משתמש |
נצרת - הפועל  |
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 13/12/2013 : 19:35:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
שימו לב שהמשחק ייערך ביום ג' בשעה 18:00.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=9077 יאללה בלגן. גם באתר ההתאחדות רשום שהמשחק שלנו ביום שני בשעה 19:00 (והדרבי של דליה ביום שלישי ב 18:00). צריך להמתין להודעה מסודרת של ההנהלה בשרשור המקביל. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-14/12/2013 07:19:03 |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/12/2013 : 22:26:21
|
אורו אחים אורו, מחר משחק.... מתרגשים? גם אני. יאללה הפועל, ירושלים, מלחמה. |
 |
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 17/12/2013 : 00:35:52
|
ההרכב שעולה מחר זה אותו הרכב שעלה מול בית״ר ת״א חוץ מאלברמן שיחליף את אורי כהן המורחק (5 צהובים). שיהיה לנו בהצלחה :-) |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 17/12/2013 : 04:10:32
|
השחקנים הבולטים של נצרת הם אלן מסודי, סרג' איילי (כל אחד מהם עם 5 שערים עד עכשיו), עלי חטיב וג'ונתן אסוס. לאור תוצאות אתמול (ששוב היו טובות עבורנו בסה"כ): ניצחון - מעלה אותנו למקום השישי במרחק 4 נקודות מהמקום השני שם נמצאת הפועל פתח תקווה (מולה נשחק ביום שישי). תיקו - משאיר אותנו במקום השמיני עם אותו מספר נקודות כמו ליבנה, ובמרחק 6 נקודות מהמקום השני מצד אחד, ומהמקום השלושה עשר מצד שני. הפסד - יוריד אותנו למקום העשירי (נצרת והפועל רמת גן/ביתר תל אביב יעברו אותנו) במרחק של 5 נקודות מהמקום השלושה עשר (אליו תרד כנראה עפולה אחרי המשחק היום של הפועל ירושלים מול אום אל פאחם).
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 17/12/2013 : 11:19:01
|
אנחנו צריכים לנצח את המשחק הזה, שעופר פעם אחת יתפוס ביצים ויילך על נצחון, אין סיבה שלא ננצח את אחי נצרת, נמאס מהבינוניות, בואו ננצח פעם אחת משחק גדול!
אשכרה המשחק הזה יכול לקרב אותנו לצמרת הטבלה, באמת שאי ןסיבה שלא נהיה שם |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/12/2013 : 20:21:52
|
לפני המשחק נגד לוד כתבתי ש 4 נקודות בשלושת המשחקים שנותרו להשלמת הסיבוב הראשון - יהיה הישג מצוין. שני משחקי חוץ ואחד בית. לא הייתי במשחק, אבל התיקו הזה מרגיש לי די כמו ניצחון. אם נדע לשחזר בסיבוב השני את ההישג של הראשון - דיינו. תודה לך הפועל. |
 |
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 17/12/2013 : 22:05:19
|
1. את האמת, התיקו היום היה הישג גדול. קודם כל, כי הם היו יותר טובים וגם כי שיחקנו בלי קישור. 2. לדעתי ההישג בא בגלל רוח לחימה ואמונה, שלא פסקה גם שנראינו לא טוב. 3. מילה טובה להגנה, שמאז הגעת בראשי רואים שעלינו ליגה. 4. וצריך מילה חמה לעמית שמש, שחיפה על השער המצער שקיבל, ב- 4 הצלות ענק. הרבה סיבות לאופטימיות
|
אריק |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 01:00:00
|
התיקו בודאי לא קיפח אותנו היום. תוצאה סבירה ביותר עבורנו. בכלל, מקום 8 אחרי סיבוב שלם זה אחלה, ובעצם קצת מחמיא לנו ביחס ליכולת שאנחנו מציגים לאורך העונה. הסגל שלנו מאוד דליל כרגע ויש לקוות שנוכל קצת לעבות אותו בינואר. אם השתמשנו היום במור אפרים מהספסל כשאנחנו בפיגור, זה אומר הכל (עם כל הכבוד למור אפרים שהיה ממש בסדר). ושעידן יחזור כבר! (מה קורה איתו באמת?)
|
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 08:12:12
|
אני רק אלף שאלות: הרכב? חילופים? מי החליף את אורי כהן משמאל? כמה צופים אדומים וירוקים? תיאור הגולים? מי היה טוב יותר ופחות? תנאי מגרש? שיפוט?
