משתמש |
הפועל - בית״ר (ת״א רמלה) |
Markdeen
23 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 18:05:15
|
יום שני, 9/12 שעה 19:00, טדי.
לפחות לפי מה שרשום באתר ההתאחדות.
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 20:41:42
|
שלוש סיבות לנצח:
1. כי תמיד צריך לשאוף לניצחון. 2. כי הם ביטר. 3. מחאה על התנהלות עיריית רמלה שזנחה את הקבוצה העירונית כשירדה לליגה ב' לטובת צעצוע משומש במבצע.
שבוע טוב! |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 20:58:15
|
מלחמה. אסור בשום אופן לשחק הגנתי. חשוב להיות דומיננטיים ולא לתת ליריבה להשתלט על מרכז המגרש. הגיע הזמן להרכיב את אדלשטיין ושטיין ביחד בהרכב. אם במשחק הזה לא, אז מתי כן? אומנם יש עוד 9 ימים, אבל בהנחה שהסגל של אתמול הוא הסגל גם למשחק הזה, לדעתי צריך לעלות בהרכב הבא: שוער - שמש. הגנה - עזו, בראשי, ג'ורג'י ואורי כהן. קישור - אוחנה/פנסו, שי מזור (למרות שהתפקיד הטבעי שלו הוא בלם, הוא הראה אתמול שהוא יכול להיות גם בקישור האחורי ולתמוך בהתקפה, וראוי להזדמנות נוספת) אדלשטיין, עבד ורז שטיין. חלוץ - עומרי רון אני מאמין שאלה השחקנים שגם יתנו מקסימום מלחמה, וגם יניעו כדור בצורה הטובה והיעילה ביותר. רז שטיין (אם היה אתמול יותר בפוקוס, היה מבקיע את הפריצה שהיתה לו במחצית הראשונה), עבד ועומרי רון צריכים להיות הכי מרוכזים שאפשר על מנת לנצל הזדמנויות בצורה מקסימלית. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 21:19:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
עבד ועומרי רון צריכים להיות הכי מרוכזים שאפשר על מנת לנצל הזדמנויות בצורה מקסימלית.
מילא להציע הרכב (9 ימים לפני המשחק, בלי להיות באימונים, ומן הסתם גם בלי להכיר את היריבה). אבל יותר משעשע אותי שאתה מבקש משחקנים להיות הכי מרוכזים שאפשר. מוזר שעופר לא חשב על זה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 21:40:18
|
אני חושש שאורי כהן מוצהב. סיבה נוספת לשחק עם אדלשטיין בשמאל. אם הכושר שלו הוא מסוגל לתמוך בהגנה בצד שלו, בנוסף לתרומתו ההתקפית. כשאדלשטיין עלה לשחק ביום שישי מאוחר, חשבתי מה עובר עליו כשומר שבת.
|
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 21:45:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני חושש שאורי כהן מוצהב. סיבה נוספת לשחק עם אדלשטיין בשמאל. אם הכושר שלו הוא מסוגל לתמוך בהגנה בצד שלו, בנוסף לתרומתו ההתקפית. כשאדלשטיין עלה לשחק ביום שישי מאוחר, חשבתי מה עובר עליו כשומר שבת.
אורי כהן לא ישחק נגד אחי. במשחק הקרוב הוא רשאי לשחק |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 21:57:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
עבד ועומרי רון צריכים להיות הכי מרוכזים שאפשר על מנת לנצל הזדמנויות בצורה מקסימלית.
מילא להציע הרכב (9 ימים לפני המשחק, בלי להיות באימונים, ומן הסתם גם בלי להכיר את היריבה). אבל יותר משעשע אותי שאתה מבקש משחקנים להיות הכי מרוכזים שאפשר. מוזר שעופר לא חשב על זה.
מבחינתי המטרה של הפורום הפתוח היא באמת לשעשע אותנו בין המשחקים בהבעת דעה על מה שהיה במשחקים הקודמים או מה שאנחנו רוצים שיהיה במשחקים הבאים. לא מאמין שהדברים שאנחנו רושמים בפורום הזה בכלל מגיעים לצוות המקצועי ובטח שלא משפיעים עליו. מה שנאמר כאן זו סתם דרך להחליף דעות בינינו כאוהדים בין המשחקים, ולא מעבר לכך. בנוגע לריכוז, אין לי ספק שהשחקנים רוצים להגיע הכי מרוכזים לכל משחק ושגם עופר חושב על זה, השאלה היא רמת המודעות שלהם לכך, וההכנה המנטלית מעבר להכנה המקצועית. אני מאמין שעם יותר ריכוז והכנה מנטלית טובה לפני המשחק, שטיין היה מבקיע את המתפרצת בחצי הראשון בלוד. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 23:09:00
|
אין לי בעיה עם הבעת דיעות בפורום, גם לא על ההרכב, בטח לא כל עוד זה נאמר בצורה מכובדת ומנומקת. וזה לא משנה אם עופר קורא בפורום או לא (וברור ששחקנים נכנסים לכאן).
רק התכוונתי לומר שאתה לא יכול לשלוט על מידת הריכוז של שחקן זה או אחר. וזה ברור מאליו שכל השחקנים צריכים להתרכז ככל יכולתם, לאו דווקא שני השחקנים שהזכרת. מה גם שאני לא חושב שיש קשר בין ההחמצה של שטיין לבין מידה הריכוז שלו. קורה... השוער יצא טוב, וזה לא ששטיין הוא רונאלדו. אם כבר, אולי אם שי היה יותר מרוכז הוא היה מצליח להבקיע לקראת סוף המשחק. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 00:11:23
|
כתוב באתר של הקבוצה שהמשחק ביום שבת.... |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 01:33:08
|
אוחחח...רק לא יום שני!!! |
|
|
נעם10
21 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 10:55:32
|
דווקא יום שני מתאים לעתים רחוקות (הפעם למשל... ) |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 03/12/2013 : 09:57:30
|
מישהו יכול לתת סקירה קצרה על היריבה?
לא נראה שזו אחת מאריות הליגה וחייבים לנצח בכדי לברוח מהתחתית.
מישהו יודע מה מצבו של עידן שמש? |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 03/12/2013 : 11:45:39
|
התחתית התקרבה מאוד ,3 נקודות מפרידות בין קטמון במקום ה10 להפועל עפולה והפועל ירושלים במקומות 13-14 בהתאמה חייבים לנצח את ביתר תל אביב -רמלה ואפשר לעשות את זה,ודאי בטדי מול קהל גדול שלנו,אני יודע שאני לא מחדש כלום כאן אבל תחושת התחתית המתקרבת גרמה לי לציין את העובדות הידועות הללו |
חרובי טל |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 19:18:17
|
מה קרה עם שטיין והלוי? |
|