משתמש |
לא רוצה להישמע בוטה- אבל שמישהו יעיר את שי!!  |
|
אצבע
65 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 14:09:14
|
אנחנו רוצים לנצח רוצים לכבוש שערים רוצים לשמוח בכל גול! תפולטיקות ומשחקי המילים לשמור לאחרי המשחק.- ספורט תחרותי ומקצועני קוראים לזה!!! אני מבקש מההנהלה להעביר את זה לכל השחקנים שום דבר פחות ממחויבות ומלמחה חסרת פשרות לא יתקבל.
אנחנו שכל שנה משלמים ממיטב כספנו והלכנו בדרכים לא דרכים עם הקבוצה רוצים להיות גאים בה ביום שישי ולא בגלל אידואולגיות השחקנים אלא הכדורגל שיש להם ברגלים!!!
משום מה מעדיף להפסיד 5 לביתר מאשר לראות את משפחת סאסי ה*&^*) האלה שמחים, האנשים האלו הרסו לי את חדוות הכדורגל והקבוצה ולא מגיע להם רגע אחד של נחת- מתחילים בשישי ב15:00 !!!! (כבר שבוע אני לא מסוגל לעבוד המתח גומר אותי)
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 14:47:36
|
אני בטוח שאין מה להעיר אותו. בכל מה שקשור למנהיגות, דוגמא אישית, ספורטיביות שי הוא אחד מהשחקנים ובני האדם שיודעים היטב היכן הם חיים, מה טוב ומה לא!!!
אם יש מישהו שאני סומך עליו למחר, זה שי.
שי היקר, הנהג את הקבוצה בגאווה ובספורטיביות כפי שעשית עד כה לאורך כל השנים. לשחקנים, שחקו, תהנו מהמשחק, הילחמו למען הקהל וצדקת הדרך הספורטיבית. וכמובן הביאו את הניצחון.
בהצלחה |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 14:59:07
|
אצבע, שרפת את כל ההיגיון והתבונה בהודעה שלך עם היציאה המסריחה הזאת: "משום מה מעדיף להפסיד 5 לביתר"
לא מאוחר עדיין לערוך.
ואין לי שום רגשות לקבוצה שאנחנו הולכים לשחק מולה מחר, אין לה אפילו טיפת ריח של הפועל ירושלים עם כל הסירחון של האוהד בית"ר דודו סאסי שמכתיב שם את הטון, העיקר אנחנו "ביתר קטמון" ומספרים לynet שאוהדי בית"ר יבואו לעודד אותנו. יצורים.
ושי אהרון מלך |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
נערך על ידי - הולך ברגל ב-14/11/2013 14:59:43 |
 |
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 15:18:30
|
אצבע, מברוק. מכל הטיפשים פה אתה טיפש מכולם. |
 |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 15:39:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
אצבע, מברוק. מכל הטיפשים פה אתה טיפש מכולם.
|
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 15:44:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
אצבע, מברוק. מכל הטיפשים פה אתה טיפש מכולם.
בני - התגובה שלך דוחה ומיותרת, כל הפוסל במומו פוסל.
לגופו של עניין, הייתי מציע לאמץ את מה שחיים ברעם אמר בהזדמנות קודמת - תניחו לשי ללכת עם האמת שלו והתחושות שלו, עד עכשיו הוא לא הכזיב אותנו. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 17:07:03
|
ציטוט: [i
לגופו של עניין, הייתי מציע לאמץ את מה שחיים ברעם אמר בהזדמנות קודמת - תניחו לשי ללכת עם האמת שלו והתחושות שלו, עד עכשיו הוא לא הכזיב אותנו.
מה שקיפוד אומר.ואחרי שהוא עבר את ה 1000 - אז בכלל.
ואם כבר בכלל - אז חלאס עם התקוטטויות מיותרות - הרבה מתח באוויר, ואנחנו בשלנו, ברגישות ובנחישות, כמו שאמר ההוא. |
 |
|
|
לא רוצה להישמע בוטה- אבל שמישהו יעיר את שי!!  |
|