משתמש |
כתבה מקיפה על המשחק מול הפועל ירושלים באתר הכתב  |
soza12
160 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 16:42:51
|
מה מרגיש אדם שיורקים עליו ליד הילדים שלו, למה צריך להקשיב ל WAZE וגם מה קרה על מגרש אתמול בטדי... הפועל ירושלים מול הפועל קטמון ירושלים... באתר הכתב.... http://hakatav.co.il/?p=1523
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 16:57:09
|
שרנו: "כולם עושים חימום" אחרי הגול שלנו?
"כולם רוצים איחוד" - לא שמעת טוב. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 17:04:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
שרנו: "כולם עושים חימום" אחרי הגול שלנו?
"כולם רוצים איחוד" - לא שמעת טוב.
פעם הבאה אבוא עם מכשיר השמיעה.... תודה על תיקון. הכתבה תוקנה בהתאם... |
 |
|
redlion
13 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 17:09:41
|
"כולם עושים חימום" חחחחחחח יכול ליהיות להיט |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 17:45:05
|
אני שרתי "לא רוצה אחוד" אין אחוד עם אנשים שלא מכבדים אותי,אני לא אשם בפניהם בדבר וחצי דבר ,אין הצדקה בקריאות ,"אשכנזים פה אוהדי הפועל שם" מהיום אני לא מצטרף לאחוד ועוד היתי הולך למשחקי סאדר מדי פעם איזה דפוק אני אבל לא עוד.............. |
אליה |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 19:15:22
|
כתבה טובה כרגיל. אפשר גם לציין שבסוף כן נמכרו כרטיסי נוער ב30 ש"ח. כך שעניין הכרטיסים במחיר אחיד, היה ככל הניראה עוד אחד מהמשחקים הפסיכולוגים של סאסי וחבורתו, או שהם נכנעו והוציאו כרטיסי נוער בלית ברירה בגלל החוק, אין לי מושג. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 19:18:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אני שרתי "לא רוצה אחוד" אין אחוד עם אנשים שלא מכבדים אותי,אני לא אשם בפניהם בדבר וחצי דבר ,אין הצדקה בקריאות ,"אשכנזים פה אוהדי הפועל שם" מהיום אני לא מצטרף לאחוד ועוד היתי הולך למשחקי סאדר מדי פעם איזה דפוק אני אבל לא עוד..............
אליה, אל תתרשם מהכעס והקללות יותר ממה שצריך. אם הייתי מחליט באותו קיץ גורלי שאני לא מסוגל להקים קבוצה חדשה ולעזוב את המקורית, והייתי רואה את גלי הסיקור והיחס שקטמון מקבלת, ואת נהירת הקהל, ואת הטענה שאנחנו הפועל ירושלים האמיתית, הייתי מרגיש שמבטלים אותי בצורה איומה, והייתי כועס. לא להבין את זה זה להיות עיוור מרצון. יש שם דמויות בעיתיות, ואנשים שהשנאה העבירה אותם על דעתם, הם לא הרוב. בכלל, סיבות להתפלג ולהתרחק אפשר למצוא תמיד ובכל מקום, עזוב את זה. |
 |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 14:24:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
[quote]נשלח במקור על ידי אליה
אני שרתי "לא רוצה אחוד" אין אחוד עם אנשים שלא מכבדים אותי,אני לא אשם בפניהם בדבר וחצי דבר ,אין הצדקה בקריאות ,"אשכנזים פה אוהדי הפועל שם" מהיום אני לא מצטרף לאחוד ועוד היתי הולך למשחקי סאדר מדי פעם איזה דפוק אני אבל לא עוד..............
