פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נרתמים לעזור לעוז צבאג.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נרתמים לעזור לעוז צבאג.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם נרתמים לעזור לעוז צבאג. נושא הבא
עמוד: מתוך 3

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  13:09:57  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

חבר'ה, לא מגייסים פה כסף לטיפול נסיוני בסרטן, זה כסף שיגיע בסופו של דבר לעבריינים שחושבים שיש להם איזה שהיא זכות לבקש בכלל את הכסף הזה. לדעתי לא מגיע לעבריינים האלה שקל. מבחינתי הם לא פחות גרועים ממחבלים ורוצחים אני לא מוכן לתת אגורה למטרה הזאת ולא בגלל שאני לא אוהב את עוז אלא בגלל שזה פשוט לא הגיוני שצריך להביא לחלאות האלה אגורה שחוקה. אי אפשר להרוויח מהימורים! בטח לא הימורים בלתי חוקיים, זה פשוט לזרוק כסף לאסלה! אז למה שיתנו להם משהו? כי הם מאיימים על חייו והבריאות שלו?!

אתם רוצים לעשות משהו משמעותי? אנחנו אירגון אוהדים, אנחנו צריכים לדרוש מלחמה אמיתית בהימורים כי הם גם משפיעים על הספורט שאנחנו אוהבים, ובצורה חזקה מאוד ואני חושב שזה לא מוגזם להגיד שאנחנו שמים לב לזה לפעמים במשחקים שלנו.

אני הייתי מוכן לתרום לעוז לשיקום מההימורים כי אני מבין שזה באמת בעיה, אפילו בעיה פיזית קשה ואני מאמין בהזדמנות שניה. אני חושב שזה נכון לתת לו תפקיד ועזרה מהמועדון אבל להביא כסף לעבריינים חיים בסרט?! בשום מצב!

תרמו כסף לקבוצה היא באמת צריכה את זה.

מסכים

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  14:28:36  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקשר ל"כסף לעבריינים". מבאס, אבל בשביל להציל בנאדם זה רע הכרחי. לא רואה בעיה עם זה.
בקשר ל"עלול למכור אותנו בעתיד" . בא בנאדם רציני שהוכיח את עצמו יותר מפעם כמו בני סיוון ואומר שבאחריותו הכסף ישמש לא רק להחזר חובות אלא גם לשיקום, אז אני מאמין לו.
שכל אחד יחליט אם בא לו לעזור לבנאדם בצרה, שאמנם עשה דברים לא ראויים אבל במקרה היה גם חלק מהקבוצה, או לחלופין יאמר זה לא התפקיד שלנו/יש לי מטרות יותר נעלות עבור הכסף שלי. שתי ההחלטות לגיטימיות לגמרי, אבל לא להתכסות בנימוקים כאילו של צדק.
אחר כך, וזאת שאלה בכלל אחרת, כשהבנאדם אינשאללה יעבור את הגמילה שלו יהיה מקום להחליט אם מגיע לו עוד צ'אנס אצלנו. לעניות דעתי כן. אבל אנחנו עוד לא שם בכלל.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-06/12/2013 14:29:30
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  16:19:38  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה אנשים אמרו דברים נכונים מאד. עוז עובר טרגדיה, היא באשמתו, נכון, אז מה? היום חייו בסכנה וזוהי עובדה שאמורה לגרום לכל אחד מאיתנו להרגיש סימפטיה. פשוט כך. מצער אותי מאד לתת כסף לעבריינים, אבל אם זה בשביל חיים של אדם שהיה חלק חשוב בקבוצה הזאת, אז אין לי שאלה. צריך להזהר מטהרנות, אנשים עושים טעויות וזה חלק מהחיים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם נרתמים לעזור לעוז צבאג. נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07