משתמש |
קטמון - נצרת עילית |
אלעד1
47 הודעות |
נשלח - 30/12/2013 : 23:04:02
|
לא חושב שעידן היה כל כך טוב כמו שהוא פשוט השחקן המוכשר ביותר בקבוצה והיה אפשר לראות את זה כשהוא הכניס כדור לעמרי רון מול שוער. הוא גם מביא את התקווה לצאת מהדשדוש |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 05:18:15
|
משחק הזוי ובעיקר מגעיל. יצאתי מהמשחק ברגשות קודרים. שני הגולים באשמת עמית (המשך מפ"ת). עבד חושך כבר המון זמן, ונראה צל של עצמו (החלפה בינואר ?). אין לנו קישור ומרכז שדה. אדלשטיין חייב להיות יותר תכליתי (מתי יגיע הגול הראשון ?) אחרי הגול המרהיב של שי סיימנו לשחק. נקודת האור היחידה היא עומרי רון - לוחם אמיתי ווינר. שי היה טוב אתמול (באופן יחסי). עידן היה סביר.
לצאת בתחושה טובה שהשגנו תיקו ? אם לא ניקח את הנקודות מהקבוצות השוות לנו אנו בבעיה. עפולה וראשל"צ צוברות נקודות ומתחילות לצאת מהמשבר.
נקווה שהשחקנים יתחילו יותר להאמין בעצמם.
|
נערך על ידי - nachumco ב-31/12/2013 06:07:34 |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 08:08:02
|
אני אוהב את ג'וני, הוא הולך איתנו דרך ארוכה ויש לו הרבה זכויות בהיסטוריה שלנו במושבנו בקטמון, אבל לא יעלה על הדעת ששחקן קאדר בליגה ג' יעלה בהרכב בליגה הלאומית.
מבין שרוצים להעמיד את ג'ורג'י במקום, אבל אני די בטוח שמה שקרה אתמול השיג את התוצאה ההפוכה. אם יש לך שחקן מוכשר אך בעייתי, אתה לא משחרר את המחליף שלו.
אנחנו קבוצת כדורגל מקצוענית, אם ציון זקן רוצה להשתחרר מהקבוצה שיעשה את זה בינואר, אחרי שיש לו מחליף. |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 08:34:12
|
נראה לי שכולם מסכימים שהפסקנו לשחק אחרי השער של שי. אגב, שי היה הרבה יותר יעיל בתור הקשר שמאחורי החלוצים (מה שהאיטלקים קוראים לו 'טרקוויסטה'. שווה אולי לשקול את העברתו לתפקיד הזה. מצד שני, זה אומר שיעלו עוד שני חלוצים חוץ ממנו, זה גם התקפי יחסית למה שאנחנו רגילים וגם אומר פחות שחקנים שעושים הגנה. לכל מי שתוקף את עופר שיחשוב על הנתון הבא - היו לנו אתמול שני שחקנים בתקן חלוצים, עוד חלוץ מאחוריהם. עבד שהוא קשר מרכזי בדרך כלל וכמובן ששני המגינים שלנו שהם מאוד התקפיים באופן יחסי. רק אל תגידו אחר כך שעופר בונקריסט.
בראשי שיחק אתמול טוב מאוד וגם אסי. הבעיה היא שהרבה פעמים הם נשארו לבד. ג'וני עשה הרבה טעויות, אבל היה ניכר שהוא שיחק עצבני - לא הלך לו ואז הוא התחיל לשחק מתוך תסכול וזה פגע בו. מקווה שהוא יתאושש. אני לא חושב שזו בעיה של ליגות או שהוא פחות טוב מציון. צריך רק לקחת בחשבון שאם הוא עולה בהרכב, הוא לא יכול לשחק מגן תוקף כי הוא פשוט לא עושה את זה טוב. עדיף שפשוט יישאר בהגנה ונמנע מחור אפשרי.
