משתמש |
יש תקציר למשחק ? |
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 02:32:13
|
כל השבוע אני מחכה למשחק, כמו כולנו. יום שני שש בערב, טלפון, אבא שלי חש רע מאד, אני חייב לקחת אותו למיון. אני לא מאמין שזה קורה לי. בעשרה לשבע אני עובר ליד טדי, רואה את האצטדיון המואר, אותו מחזה שמעלה לכל אוהד את רמת האדרנלין לרמות מסוכנות, מסתכל בעיניים כלות על המכוניות שנכנסות לחנייה, ובמקום להכנס אליה גם, ממשיך להדסה עין כרם... דאפי הצדיקה נתנה לי במתנה את התקציר הזה. אין עלייך !! אז אבא שלי יותר טוב עכשיו, והמשחק על פי התקציר נראה הרבה יותר טוב מהתיאורים בפורום! אין ספק שתחת ידי העורכת המוכשרת המשחק משתנה. |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 08:18:13
|
דאפי
אלפי תודות לך!!!!!
משוררים, אני מציע לכתוב שיר לדאפי. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 09:26:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
דאפי
אלפי תודות לך!!!!!
משוררים, אני מציע לכתוב שיר לדאפי.
כי דאפי היא דאפי מה יש לדבר כי דאפי היא תמיד הטובה ביותר.
(ספין על שורה משיר הפטנטנים בביצועו של ר' אורי זוהר: כי פרידמן הוא פרידמן מה יש לדבר, כי פרידמן תמיד הוא הטוב ביותר".)
לצעירים - פרידמן היה מפעל ירושלמי גדול לייצור מקררים תנורי חימום ומכשירים חשמליים אחרים לבית. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/12/2013 09:27:20 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 11:25:22
|
תודה לדאפי! |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 19:14:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
תודה לדאפי!
תודה הפועל תודה לשחקנים שמזדהים כל כך עם הקבוצה והאוהדים מקווה שנאסוף גם נקודות בחוץ |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 20:07:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
דאפי
אלפי תודות לך!!!!!
(ספין על שורה משיר הפטנטנים בביצועו של ר' אורי זוהר: כי פרידמן הוא פרידמן מה יש לדבר, כי פרידמן תמיד הוא הטוב ביותר".)
לצעירים - פרידמן היה מפעל ירושלמי גדול לייצור מקררים תנורי חימום ומכשירים חשמליים אחרים לבית.
תיקון לפינת הנוסטלגיה- במחילה מוותיק - בשיר הפטנטים המקורי של אור זוהר הוא שר " כי זלמן הוא זלמן מה יש לדבר, כי זלמן תמיד הוא הטוב ביותר" פרידמן עשו מזה סלוגן פירסומת.. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 20:37:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
דאפי
אלפי תודות לך!!!!!
לצעירים - פרידמן היה מפעל ירושלמי גדול לייצור מקררים תנורי חימום ומכשירים חשמליים אחרים לבית.
תיקון לפינת הנוסטלגיה- במחילה מוותיק - בשיר הפטנטים המקורי של אור זוהר הוא שר " כי זלמן הוא זלמן מה יש לדבר, כי זלמן תמיד הוא הטוב ביותר" פרידמן עשו מזה סלוגן פירסומת..
תיקון לתיקון. נדמה לי שאורי זהר עשה פרודיה על פרידמן ולא להפך... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/12/2013 : 22:45:28
|
כרגיל יופי של תקציר. ושוב דאפי הצליחה לעשות את הכמעט-בלתי-אפשרי: לעשות תקציר מעולה ממשחק משעמם וחלש. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
יש תקציר למשחק ? |
|