שלך.

כפי שאמר הבחור מעלי, אני מדבר בכנות, מדובר בקבוצת כדורגל מקצוענית, ולא חוג במתנ"ס.

מבחינה רגשית, כואב לי על כל שחקן שנפצע פציעה חמורה, בין אם זה עבד ובין אם זה ערן לוי, וזה מובן מאליו שאני מאחל לו החלמה מהירה וטובה, ושיחזור למגרשים.

מבחינה מקצועית, הפציעה הזאת לא בהכרח רעה לנו, כי עבד אחד השחקנים היותר מאכזבים של קטמון העונה.
מה אתה רוצה, שאני אשקר ואגיד שיחסרו לנו איבודי הכדור שלו? משחק הראש בקיר? ההתקפות המתפרצות שנתקעות ברגליים שלו?
אין מה לעשות, עבד אכזב בענק, וגם הוא יודע את זה.

כבן אדם עצוב לי על הפציעה שלו.
כאוהד קטמון, רווח לי שהוא לא יעלה בהרכב עוד השנה.
סה טו.

פשוט אל תגיד כלום. אבל לשמוח על פציעה שגומרת לשחקן את העונה זה מטונף

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

נערך על ידי - אמיר גולה ב-12/01/2014 23:09:15
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עבד מורג'אן נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07