פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נצרת - הפועל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נצרת - הפועל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם נצרת - הפועל נושא הבא
עמוד: מתוך 3

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 13/12/2013 :  19:35:49  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

שימו לב שהמשחק ייערך ביום ג' בשעה 18:00.

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=9077
יאללה בלגן.
גם באתר ההתאחדות רשום שהמשחק שלנו ביום שני בשעה 19:00 (והדרבי של דליה ביום שלישי ב 18:00).
צריך להמתין להודעה מסודרת של ההנהלה בשרשור המקביל.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-14/12/2013 07:19:03
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 15/12/2013 :  10:40:56  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=9085

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/12/2013 :  22:26:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורו אחים אורו, מחר משחק....
מתרגשים? גם אני.
יאללה הפועל, ירושלים, מלחמה.
עבור לתחילת הדף

yossimaz yossimaz מנותק

65 הודעות

נשלח - 17/12/2013 :  00:35:52  הצג פרופיל שלח ל- yossimaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההרכב שעולה מחר זה אותו הרכב שעלה מול בית״ר ת״א חוץ מאלברמן שיחליף את אורי כהן המורחק (5 צהובים). שיהיה לנו בהצלחה :-)
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 17/12/2013 :  04:10:32  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השחקנים הבולטים של נצרת הם אלן מסודי, סרג' איילי (כל אחד מהם עם 5 שערים עד עכשיו), עלי חטיב וג'ונתן אסוס.
לאור תוצאות אתמול (ששוב היו טובות עבורנו בסה"כ):
ניצחון - מעלה אותנו למקום השישי במרחק 4 נקודות מהמקום השני שם נמצאת הפועל פתח תקווה (מולה נשחק ביום שישי).
תיקו - משאיר אותנו במקום השמיני עם אותו מספר נקודות כמו ליבנה, ובמרחק 6 נקודות מהמקום השני מצד אחד, ומהמקום השלושה עשר מצד שני.
הפסד - יוריד אותנו למקום העשירי (נצרת והפועל רמת גן/ביתר תל אביב יעברו אותנו) במרחק של 5 נקודות מהמקום השלושה עשר (אליו תרד כנראה עפולה אחרי המשחק היום של הפועל ירושלים מול אום אל פאחם).

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 17/12/2013 :  11:19:01  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו צריכים לנצח את המשחק הזה, שעופר פעם אחת יתפוס ביצים ויילך על נצחון, אין סיבה שלא ננצח את אחי נצרת, נמאס מהבינוניות, בואו ננצח פעם אחת משחק גדול!

אשכרה המשחק הזה יכול לקרב אותנו לצמרת הטבלה, באמת שאי ןסיבה שלא נהיה שם
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/12/2013 :  20:21:52  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני המשחק נגד לוד כתבתי ש 4 נקודות בשלושת המשחקים שנותרו להשלמת הסיבוב הראשון - יהיה הישג מצוין. שני משחקי חוץ ואחד בית.
לא הייתי במשחק, אבל התיקו הזה מרגיש לי די כמו ניצחון.
אם נדע לשחזר בסיבוב השני את ההישג של הראשון - דיינו.
תודה לך הפועל.
עבור לתחילת הדף

אריק גוטלר-אופיר אריק גוטלר-אופיר מנותק

63 הודעות

נשלח - 17/12/2013 :  22:05:19  הצג פרופיל שלח ל- אריק גוטלר-אופיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. את האמת, התיקו היום היה הישג גדול. קודם כל, כי הם היו יותר טובים וגם כי שיחקנו בלי קישור.
2. לדעתי ההישג בא בגלל רוח לחימה ואמונה, שלא פסקה גם שנראינו לא טוב.
3. מילה טובה להגנה, שמאז הגעת בראשי רואים שעלינו ליגה.
4. וצריך מילה חמה לעמית שמש, שחיפה על השער המצער שקיבל, ב- 4 הצלות ענק.
הרבה סיבות לאופטימיות

אריק
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  01:00:00  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התיקו בודאי לא קיפח אותנו היום. תוצאה סבירה ביותר עבורנו.
בכלל, מקום 8 אחרי סיבוב שלם זה אחלה, ובעצם קצת מחמיא לנו ביחס ליכולת שאנחנו מציגים לאורך העונה.
הסגל שלנו מאוד דליל כרגע ויש לקוות שנוכל קצת לעבות אותו בינואר. אם השתמשנו היום במור אפרים מהספסל כשאנחנו בפיגור, זה אומר הכל (עם כל הכבוד למור אפרים שהיה ממש בסדר).
ושעידן יחזור כבר! (מה קורה איתו באמת?)

עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  08:12:12  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק אלף שאלות:
הרכב? חילופים?
מי החליף את אורי כהן משמאל?
כמה צופים אדומים וירוקים?
תיאור הגולים?
מי היה טוב יותר ופחות?
תנאי מגרש?
שיפוט?