לא שמתי לב אם הזכירו את זה - אבל לדעתי אלירן אוחנה שיחק אתמול מצוין עד ההרחקה (שבמלוא הכנות ולא רק בתור אוהד לא כל כך ברורה לי). עבד משחק גרוע כבר כמה משחקים, יש לו נטייה להחזיק בכדור דריבל אחד יותר מדי והוא לא מייצר כמעט כלום מבחינה התקפית. דווקא המיקום החדש של שי קצת חיפה על זה אתמול. נראה שיש שם משבר מתמשך אצל עבד שמצריך בעיקר עבודה מנטלית וצעקות וקללות מהיציע הן כנראה לא התרופה לכך. אבל זו דעתי.
אגב, לכל מי שהתלונן על העדרו של קישור - צריך לזכור שהיו אתמול שני קשרים אחוריים שלא ממש בונים משחק, עבד שמשחק חלש ושי שהיה קדימה מדי. שני הקיצונים שלנו שיחקו בכלל בתור חלוצים. יכול להיות שהמצב היה משתפר מעט אם היה לנו את עוז בהרכב אבל לא בטוח בכלל (הוא לא שחקן של בניית משחק במשך 90 דקות, אלא של כמה הברקות למשחק).
היינו אתמול בבעיית חלוצים קשה - עופר כנראה רצה לשמור את עמרי רון כמחליף (הוא מתחיל להתפתח כסופר סאב) והעדיף להמנע ככל האפשר מהכנסתו של עידן שכנראה לא כשיר לגמרי. מכל זה קיבלנו שני קיצוניים בחוד ובלי מספר 9 או אפילו 10 אמיתי. הדבר היה בעוכרנו בדקות הראשונות אז יכולנו להכריע את המשחק עם כמה שערים (למי שזוכר היו עוד הזדמנויות לפני השער וקצת אחריו). לא יודע אם הייתי עושה אחרת מעופר במצב הנתון.
עמרי רון הוכיח שוב את הפוטנציאל הלא ממומש שלו וגם שהוא הרבה יותר יעיל ליד עידן (הם משלימים אחד את השני) מאשר שי (כחלוץ שני) שדומה לו מדי.
עידן הוכיח אתמול שוב כמה הוא היה חסר. מקווה שהוא יהיה כשיר ליותר דקות משחק בשישי. לא ברור לי למה רז שטיין לא מזומן לנבחרת הצעירה. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 11:13:17
|
משחק ברמה גבוהה במזג אויר ארופאי.
ועכשיו למציאות ,לא ברורה לי ההחלטה לשנות את ההרכב מזה שפתח שבוע שעבר ובכלל הגיע הזמן שמר מאמן יחליט מה הוא רוצה ויילך על זה לאורך זמן.
ממה שאני ראיתי הבעייה בקישור הופכת להיות משמעותית ביותר ,אני לא יודע מה עובר על עבד אבל ברמתו הנוכחית וללא ברירות אחרות במרכז אנחנו בצרה צרורה. כרגע כל קבוצה שמשחקת מולנו פשוט שולטת לחלוטין במרכז השדה (וריבוי הקשרים האחוריים שוב לא מוכיח את עצמו) ,חזרה מהירה אני מקווה של דגו ושל עוז (לא משתגע על זה) אמורים להכניס קצת איזון לקבוצה. בחלק הקדמי יש כמה סוגיות שדורשות מענה ,אם זה היה כדורסל הייתי אומר להכניס את שי רק לבעיטות נייחות אבל מכיוון שזה לא ,אני לא משוכנע ששי צריך לפתוח. חוסר התנועה שלו ,האיטיות והמסירות המתחוכמות אבל חסרות כתובת פשוט מורידות לנו שחקן מהסגל ,לנוכח חזרתו של עידן וכושרו של עומרי יש מקום להוריד את הקפטן לספסל ,עם זאת גם מר שטיין ואדלשטיין לא ממש מספקים את הסחורה ,הם תזזיתיים הם מהירים אבל החלק שמעל הכתפיים קצת לא מסודר ,אבל לפחות בחלק הקדמי יש לנו הרבה אפשרויוית תמרון. הקישור לעומת זאת בעייה.
