משתמש |
גביע גביע גביע |
עילי
139 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 23:30:08
|
אני מקווה שלמדנו היום לפחות מקבוצות ליגה א' איך לעלות כמו אריות ולתת בראש אפילו אם הן מצמרת הליגה הלאומית האימתנית
מקווה שנקבל את בית"ר בסיבוב הבא ונדע לעלות באותה צורה |
|
|
שמאש
342 הודעות |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 10:53:41
|
זה כל הזמן עובר לי בראש.... קצת קשה להגיד.... דיברנו על זה בעבר...אבל בכל זאת.... היה כל כך צפוי שסדאר יפסידו.... הלוזריות של הפועל ירושלים (אגב גם בכדורסל)נמשכת גם היום.... ואילו אנו הוכחנו יותר מפעם אחת במהלך קיומנו שקטמון התנערה מהסטיגמה הזו (חמסה!!! חמסה!!! חמסה!!!).
האמת שהיתה לי תחושה שיד הגורל תזמן לנו בשלב הבא דרבי נוסף.....
דווקא הייתי מעדיף קבוצות מליגה ב ו-א ואז לעלות לשלב נוסף ועוד שלב ולהגיע כמה שיותר קרוב לנשיא. עד אז גם נתאושש מהפציעות, הרחקות ועוד מרעין בישין.
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 13:32:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
זה כל הזמן עובר לי בראש.... קצת קשה להגיד.... דיברנו על זה בעבר...אבל בכל זאת.... היה כל כך צפוי שסדאר יפסידו.... הלוזריות של הפועל ירושלים (אגב גם בכדורסל)נמשכת גם היום.... ואילו אנו הוכחנו יותר מפעם אחת במהלך קיומנו שקטמון התנערה מהסטיגמה הזו (חמסה!!! חמסה!!! חמסה!!!).
האמת שהיתה לי תחושה שיד הגורל תזמן לנו בשלב הבא דרבי נוסף.....
דווקא הייתי מעדיף קבוצות מליגה ב ו-א ואז לעלות לשלב נוסף ועוד שלב ולהגיע כמה שיותר קרוב לנשיא. עד אז גם נתאושש מהפציעות, הרחקות ועוד מרעין בישין.
מרתק. |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 13:48:30
|
טוב שאתה שומר על פרופורציות.מילא קבוצת הכדורגל של הפועל ,אבל גם מעל הכדורסל אתה מתנשא?להזכירך מחזיקת גביע פעמיים ,אלופת יול"ב והלוזריות העיקרית שלה זה חוסר יכולת לקחת אליפות מול מכבי ת"א המשומנת.כשנתקרב ולו בפרומיל לכל זה תדבר.בקיצור,תרגיע |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 13:58:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום להזכירך מחזיקת גביע פעמיים ,אלופת יול"ב
הממממ... נדמה לי שארבע זכיות בגביע...
|
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 14:00:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
צודק,טעות שלי ,כמובן שזה רק מחזק את הגיחוך בטענה |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 14:02:01
|
השתיים עם גאידמק לא נחשבות.
|
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 14:09:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
השתיים עם גאידמק לא נחשבות.
כי מנבר היה ספונסר מוסרי? |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 14:15:41
|
אגב מצפייה בשידור החוזר ניתן להסיק מסקנה אחת מתבקשת:
רז זהבי אידיוט.
ואם עד היום חשבתי שיש לו מושג על מה הוא מדבר, היום סופית הבנתי שהוא קשקשן בלתי נלאה.
אני רק אצטט משפט אחד, שנאמר אחרי שעבד מורג'אן נפצע והוחלף:
"עבד מורג'אן שחקן ענק בכושר מצוין, הוא פשוט נפלא בחודשיים האחרונים"
אין לי ספק בכלל שהבן אדם לא ראה את המשחקים שלנו בחודשיים האחרונים(כנראה רק אלו ששודרו בערוץ הספורט, שזה מסתכם במחזור 11 והפועל פ"ת בחוץ), והוא פשוט מקשקש בלי שום אינדיקציה לקשקושים שלו.
