פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - בית״ר (ת״א רמלה)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - בית״ר (ת״א רמלה)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - בית״ר (ת״א רמלה) נושא הבא
עמוד: מתוך 4

Markdeen Markdeen מנותק

23 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  18:05:15  הצג פרופיל שלח ל- Markdeen הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שני,
9/12 שעה 19:00,
טדי.

לפחות לפי מה שרשום באתר ההתאחדות.

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  20:41:42  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלוש סיבות לנצח:

1. כי תמיד צריך לשאוף לניצחון.
2. כי הם ביטר.
3. מחאה על התנהלות עיריית רמלה שזנחה את הקבוצה העירונית כשירדה לליגה ב' לטובת צעצוע משומש במבצע.

שבוע טוב!
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  20:58:15  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מלחמה. אסור בשום אופן לשחק הגנתי. חשוב להיות דומיננטיים ולא לתת ליריבה להשתלט על מרכז המגרש. הגיע הזמן להרכיב את אדלשטיין ושטיין ביחד בהרכב. אם במשחק הזה לא, אז מתי כן? אומנם יש עוד 9 ימים, אבל בהנחה שהסגל של אתמול הוא הסגל גם למשחק הזה, לדעתי צריך לעלות בהרכב הבא:
שוער - שמש.
הגנה - עזו, בראשי, ג'ורג'י ואורי כהן.
קישור - אוחנה/פנסו, שי מזור (למרות שהתפקיד הטבעי שלו הוא בלם, הוא הראה אתמול שהוא יכול להיות גם בקישור האחורי ולתמוך בהתקפה, וראוי להזדמנות נוספת) אדלשטיין, עבד ורז שטיין.
חלוץ - עומרי רון
אני מאמין שאלה השחקנים שגם יתנו מקסימום מלחמה, וגם יניעו כדור בצורה הטובה והיעילה ביותר. רז שטיין (אם היה אתמול יותר בפוקוס, היה מבקיע את הפריצה שהיתה לו במחצית הראשונה), עבד ועומרי רון צריכים להיות הכי מרוכזים שאפשר על מנת לנצל הזדמנויות בצורה מקסימלית.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  21:19:51  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

עבד ועומרי רון צריכים להיות הכי מרוכזים שאפשר על מנת לנצל הזדמנויות בצורה מקסימלית.

מילא להציע הרכב (9 ימים לפני המשחק, בלי להיות באימונים, ומן הסתם גם בלי להכיר את היריבה). אבל יותר משעשע אותי שאתה מבקש משחקנים להיות הכי מרוכזים שאפשר. מוזר שעופר לא חשב על זה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  21:40:18  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושש שאורי כהן מוצהב. סיבה נוספת לשחק עם אדלשטיין בשמאל. אם הכושר שלו הוא מסוגל לתמוך בהגנה בצד שלו, בנוסף לתרומתו ההתקפית.
כשאדלשטיין עלה לשחק ביום שישי מאוחר, חשבתי מה עובר עליו כשומר שבת.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  21:45:11  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

אני חושש שאורי כהן מוצהב. סיבה נוספת לשחק עם אדלשטיין בשמאל. אם הכושר שלו הוא מסוגל לתמוך בהגנה בצד שלו, בנוסף לתרומתו ההתקפית.
כשאדלשטיין עלה לשחק ביום שישי מאוחר, חשבתי מה עובר עליו כשומר שבת.

אורי כהן לא ישחק נגד אחי. במשחק הקרוב הוא רשאי לשחק
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  21:57:57  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

עבד ועומרי רון צריכים להיות הכי מרוכזים שאפשר על מנת לנצל הזדמנויות בצורה מקסימלית.

מילא להציע הרכב (9 ימים לפני המשחק, בלי להיות באימונים, ומן הסתם גם בלי להכיר את היריבה). אבל יותר משעשע אותי שאתה מבקש משחקנים להיות הכי מרוכזים שאפשר. מוזר שעופר לא חשב על זה.

מבחינתי המטרה של הפורום הפתוח היא באמת לשעשע אותנו בין המשחקים בהבעת דעה על מה שהיה במשחקים הקודמים או מה שאנחנו רוצים שיהיה במשחקים הבאים. לא מאמין שהדברים שאנחנו רושמים בפורום הזה בכלל מגיעים לצוות המקצועי ובטח שלא משפיעים עליו. מה שנאמר כאן זו סתם דרך להחליף דעות בינינו כאוהדים בין המשחקים, ולא מעבר לכך.
בנוגע לריכוז, אין לי ספק שהשחקנים רוצים להגיע הכי מרוכזים לכל משחק ושגם עופר חושב על זה, השאלה היא רמת המודעות שלהם לכך, וההכנה המנטלית מעבר להכנה המקצועית. אני מאמין שעם יותר ריכוז והכנה מנטלית טובה לפני המשחק, שטיין היה מבקיע את המתפרצת בחצי הראשון בלוד.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  23:09:00  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי בעיה עם הבעת דיעות בפורום, גם לא על ההרכב, בטח לא כל עוד זה נאמר בצורה מכובדת ומנומקת. וזה לא משנה אם עופר קורא בפורום או לא (וברור ששחקנים נכנסים לכאן).

רק התכוונתי לומר שאתה לא יכול לשלוט על מידת הריכוז של שחקן זה או אחר. וזה ברור מאליו שכל השחקנים צריכים להתרכז ככל יכולתם, לאו דווקא שני השחקנים שהזכרת. מה גם שאני לא חושב שיש קשר בין ההחמצה של שטיין לבין מידה הריכוז שלו. קורה... השוער יצא טוב, וזה לא ששטיין הוא רונאלדו. אם כבר, אולי אם שי היה יותר מרוכז הוא היה מצליח להבקיע לקראת סוף המשחק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 01/12/2013 :  00:11:23  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתוב באתר של הקבוצה שהמשחק ביום שבת....
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/12/2013 :  01:33:08  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוחחח...רק לא יום שני!!!
עבור לתחילת הדף

נעם10 נעם10 מנותק

21 הודעות

נשלח - 01/12/2013 :  10:55:32  הצג פרופיל שלח ל- נעם10 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא יום שני מתאים לעתים רחוקות (הפעם למשל... )
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 03/12/2013 :  09:57:30  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול לתת סקירה קצרה על היריבה?

לא נראה שזו אחת מאריות הליגה וחייבים לנצח בכדי לברוח מהתחתית.

מישהו יודע מה מצבו של עידן שמש?
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 03/12/2013 :  11:45:39  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התחתית התקרבה מאוד ,3 נקודות מפרידות בין קטמון במקום ה10 להפועל עפולה והפועל ירושלים במקומות 13-14 בהתאמה
חייבים לנצח את ביתר תל אביב -רמלה ואפשר לעשות את זה,ודאי בטדי מול קהל גדול שלנו,אני יודע שאני לא מחדש כלום כאן אבל תחושת התחתית המתקרבת גרמה לי לציין את העובדות הידועות הללו

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  16:25:16  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמונת מצב לפי דבלפס:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8998
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  19:18:17  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קרה עם שטיין והלוי?
עבור לתחילת הדף

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 05/12/2013 :  11:24:27  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להכין שלט לספי ריבלין

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הפועל - בית״ר (ת״א רמלה) נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07