מה שעודד אותי יותר מכל זה רוח הקבוצה ,הלחימה והנחישות שהשחקנים מפגינים ,הם פשוט לא מוותרים וזה מביא נקודות ,עופר אבל חייב להתעשת על עצמו כי צריך גם תוכנית משחק. |
נערך על ידי - eupheu ב-31/12/2013 11:13:35 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 14:39:18
|
אני חושב שעמרי, שניים מעלי, סיכם את המשחק מבחינה מקצועית בדיוק רב וברמה מאוד גבוהה. אין הרבה מה להוסיף. התיסכול העיקרי שלי נובע מההבדל בין המשחק שלנו ברבע השעה הראשונה והאחרונה לעומת שאר המשחק. עד השער של שי שיחקנו כדורגל מצוין, יצרנו 3-4 מצבים, ושלטנו במשחק לחלוטין. הובלנו 0-1 והפסקנו לשחק. למה? למה אי אפשר להמשיך לשחק ככה גם כשאתה מוביל? ממש מעצבן.
שתי תהיות לגבי סגל השחקנים למשחק: 1. ברור שהסיפסול של ג'ורג' היה משמעתי ולא מקצועי, לא משנה על איזה רקע. אז למה הוא בכלל היה בסגל? ואם כבר הרשית לו לשבת על הספסל, אז למה הוא לא נכנס במחצית? מילא הבעיה ההגנתית שנוצרה בהיעדרו, אבל הוא בעיקר היה חסר בהתקפה, ולראיה מרגע שנכנס יצר את שני המצבים הטובים ביותר שלנו (השער של עמרי רון והמשקוף של שטיין). בקיצור, הענשנו את עצמנו ואיבדנו בגלל זה שתי נקודות יקרות. 2. למה היו שלושה חלוצים על הספסל (רון, שמש ווייסברג) ואף בלם? האם אלברמן פצוע? כשעזו נפצע אז מור אפרים נשלח להתחמם. [עריכה: אולי בעצם שי מזור היה הכיסוי לבלמים ואז התהייה הזו מבוטלת]
ובלי קשר לכלום, שער השוויון שלנו לא היה מנבדל? מהזוית שלי היה נראה שכן, אבל אני הייתי בצד הרחוק מהארוע.
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-31/12/2013 14:40:31 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 15:28:59
|
מרכז השדה שלנו חלש מדי מהתחלת השנה, והוא הבעיה הכי גדולה. חזרה של עוז ומסאי לא תעזור לצערי, ממש לא אפילו. עוז הוא כוח התקפי מצויין, אבל הוא לא משתלט על מרכז השדה, לפעמים ההיפך. ועם מסאי, שגם אותו אני מעריך ומחבב, כבר שיחקנו השנה ולא שלטנו במרכז השדה. צר לי מאד על עבד, שיש לו פוטנציאל ענק והוא ממש חמישית בקושי, אם המאמן יודע מה לעשות איתו- אחלה. אם לא, הלוואי ובינואר יהיה שינוי. הקישור האחורי והמרכזי שלנו הוא עקב אכילס, ואני לא יכול שלא להזכר באחד - סמיר עבד אל חי - שהיה קשר הגנתי יעיל יותר מכל מה שיש לנו היום. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 16:20:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מרכז השדה שלנו חלש מדי מהתחלת השנה, והוא הבעיה הכי גדולה. חזרה של עוז ומסאי לא תעזור לצערי, ממש לא אפילו. עוז הוא כוח התקפי מצויין, אבל הוא לא משתלט על מרכז השדה, לפעמים ההיפך. ועם מסאי, שגם אותו אני מעריך ומחבב, כבר שיחקנו השנה ולא שלטנו במרכז השדה. צר לי מאד על עבד, שיש לו פוטנציאל ענק והוא ממש חמישית בקושי, אם המאמן יודע מה לעשות איתו- אחלה. אם לא, הלוואי ובינואר יהיה שינוי. הקישור האחורי והמרכזי שלנו הוא עקב אכילס, ואני לא יכול שלא להזכר באחד - סמיר עבד אל חי - שהיה קשר הגנתי יעיל יותר מכל מה שיש לנו היום.