אם כבר אז עבד פתח בסדר את העונה(ועדיין, רחוק ממצוין) ובחודשיים האחרונים הוא פשוט זוועה.
מה שמפתיע שזה שהוא שידר לצידו של יונתן כהן, אבל כנראה שזה לא רצה להביך אותו, ולכן לא התנגד לאמירה הזאת.
נו טוב... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 15:57:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אגב מצפייה בשידור החוזר ניתן להסיק מסקנה אחת מתבקשת:
רז זהבי אידיוט.
ואם עד היום חשבתי שיש לו מושג על מה הוא מדבר, היום סופית הבנתי שהוא קשקשן בלתי נלאה.
אני רק אצטט משפט אחד, שנאמר אחרי שעבד מורג'אן נפצע והוחלף:
"עבד מורג'אן שחקן ענק בכושר מצוין, הוא פשוט נפלא בחודשיים האחרונים"
אין לי ספק בכלל שהבן אדם לא ראה את המשחקים שלנו בחודשיים האחרונים(כנראה רק אלו ששודרו בערוץ הספורט, שזה מסתכם במחזור 11 והפועל פ"ת בחוץ), והוא פשוט מקשקש בלי שום אינדיקציה לקשקושים שלו.
אם כבר אז עבד פתח בסדר את העונה(ועדיין, רחוק ממצוין) ובחודשיים האחרונים הוא פשוט זוועה.
מה שמפתיע שזה שהוא שידר לצידו של יונתן כהן, אבל כנראה שזה לא רצה להביך אותו, ולכן לא התנגד לאמירה הזאת.
נו טוב...
אדום כפרי נסחפת קצת, זהבי אולי לא מעודכן לגבי עבד, אבל בד"כ הוא יודע על מה מה מדבר וכמות הידע שצבור במוחו מליגה א' ודרומה באמת מרשימה. תדע לך שמכל אנשי התקשורת ששמעתי עד היום הוא הכי מפרגן לנו. ולכן התואר בו זיכית אותו בטח לא מגיע לו. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 17:35:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
טוב שאתה שומר על פרופורציות.מילא קבוצת הכדורגל של הפועל ,אבל גם מעל הכדורסל אתה מתנשא?להזכירך מחזיקת גביע פעמיים ,אלופת יול"ב והלוזריות העיקרית שלה זה חוסר יכולת לקחת אליפות מול מכבי ת"א המשומנת.כשנתקרב ולו בפרומיל לכל זה תדבר.בקיצור,תרגיע
ראשית, יפה שאף אחד מיכם לא הגיב לסדאר ונתפסתם דווקא על הכדורסל...
בכל מקרה, מאז הגביע האחרון אני לא זוכר עונות גדולות...בלשון המעטה. אני דווקא זוכר שבכל העונות האחרונות אפילו לא עלינו אפילו לפיינל פור!!! היו דווקא קבוצות שלקחו אליפות ממכבי בשנים האחרונות אבל זה אף פעם לא היינו אנחנו... רק תסתכלו באיזה מקומות סיימנו בשנים האחרונות, זה אומר הכל... שלא לדבר על כמה תצוגות נפל בתקופת קטש ודרוקר (למרבה האירוניה דווקא השנה הראשונה עם גודס היתה הטובה ביותר בשנים האחרונות- סיבוב שלם בלי הפסד, כולל נצחון על מכבי במלחה עם הסל ההסטורי וההיסטרי של טימי באוור ועומר סנייד העפלה לשלב הבא בגביע יורוקאפ (והפסד להרטה ברלין). מקבוצה המוגדרת כ-הבכירה\האלטרנטיבה למכבי, הקבוצה הכי גדולה אחרי מכבי, הסופרקלסיקו של הכדורסל וכו וכו וכו הייתי מצפה ליותר. אז אם זה מספיק לך סלע אדום זה בסדר, כל אחד והסטנדרטים שלו. ואני דווקא מאד רגוע.
|
|
|
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 21:16:35
|
מספר 20 שלהם (זה שהרים לשחקן שבעט למשקוף) הוא מייקל גרינברג שהכניס לנו שנה שעברה 2 בטדי. |
|
|
|
גביע גביע גביע |
|