משתמש |
גביע גביע גביע |
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 19:15:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק. מחזור הבא מצטרפת ליגת העל?
אם בטעות נעבור את כפר שלם אז די ברור שנוגרל למשחק חוץ נגד רעננה (טפו) או רמת השרון או קבוצה חסרת קהל (= חוסר הכנסות) אחרת. בגביע הרי ההכנסות מכרטיסים מתחלקות שווה בשווה בין שתי הקבוצות בלי קשר לזהות המארחת.
אני ספציפית מקווה לעבור עוד סיבוב מעבר. קרי, לקבל את באקה אל גרבייה או אום אל פאחם, עדיף בבית.
בשמינית לקבל את מהחמש: מכבי ת"א\מכבי חיפה\הפועל ת"א\ביתר ירושלים\הפועל ב"ש.
כמובן שעדיף בטדי. וכך גם נקבל חוויה של משחק גדול מול קבוצה גדולה, לראשונה מאז שהפועל קטמון הוקמה.
וגם נהנה מהכנסה גדולה מאוד... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 19:26:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אם בטעות נעבור את כפר שלם אז די ברור שנוגרל למשחק חוץ נגד רעננה (טפו) או רמת השרון או קבוצה חסרת קהל (= חוסר הכנסות) אחרת. בגביע הרי ההכנסות מכרטיסים מתחלקות שווה בשווה בין שתי הקבוצות בלי קשר לזהות המארחת.
אני ספציפית מקווה לעבור עוד סיבוב מעבר. קרי, לקבל את באקה אל גרבייה או אום אל פאחם, עדיף בבית.
כמובן שעדיף בטדי. וכך גם נקבל חוויה של משחק גדול מול קבוצה גדולה, לראשונה מאז שהפועל קטמון הוקמה.
וגם נהנה מהכנסה גדולה מאוד...
+1 אני אפילו לא הייתי מתנגד למשחק מול אחת הגדולות בטדי כבר בסיבוב הבא, כמובן שעדיף לעבור עוד סיבוב אבל עדיין, משחק בטדי נגד קבוצה גדולה יכול להיות מדהים. שוב, במידה שנעבור את כפר שלם. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 20:01:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
וגם נהנה מהכנסה גדולה מאוד...
בגביע אני חושב שההכנסות מתחלקות חצי חצי לא משנה מי מארח. אני בכל מקרה מקווה לפגוש בגמר את מכבי סקציה מעלות תרשחיא כי א: שם מגניב ב: יש סיכוי לזכות בגביע. |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 20:06:43
|
אירופה זו לא מילה גסה !
|
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 20:07:36
|
לפחות עד מחר בערב, אני רק מקווה שכפר שלם ירחמו עלינו ונקבל תבוסה פחות כואבת מהכח. תמיד היה קשה בשכונה |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:08:43
|
משהו יודע מה ההרכב מחר? |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:18:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
משהו יודע מה ההרכב מחר?
ואם יודע, למה שיגלה אותו? לא שאני חושד שהמאמן של כפר שלם נכנס כאן לפורום, אבל כאסטרטגיה, אני מציע שלא ננדב כאן פירור של מידע ליריבות שלנו... ולך עדשנגיע אני מוכן להקריא את ההרכב מחר, רגע לפני המשחק, באופן אישי. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:30:24
|
משהו יודע מה ההרכב מחר?
חיים לוין בשער. לאון אזולאי, עלי עותמן, ציון מרילי, רחמין, בנדה, בנבנישתי, סינגל, מהטבי,תאשמע ובן רימוז'. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-07/01/2014 21:30:59 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:42:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
משהו יודע מה ההרכב מחר?
חיים לוין בשער. לאון אזולאי, עלי עותמן, ציון מרילי, רחמין, בנדה, בנבנישתי, סינגל, מהטבי,תאשמע ובן רימוז'.
הלוואי, וותיק, הלוואי... מה היית נותן בשביל לראות אותם שוב בפעולה?
|
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 23:20:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
משהו יודע מה ההרכב מחר?
ואם יודע, למה שיגלה אותו? לא שאני חושד שהמאמן של כפר שלם נכנס כאן לפורום, אבל כאסטרטגיה, אני מציע שלא ננדב כאן פירור של מידע ליריבות שלנו... ולך עדשנגיע אני מוכן להקריא את ההרכב מחר, רגע לפני המשחק, באופן אישי.
נו באמת מי ישמע איזה סודות מדינה יתגלו...הלוואי שלמאמן שלנו הייתה שיטה שהיה צריך להסתיר. |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 07:41:46
|
משהו יודע מה ההרכב מחר?
חיים לוין בשער. לאון אזולאי, עלי עותמן, ציון מרילי, רחמין, בנדה, בנבנישתי, סינגל, מהטבי,תאשמע ובן רימוז'.
שכחת את בראשי. היחיד שנשאר בסגל עד היום. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 08:04:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
משהו יודע מה ההרכב מחר?
שכחת את בראשי. היחיד שנשאר בסגל עד היום.
אפשר רק שוער אחד, אז בראשי יהיה בטופס. וקצת הסטוריה: אמצע שנות ה- 80, אני מגיע לסניף מפלגת העבודה ברח' יפו ברושלים לפגישה של תא הסטודנטים ("אופק") עם עמנואל זיסמן, מזכיר המחוז. הכניסה למשרדו חסומה על ידי חבורה של שחקני הפועל ירושלים כדורגל ובראשם אריה בראשי. שביתת שבת של השחקנים כי לא שילמו להם שכר. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/01/2014 08:04:41 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 08:05:05
|
משהו יודע מה ההרכב מחר?
תובל? אלקובי? תורג'מן? מומו? |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 10:12:48
|
משהו יודע מה ההרכב מחר?
אפשר רק שוער אחד, אז בראשי יהיה בטופס. וקצת הסטוריה: אמצע שנות ה- 80, אני מגיע לסניף מפלגת העבודה ברח' יפו ברושלים לפגישה של תא הסטודנטים ("אופק") עם עמנואל זיסמן, מזכיר המחוז. הכניסה למשרדו חסומה על ידי חבורה של שחקני הפועל ירושלים כדורגל ובראשם אריה בראשי. שביתת שבת של השחקנים כי לא שילמו להם שכר.
איך שוער אם בראשי היה שחקן מרכז שדה? חוץ מזה, עם כל הכבוד לחיים לוין הגדול (שהגיע אלינו אחרי קריירה מפוארת בקבוצות אחרות ובנבחרת), השוער שלנו תמיד היה ויהיה יהודה תובל. אבל אם מזכירים את את חיים לוין בהקשר של גביע, זכור משחק הגביע מול הפועל פתח תקווה שבו בבעיטות ההכרעה, חיים לוין עצר 3 פנדלים באחת מתצוגות השוער הגדולות בהיסטוריה שלנו, והביא במו ידיו את העליה לרבע הגמר. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-08/01/2014 10:21:35 |
|
|
גביע גביע גביע |
|
|
|