ההצעות שהעליתי היא במסגרת הסגל הקיים ,בהנחה שאין לנו גרוש להביא חיזוק...בכל מקרה מספר הפעמים ששיחקנו עם 2 מובילי כדור היו ספורים ביותר לרוב עופר עלה עם 2 קשרים הורסים שבעיקר דרכו אחד לשני על הרגליים ולא תרמו לניהול המשחק. |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 16:24:26
|
משחק מעצבן ברמות רבע שעה ראשונה מצויינת וחבל שלא ניצלנו מצבים ושהכדור של אדלשטיין פגש בקורה. אח"כ איבוד מרכז מגרש עד למחצית שממנה שוב שלטנו אבל ללא תכלית ברבע השעה הראשונה.
ללא ספק: עבד הוא החוליה החלשה שלנו. מתחבא מכדורים, לא מנווט, לא מראה מנהיגות ולא עושה את תפקידו. דווקא פנסו היה טוב וחיפה על החולשה של עבאד. עם כל הכבוד אני חושב שצריך לספסל אותו למשחק או שניים אחרת הוא לא יתעורר. אפשר לנסות את פנסו ואת שי מזור בקישור (מזור שהראה יכולות התקפיות והגניות גם יחד). לדעתי אם נפתור את הבעיה באמצע, רוב הבעיות יפתרו כי בהעדר קישור יותר מדי כדורים הולכים לאיבוד ומזמנים התקפות נגדנו.
עוד חולשה שהיתה אתמול: מביאי הכדורים.... הם אמנם היו שם (בעיקר בצד המזרחי) אבל לא החזירו כדורים למגרש ולשחקנים (משתי הקבוצות) והיה צריך לחכות בכל פעם שכדור יגיע מהיכן שהוא.... אשר????
והדבר האחרון השופט: מזמן לא פגשתי שופט רע כזה. החלטות משונות, מדבר עם שחקנים כאילו הוא המורה בכיתה ג, הרחקות לא מוצדקות (בשני המקרים), לא הוסיף זמן בסוף המשחק ובקיצור, ילד עם חסכים בתשומת לב ומנהיגות שקיבל משרוקית...
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 31/12/2013 : 21:17:20
|
אני רק סטטיסטיקה:
משחקים שאירחנו ביום שישי: 2 ניצחונות, 2 תיקו. סה"כ: 8 נקודות מ-4 משחקים. (לזה אפילו אפשר להוסיף את הדרבי)
משחקים שאירחנו בימים לא קשורים לכלום (לא שישי): ניצחון, תיקו, 3 הפסדים. סה"כ: 4 נקודות מ-5 משחקים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-31/12/2013 21:18:00 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 01/01/2014 : 00:39:41
|
משחק מטורף שבשבילו שווה להגיע גם בגשם ובקור.
יצאתי בתחושות מעורבות, מצד אחד היינו יכולים לנצח את המשחק(מאז הכניסה של עידן וג'ורג' היינו יותר מסוכנים מהם, אפילו ב10 שחקנים)
מצד שני הם החמיצו המון, וזה היה יכול להיגמר בשקט 2-5 להם. מצד שלישי, אם אנחנו לא רוצים קרבות תחתית קשים, אנחנו חייבים לנצח משחקים כאלה וקבוצות כאלה בבית.
אחרי המשחק ישבנו בפאב, ואמרתי חצי בצחוק "בתאכלס אנחנו צריכים לשחק בהרכב שסיים את המשחק, בלי קשרים אחוריים, רק שחקני התקפה"
אז צחוק צחוק, אבל ככה זה מרגיש, שהקשרים האחוריים שלנו רק מזיקים לנו, ועדיף כבר לשחק בלי קישור הגנתי, לשחק עם שני קשרים התקפיים שיכולים להניע כדור(ועבד לא ביניהם) ולהיות הרבה יותר מסוכנים.
אבל די ברור שלעופר אין את הביצים לעשות מהלך כזה.
בינואר בטח יעשו כמה שינויים בסגל, אני ספציפית עד אז הייתי משחק ככה:
שוער: שמש הגנה: ג'ורג', עזו, הרוש, כהן קישור אחורי: מזור, פנסו קיצוניים: שטיין ואדלשטיין מאחורי החלוץ: אהרון חלוץ: עידן שמש
מזור יחליף את אוחנה המורחק(שגם ככה לא ראוי לפתוח ב11) שי ירד קצת אחורה ויחליף את עבד החלש. הרכב התקפי נהדר, מזור ופנסו הם המוסרים הטובים ביותר שיש לנו בקישור האחורי, וגם יודעים לעשות הגנה.
