משתמש |
כתבות על המשחק!  |
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 21/11/2013 : 16:19:29
|
אתמול בערב נקלעתי במקרה לתוכנית הספורט בערבית בערוץ הספורט. אורחי התוכנית עופר טסלפפה ועבד מורג'אן. הפירגון להפועל קטמון ירושלים בפן המקצועי, הניהולי, החברתי וכמובן תרומת האוהדים, הרקיע שחקים. למעשה אם לא היה לנו דובר כזה מוכשר הייתי שוקל לפנות לרז זהבי...
|
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 21/11/2013 : 16:48:55
|
א. אני מכיר את רז מימים ימימה. אחד האוהדים הגדולים שלנו מחוץ למעגל הראשון... פרט לזה שהידע שלו בנעשה בליגות הנמוכות הוא מטורף ושריטה ידועה לכל... ב. מי הדובר המוכשר שלנו שאדע? אתה מתכוון לשי?ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
אתמול בערב נקלעתי במקרה לתוכנית הספורט בערבית בערוץ הספורט. אורחי התוכנית עופר טסלפפה ועבד מורג'אן. הפירגון להפועל קטמון ירושלים בפן המקצועי, הניהולי, החברתי וכמובן תרומת האוהדים, הרקיע שחקים. למעשה אם לא היה לנו דובר כזה מוכשר הייתי שוקל לפנות לרז זהבי...
|
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 21/11/2013 : 16:58:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
א. אני מכיר את רז מימים ימימה. אחד האוהדים הגדולים שלנו מחוץ למעגל הראשון... פרט לזה שהידע שלו בנעשה בליגות הנמוכות הוא מטורף ושריטה ידועה לכל... ב. מי הדובר המוכשר שלנו שאדע? אתה מתכוון לשי?ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
לא, התכוונתי לקצין העיתונות הרשמי שלנו, שומר החומות, למרות שכבודו של הקפיטן בתחום זה במקומו מונח... |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 21/11/2013 : 21:31:27
|
סיפרו לי על כתבה מדהימה בערוץ 10
יש לינק מישהו? |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/11/2013 : 22:12:10
|
יאללה, בואו נתעסק במשחק של מחר. what was was was was |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 22/11/2013 : 19:05:21
|
הבנתי. אם מישהו יכול לארגן לינק(עלי זה פשוט גדול טכנולוגית...)לקטע הרלוונטי בתוכנית, ממליץ בחום, אוזני סמקו מרוב תשבוחות של כל הנוכחים באולפן על קטמון. שוחחתי עם רז זהבי היום, אחרי שצפיתי והוא שמח לשמוע על מה שנכתב בפורום שלנו. הבטיח לבוא בהזדמנות הראשונה...ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
לא, התכוונתי לקצין העיתונות הרשמי שלנו, שומר החומות, למרות שכבודו של הקפיטן בתחום זה במקומו מונח...
|
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 22/11/2013 : 19:22:31
|
תכנית פינוק הריאדה הזה, תשבוחות לקטמון, הרבה טריוויה מהליגות נמוכות, הרבה ערבית. רדיו קטמון סטייל. אבל להם יש את הרז זהבי הזה שלא סותם את הפה לרגע. להביא! |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
כתבות על המשחק!  |
|
|
|