תודה מראש! |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 08:26:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
אני רק אלף שאלות: הרכב? חילופים? מי החליף את אורי כהן משמאל? כמה צופים אדומים וירוקים? תיאור הגולים? מי היה טוב יותר ופחות? תנאי מגרש? שיפוט?
תודה מראש!
מידע בסיסי - ההרכב וחילופים: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=340026 |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 08:48:32
|
בהחלט יצאתי מעודד כי ראיתי משחק פתוח עם ניצול המהירות שלנו בהתקפה, וגם הגנה יציבה (בעידן שלפני בראשי היינו מוציאים אתמול לא מעט כדורים מהרשת). אדלשטיין עוד צריך לעבוד על הסיום, אני מאמין בו. נצרת קבוצה יותר טובה מאיתנו, בוודאי במגרשה הביתי - בהחלט עבודה לא קלה להגנה שלנו - הצלה גדולה של שמש ביציאה מול אבו ניל + עבודה יפה שלו ושל אלילת המזל שחיפו על הטעות שהביאה לשער שלהם. מנגד - עם קצת מזל וריכוז גם אנחנו היינו פוגשים את הרשת יותר. השופט - לזכותו ניתן לומר ששלט במשחק מבלי להזדקק לכרטיסים הצבעוניים שבכיסיו. לטעמי היה קצת נודניק בנושאי מיקום הוצאת הכדור. על טעויות שיפוט קשה לי לדבר עם הגדר שהייתה תקועה לי מול העיניים. הקהל - התוף הגיע באיחור אופנתי, ובאופן כללי הקור השפיע גם על עוצמת העידוד. הרושם שלי היה שגם הנצרתים לא מיהרו להוציא את האף בקור הזה. עדיין, קהל חם שתמך בשחקנים לאורך כל המשחק. הציטוט לסיום שייך לביתי הגדולה, ששאלה אם מספר 8 שלנו הוא מחזיר הכדורים (לשוער). |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 10:44:52
|
החילופים התקפיים ונראה על הנייר שעשו את העבודה. אכן כך? |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 11:34:49
|
לא הייתי במשחק והכתוב מבטא תחושה שמלווה אותי תקופה ואולי יש מקום לתרד חדש (סכום סבוב) ,נראה לי שאנחנו תקועים קצת...הקבוצה לא מתרוממת מעבר ליכולות אישיות של שחקנים ואני לא מבחין בתהליך השתפרות משמעותי שמצופה מקבוצה שמשחקת כבר סבוב שלם.
השיפור בהגנה הגיע כתוצאה משינוי פרסונאלי מובהק (מתן בראשי) אבל מה לגבי מרכיבים טקטיים ,אופי וסגנון של משחק? המקריות קצת שולטת במשחקים שלנו ויש פה פוטנציאל לסחרור מסוכן כלפי מטה (פסימי כהרגלי) אם נפסיד מספר משחקים.
אנחנו עדיין חיים על יכולות אישיות ומשחק הקרבה ,לדעתי זה המינימום לכל קבוצת כדורגל ,הגיע הזמן לעלות שלב. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 12:57:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
תודה מראש!
מנדי, אלברמן פתח כמגן שמאלי. כשהוחלף ע"י פנסו אז מזור עבר לשחק שם. החילוף הראשון היה עמרי רון במקום מורג'אן, ושי עבר לשחק מאחורי החלוץ. החילוף האחרון היה מור אפרים במקום אלירן אוחנה. הגול שלהם נבע מהשמטה אומללה של עמית ישר לרגלי חלוץ שבעט משני מטר פנימה. עמית כיפר על זה בהמשך כשהוציא כדור בזינוק לרגליים של אותו חלוץ. השער שלנו הגיע מפריצה אדירה של אדלשטיין בצד שמאל, שעבר בין 2-3 מגנים ואז העביר כדור רוחב שטוח לרחבת החמש שעמרי רון המשיך פנימה. המהלך היפה ביותר שלנו היה לקראת סוף המחצית הראשונה, בפיגור 1-0, כששי קיבל כדור נפלא בתוך הרחבה בין הבלמים והדביק אותו לקורה. הקהל שלהם לא כל כך הורגש, אבל אולי זה היה בגלל שהפריד בינינו לבינם מעין "יציע כבוד". בסוף המשחק היה נער אחד שהזכיר לנו שהפועל זונה. מצד שני ביציאה היו לא מעט חבר'ה נחמדים שפירגנו לנו על העידוד והמליצו לנו איפה ללכת לאכול ואיך להנות מהארועים בעיר לקראת חג המולד.
|
 |
|
נצרת - הפועל  |
|