בכל מקרה בחלון העברות הקרוב חייבים להביא קשר אחורי רציני, ולמכור לפחות שניים-שלושה חלשים משלנו(אוחנה\הלוי\דגו)
אני יודע שאין כסף, אבל על כל שחקן שמצליחים להעביר לקבוצה אחרת, אפשר להביא שחקן במקומו. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 01/01/2014 : 01:30:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
יצאתי בתחושות מעורבות, מצד אחד היינו יכולים לנצח את המשחק(מאז הכניסה של עידן וג'ורג' היינו יותר מסוכנים מהם, אפילו ב10 שחקנים)
מצד שני הם החמיצו המון, וזה היה יכול להיגמר בשקט 2-5 להם. מצד שלישי, אם אנחנו לא רוצים קרבות תחתית קשים, אנחנו חייבים לנצח משחקים כאלה וקבוצות כאלה בבית.
אחרי המשחק ישבנו בפאב, ואמרתי חצי בצחוק "בתאכלס אנחנו צריכים לשחק בהרכב שסיים את המשחק, בלי קשרים אחוריים, רק שחקני התקפה"
אז צחוק צחוק, אבל ככה זה מרגיש, שהקשרים האחוריים שלנו רק מזיקים לנו, ועדיף כבר לשחק בלי קישור הגנתי, לשחק עם שני קשרים התקפיים שיכולים להניע כדור(ועבד לא ביניהם) ולהיות הרבה יותר מסוכנים.
שוער: שמש הגנה: ג'ורג', עזו, הרוש, כהן קישור אחורי: מזור, פנסו קיצוניים: שטיין ואדלשטיין מאחורי החלוץ: אהרון חלוץ: עידן שמש
מזור יחליף את אוחנה המורחק(שגם ככה לא ראוי לפתוח ב11) שי ירד קצת אחורה ויחליף את עבד החלש. הרכב התקפי נהדר, מזור ופנסו הם המוסרים הטובים ביותר שיש לנו בקישור האחורי, וגם יודעים לעשות הגנה.
בכל מקרה בחלון העברות הקרוב חייבים להביא קשר אחורי רציני, ולמכור לפחות שניים-שלושה חלשים משלנו(אוחנה\הלוי\דגו)
אני יודע שאין כסף, אבל על כל שחקן שמצליחים להעביר לקבוצה אחרת, אפשר להביא שחקן במקומו.
מי זה הרוש ? |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 01/01/2014 : 08:48:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
אני יודע שאין כסף, אבל על כל שחקן שמצליחים להעביר לקבוצה אחרת, אפשר להביא שחקן במקומו.
מי זה הרוש ?
הרוש זה בראשי |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 01/01/2014 : 10:49:14
|
נניח שעבד ירד לספסל , מי ישחק במקומו ? אם היה לנו את עוז אז היה מי שיחליף אותו , אבל אין לנו שחקן יותר טוב ממנו על הספסל . אכזבה מכמות הצופים הקטנה שהגיעו , אמנם זה בעיה כלל ארצית של אוהדים מפונקים , אבל הייתי מצפה ליותר. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/01/2014 : 11:11:36
|
בגדול מסכים אבל אני לא חושב ששי יכול להחליף את עבד כעושה משחק ,שי לא מספיק נייד לא מספיק זריז או מהיר להחזיק את הכדור ולהניע אותו. עבד הוא בעייה קשה ביותר כי אין לנו שום מחליף ראוי בתפקיד שלו והוא בתפקיד קריטי. לא מבין מה עובר עליו כי יש לו את הכישורים להצליח ולכן אני חושב שצריך להוריד את הלחץ ממנו ולהוסיף שחקן לצידו. (עוז או דגו במקום שי) ולשחק עם מזור כקשר הגנתי יחיד. |
|
|
קטמון - נצרת עילית |
|
|
|