פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לגיטימית או לא....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לגיטימית או לא....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם לגיטימית או לא.... נושא הבא  

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  20:41:21  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קורא את המאמרים/תגובות/הפורמים השונים ואני מקבל יותר ויותר את התחושה שהקבוצה האהודה והאהובה עלי פשוט אינה קבוצה לגיטימית...

גדלתי בצפון (לא נווה יעקוב, הגליל המערבי..) והיכן שגדלתי היה נכון לאהוד רק קבוצה אחת, הפועל ת"א. כך עברו אלי שנות הילדות. אהדה אמיתית למשה סיני וחבריו. אך עם השנים התבגרתי וראיתי את הכיעור של הכדורגל הישראלי, לצד הרמה הנמוכה (נו מה לעשות...) גם את העסקנות והגועל שנלווה להכל. הצלחתי אחרי זמן רב להתנתק (למרות שגם כיום יש לי בלב פניה חמה להפועל ת"א).
לירושלים הגעתי לפני 20 שנה, לא הכרתי את הפועל ירושלים מעבר לשמות כמו בן רימוז'. כדרוגל בירושלים מבחינתי היה רק הקבוצה השנואה בצהוב.
לפני 4 שנים נחשפתי להפועל קטמון. התאהבתי מחדש במשחק. מאז כל המשפחה מגיעה למשחקים , בשנים האחרונות מצאנו את עצמנו מגיעים כמעט לכל משחק בית וגם ללא מעט משחקי חוץ.
אני מניח שאני לא נמנה על גרעין האוהדים הקשה, אבל אני חלק ממה שכולנו אוהבים לכנות - קבוצה של כולם, של משפחות, של ילדים, קבוצה שאוהדת ולא שונאת.
התחברתי ואני אוהב את הקבוצה, ואני מניח שכמוני יש עוד לא מעט.
ועכשיו מגיעה המשחק בין קטמון להפועל ירושלים.
מבחינתי מדובר במשחק חשוב, בעיקר בגלל המצב הלא כל כך מזהיר בטבלה...
(השאלה האם מדובר בדרבי או לא, שולית בעיני - כשנשחק מול בית"ר זה כבר יהיה משהו אחר)
אבל מה שמדאיג אותי יותר מכל דבר אחר, זו הרוח הנושבת מהגרעין הקשה של האוהדים. קטמון אינה קבוצה בפני עצמה, היא בסה"כ מיזם שנוצר על מנת להציל קבוצה אחרת. יום יבוא ונתאחד. משמעות הדברים שאין לגיטמיות עצמאית לקבוצה שלי!!!! היא פשוט "סירת הצלה" כמו שמישהו אחר כתב. היא נועדה להציל את ספינת האם....
אני וכמוני רבים אחרים, הצטרפנו לקבוצה בגלל השינוי ובגלל שהיא מייצגת משהו חדש ושונה. אם זה רק זמני על מנת לשוב לשיטה הקודמת (תחת ליפקין או כל אדם אחר, נפלא ככל שיהיה) לא נעשה כאן בעצם דבר.

למרות כל הלבטים - קדימה הפעול קטמון!

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  21:15:36  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני איתך, חבר. אבל תזהר, בקרוב יקפצו עליך כאלה שלא... וזה לא יהיה נעים
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  21:30:31  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם הבאה שאתה מצטרף לעמותה\ארגון\קבוצה אני ממליץ לך לעבור על התקנון, אפילו רק על הדברים העיקריים, כי אצלנו זה כתוב בברור מה המטרה העיקרית שלנו.

יש מקום לכולם בקבוצה, גם מי שהיה אוהד הפועל לפני וגם מי שלא, אבל כולם צריכים לכבד את התקנון והמטרות של הקבוצה (בטח ובטח את המטרה המרכזית)

והערכים וכל הדברים שכתבת הם של הפועל ירושלים, לא המצאנו אותם בקטמון, אנחנו פשוט מיישמים את מה שלא יכלנו ליישם בהפועל ירושלים.

בהצלחה.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  21:38:58  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך הבא לפורום, מאק. הכל בסדר, ותודה על השיתוף בתחושות.
רק דבר אחד, ראבאק, אל תגידו 'מיזם' . תעשו טובה, אנחנו לא מיזם.
מאיפה הגיעה המילה המבאסת הזו, עם הז' באמצע?
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  21:54:48  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומכיוון שקראת בוודאי את התקנון, אתה גם יודע שאין מצב שחוזרים לפורמט הישן, קרי: אין ולא יהיה גביר בעל הון שישתלט על הקבוצה. גם לא ליפקין (ותודה רבה מעומק הלב על התרומה שהביאה את מתן בראשי). כל מי שאיכפת לו מכדורגל אדום בעיר הזאת, ועיניו בראשו, מבין שברגע שנוותר על עקרון "קבוצה בבעלות האוהדים" כל שמחת החיים שקטמון סוחפת אחריה תלך לעזאזל ונישאר שוב אם קבוצה אפרורית שמתנדנדת בין ליגה לאומית לליגה א', ושאין בה שמץ סממן קהילתי.
משל סירת ההצלה (תודה לטל) דווקה יפה בעייני, אבל לכל משל יש מיגבלה, משל טוב לא חייב לתאר את כל המציאות אלא רק להאיר חלק ממנה מזווית מסויימת. אם וכאשר יהיה איחוד, הקבוצה המאוחדת תראה כמו שאנחנו נראים היום.
אם נח לך יותר - כך את משל האגוזים (תודה לאיתן פרי) דהיינו שהדיונים שהתפתחו כאן לקראת המחזור ה 11 הם מזינים, רק צריך להיזהר לא לשבור את השיניים.
ידידי הצפוני לשעבר, הגעת לקבוצה הנכונה, ביחד נגיע לחוף מבטחים.
ומה ששמאש אמר על המילה עם הז'.

נערך על ידי - davidkipod ב-14/11/2013 21:57:19
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  22:09:06  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד לא למדתם לזהות טרול?
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  22:34:43  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאך 40

אל חשש, בבוא העת אני בטוח שנמצא את הדרך לשלב בין השניים, להציל את הספינה הטובעת ולשמר את העקרונות והיופי שיש בקטמון. אוהדים רבים בקירבנו, הן אוהדי הפועל המקורית והן חדשים כמוך, מכירים בדבר שנבנה כאן ורוצים לשמר אותו בכל גלגול שהוא בעתיד.

אני בטוח שכך גם יהיה.

יאללה למחר. רק נצחון!!!!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם לגיטימית או לא.... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07