תודה מראש!

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  08:26:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

אני רק אלף שאלות:
הרכב? חילופים?
תיאור הגולים?
מי היה טוב יותר ופחות?
תנאי מגרש?
שיפוט?

תודה מראש!

מידע בסיסי - ההרכב וחילופים:
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=340026

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  08:48:32  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט יצאתי מעודד כי ראיתי משחק פתוח עם ניצול המהירות שלנו בהתקפה, וגם הגנה יציבה (בעידן שלפני בראשי היינו מוציאים אתמול לא מעט כדורים מהרשת). אדלשטיין עוד צריך לעבוד על הסיום, אני מאמין בו.
נצרת קבוצה יותר טובה מאיתנו, בוודאי במגרשה הביתי - בהחלט עבודה לא קלה להגנה שלנו - הצלה גדולה של שמש ביציאה מול אבו ניל + עבודה יפה שלו ושל אלילת המזל שחיפו על הטעות שהביאה לשער שלהם. מנגד - עם קצת מזל וריכוז גם אנחנו היינו פוגשים את הרשת יותר.
השופט - לזכותו ניתן לומר ששלט במשחק מבלי להזדקק לכרטיסים הצבעוניים שבכיסיו. לטעמי היה קצת נודניק בנושאי מיקום הוצאת הכדור. על טעויות שיפוט קשה לי לדבר עם הגדר שהייתה תקועה לי מול העיניים.
הקהל - התוף הגיע באיחור אופנתי, ובאופן כללי הקור השפיע גם על עוצמת העידוד. הרושם שלי היה שגם הנצרתים לא מיהרו להוציא את האף בקור הזה. עדיין, קהל חם שתמך בשחקנים לאורך כל המשחק.
הציטוט לסיום שייך לביתי הגדולה, ששאלה אם מספר 8 שלנו הוא מחזיר הכדורים (לשוער).
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  10:44:52  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החילופים התקפיים ונראה על הנייר שעשו את העבודה. אכן כך?
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  11:34:49  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הייתי במשחק והכתוב מבטא תחושה שמלווה אותי תקופה ואולי יש מקום לתרד חדש (סכום סבוב) ,נראה לי שאנחנו תקועים קצת...הקבוצה לא מתרוממת מעבר ליכולות אישיות של שחקנים ואני לא מבחין בתהליך השתפרות משמעותי שמצופה מקבוצה שמשחקת כבר סבוב שלם.

השיפור בהגנה הגיע כתוצאה משינוי פרסונאלי מובהק (מתן בראשי) אבל מה לגבי מרכיבים טקטיים ,אופי וסגנון של משחק? המקריות קצת שולטת במשחקים שלנו ויש פה פוטנציאל לסחרור מסוכן כלפי מטה (פסימי כהרגלי) אם נפסיד מספר משחקים.

אנחנו עדיין חיים על יכולות אישיות ומשחק הקרבה ,לדעתי זה המינימום לכל קבוצת כדורגל ,הגיע הזמן לעלות שלב.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  12:57:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

אני רק אלף שאלות:
הרכב? חילופים?
תיאור הגולים?
מי היה טוב יותר ופחות?
תנאי מגרש?
שיפוט?

תודה מראש!

מנדי,
אלברמן פתח כמגן שמאלי. כשהוחלף ע"י פנסו אז מזור עבר לשחק שם.
החילוף הראשון היה עמרי רון במקום מורג'אן, ושי עבר לשחק מאחורי החלוץ. החילוף האחרון היה מור אפרים במקום אלירן אוחנה.
הגול שלהם נבע מהשמטה אומללה של עמית ישר לרגלי חלוץ שבעט משני מטר פנימה. עמית כיפר על זה בהמשך כשהוציא כדור בזינוק לרגליים של אותו חלוץ.
השער שלנו הגיע מפריצה אדירה של אדלשטיין בצד שמאל, שעבר בין 2-3 מגנים ואז העביר כדור רוחב שטוח לרחבת החמש שעמרי רון המשיך פנימה.
המהלך היפה ביותר שלנו היה לקראת סוף המחצית הראשונה, בפיגור 1-0, כששי קיבל כדור נפלא בתוך הרחבה בין הבלמים והדביק אותו לקורה.
הקהל שלהם לא כל כך הורגש, אבל אולי זה היה בגלל שהפריד בינינו לבינם מעין "יציע כבוד". בסוף המשחק היה נער אחד שהזכיר לנו שהפועל זונה. מצד שני ביציאה היו לא מעט חבר'ה נחמדים שפירגנו לנו על העידוד והמליצו לנו איפה ללכת לאכול ואיך להנות מהארועים בעיר לקראת חג המולד.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם נצרת - הפועל נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07