אליה, אל תתרשם מהכעס והקללות יותר ממה שצריך. אם הייתי מחליט באותו קיץ גורלי שאני לא מסוגל להקים קבוצה חדשה ולעזוב את המקורית, והייתי רואה את גלי הסיקור והיחס שקטמון מקבלת, ואת נהירת הקהל, ואת הטענה שאנחנו הפועל ירושלים האמיתית, הייתי מרגיש שמבטלים אותי בצורה איומה, והייתי כועס. לא להבין את זה זה להיות עיוור מרצון. יש שם דמויות בעיתיות, ואנשים שהשנאה העבירה אותם על דעתם, הם לא הרוב. בכלל, סיבות להתפלג ולהתרחק אפשר למצוא תמיד ובכל מקום, עזוב את זה. [/quote
יעשו את זה עלינו בקשת ואנחנו נגיד שיורד גשם... זה לא רק שלא אוהבים אותנו, הם אפילו שונאים אותנו. זכותם. זכותנו לא לרצות להתאחד עם מישהו ששונא אותנו. יש דבר כזה שנקרא אבולוציה. התחלנו ביחד וכעת כל אחד ימשיך בדרכו. יכול להיות שהדרכים תצטלבנה אבל אני ממש לא אזיל דמעה (אני צריך לנגב את היריקות שירקו עליי ביום שישי לפני כן) אם לא... |
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 15:11:24
|
אחלה סיקור, לגבי "מה מרגיש אדם שיורקים עליו ליד הילדים שלו" תתפלא אבל גם אצלנו יש אלימות בתוך היציע (גם ליד הילדים שלו) זה חלק מ"הרוח הקטמונית" שהייתה עוד ב"מקורית"
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 16:01:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
אחלה סיקור, לגבי "מה מרגיש אדם שיורקים עליו ליד הילדים שלו" תתפלא אבל גם אצלנו יש אלימות בתוך היציע (גם ליד הילדים שלו) זה חלק מ"הרוח הקטמונית" שהייתה עוד ב"מקורית"
לא נתקלתי באלימות אצלנו ביציע. מכסימום בצפצופים באוזניים מקרבת יתר לתופים... |
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 16:29:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי soza12
לא נתקלתי באלימות אצלנו ביציע. מכסימום בצפצופים באוזניים מקרבת יתר לתופים...
לא הבנתי את הציניות ומה מצחיק בזה. וזה שלא נתקלת זה כי זה (עדיין) לא הגיע אליך, זו אלימות של פחדנים שנעשית כאילו דרך אגב, שוב ושוב ושוב.
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 17:24:08
|
לא הבנתי את הציניות ומה מצחיק בזה. וזה שלא נתקלת זה כי זה (עדיין) לא הגיע אליך, זו אלימות של פחדנים שנעשית כאילו דרך אגב, שוב ושוב ושוב.
ממש לא בציניות. באמת לא נתקלתי באלימות אצלנו ביציע. מקווה שגם לא אתקל. אנחנו מדברים על היציע של הפועל קטמון? ושוב - ממש לא בציניות |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 17:36:27
|
soza בוא נשמור על פרופורציות.יש לי מספר חברים שנשארו שם והיו במערבי.סך הכל אם ניקח בחשבון את הרגשות הזעם והתסכול כלפינו ,שהצטברו שם במשך מעל 6 שנים ובסוף הם עוד הפסידו, אז המשחק עבר די בסדר.גם 99% מהאוהדים שלנו יצאו ולא ידוע לי על איזושהי תקרית מיוחדת.להערכתי המקרה שלך יוצא דופן ,לא מזלזל בו ,אבל בוא כמו שאמרתי נשמור על פרופורציות |
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 17:56:20
|
ממש לא בציניות. באמת לא נתקלתי באלימות אצלנו ביציע. מקווה שגם לא אתקל. אנחנו מדברים על היציע של הפועל קטמון? ושוב - ממש לא בציניות
כן |
 |
|
א.ד גורדון
107 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 18:29:43
|
כותרת הכתבה מיותרת, לא מוסיפה שום איכות ליחסים בין שתי המחנות ואף עושה עוול גדול לאוהדי הקבוצה המקורית, על אף שאני בעצמי מתחתי עליהם ביקורת כאן בפורום. זו כבר הגזמה. מבין ללבך אך צריך להיות מודע להשלכות שיכולות להיות לכתבות מסוג זה על היחסים הרגישים שבין שני המחנות. |
 |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 20:06:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי א.ד גורדון
כותרת הכתבה מיותרת, לא מוסיפה שום איכות ליחסים בין שתי המחנות ואף עושה עוול גדול לאוהדי הקבוצה המקורית, על אף שאני בעצמי מתחתי עליהם ביקורת כאן בפורום. זו כבר הגזמה. מבין ללבך אך צריך להיות מודע להשלכות שיכולות להיות לכתבות מסוג זה על היחסים הרגישים שבין שני המחנות.
תזכיר לי את זה בפעם הבאה שאני אנקה את הגוף שלי מהיריקות שירקו עליי. הכותרת היא ציטוט מדויק למה שאמר מי שירק עליי. מעניין שאין לך בעיה עם זה שיורקים על אוהדי קטמון. רק שאוהדי המקורית חס וחלילה לא ייפגעו...
|
 |
|
כתבה מקיפה על המשחק מול הפועל ירושלים באתר הכתב  |
|