משתמש |
קטמון - הכח עמידר  |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 21:54:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אנא שימו לב לשעת המשחק:
אנו מארחים את הכוח רמת גן ביום ששי הקרוב בשעה 14:00
ביקשנו מההתאחדות את ההקדמה לטובת הקהל שלנו שומר המסורת בואו נראה את כל הדתות כל העדות כל המינים בטדי ביום ששי
תבואו מוקדם !!!
ירון, ראשית כל הכבוד על המאמץ והקדמת השעה. תוציאו בבקשה PDF להדפסה עצמית לתליה בעבודה, בבית הספר וכו'. תודה
ייצא מחר אחרי שתמונת מחירי הכרטיסים תתברר |
ירון |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 13:56:21
|
מישהו מוכן לספר קצת על הכח של היום? קראנקו פורפבור? |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 14:11:17
|
אני רק יודע שדודו דהאן בנה שם קבוצה מאוד חזקה ופיזית, כולל שלושה בריונים אפריקאיים, ולבלמים שלנו תהיה התמודדות קשה. הם פתחו את העונה במינוס 3 נקודות ותחת עאמר סלמן ניצחו את ארבעת המשחקים הראשונים, כולל 0-1 בטדי על הפועל י-ם. מאז הם לא יציבים (2 נצחונות, 2 תיקו, 3 הפסדים) וגם נפרדו מסלי ומינו תחתיו את עוזרו דני ניראון. אלמלא 3 הנקודות החסרות הם היו ממוקמים במקום השלישי בטבלה, נקודה אחרי הרצליה. תכלס, דודו דהאן קובע שם הכל, ואני חושב שזה גם היה הרקע לחילופי המאמן.
|
 |
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 15:16:51
|
רק אני מתחיל לשרוק באופן בלתי רצוני את השיר של creedence בכל פעם שמישהו מזכיר את דודו דהאן? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 19:33:32
|
שמתי לב שאנחנו הקבוצה עם הכי פחות תוצאות תיקו (רק 1). (לאום אל פחם יש אמנם 0 תיקו, אבל כמו שזה נראה עכשיו הם ממילא בתפקיד אורתודוקסים). מה זה אומר לקראת המשחק מול הכח ? כלום כנראה. אגב, מה קורה עם הסיפור של עוז, מישו יודע? |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 23:52:09
|
איך מורידים את כולנו חזרה לקרקע המציאות אחרי המשחק בשישי????
צריך עבודה רצינית על השחקנים... וגם עלינו...
חייבים לבוא ולתת עידוד בכדי להכניס את השחקנים לאטרף, אסור שיתחיל כדור שלג עכשיו...
עופר לטיפולך!!! |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 16:32:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שמתי לב שאנחנו הקבוצה עם הכי פחות תוצאות תיקו (רק 1). (לאום אל פחם יש אמנם 0 תיקו, אבל כמו שזה נראה עכשיו הם ממילא בתפקיד אורתודוקסים). מה זה אומר לקראת המשחק מול הכח ? כלום כנראה. אגב, מה קורה עם הסיפור של עוז, מישו יודע?
אום אל פאחם זאת בדיחה עצובה, שירת הברבור של לוזון בהחלטות מפגרות.
אגב אנקדוטה מעניינת על אא"פ. מאז השער השני מולנו, הקבוצה לא כבשה שער, ב6 משחקים רצופים. מאז הפנדל של שי אחרון, הקבוצה ספגה 29(!) שערים רצופים.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני אישית לא זוכר כזה שטיח בליגה מקצוענית בישראל כבר שנים רבות... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 21:41:11
|
אורי כהן. מה יהיה? יש לו יכולת ריצה ופריצה, מישהו צריך לעבוד איתו על מסירות. בתור התחלה לספר לו שיש דבר כזה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 22:05:25
|
שי חייב לנוח עד שהמתיחה תעבור לגמרי לגמרי. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 22:26:27
|
שי חייב לנוח עד שהמתיחה תעבור לגמרי לגמרי.
חלק גדול מהשחקנים מוצהבים / פצועים / לא בארץ. בחלק הקדמי יש ספסל עמוק, אבל מעניין את מי עופר יעלה בהרכב לאור חסרונם של אסף עזו, אורי כהן ואלירן אוחנה. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 22:56:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
שי חייב לנוח עד שהמתיחה תעבור לגמרי לגמרי.
חלק גדול מהשחקנים מוצהבים / פצועים / לא בארץ. בחלק הקדמי יש ספסל עמוק, אבל מעניין את מי עופר יעלה בהרכב לאור חסרונם של אסף עזו, אורי כהן ואלירן אוחנה.
ג'וני, אלברמן, מזור, ציון, בהגנה דגו ופנסו בקישור לא חסר לנו ספסל. אני מבין שצריך חברה חסונים להתמודד עם הרכש של דודו. אלה שציינת מוצהבים? דווקא כשעושה רושם שההגנה מתייצבת.
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 23:04:14
|
מי מוצהב? יש להם רק 4 צהובים. הרחקה לא קורית רק אחרי 5? |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 20/11/2013 : 05:08:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מי מוצהב? יש להם רק 4 צהובים. הרחקה לא קורית רק אחרי 5?
סליחה, צודק. הרחקה ראשונה אחרי 5 צהובים (הרחקה שניה אחרי 4 צהובים נוספים). לכל אלה שרשמתי יש 4 צהובים, והם יוכלו לשחק נגד הכח. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/11/2013 : 09:22:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
איך מורידים את כולנו חזרה לקרקע המציאות אחרי המשחק בשישי????
צריך עבודה רצינית על השחקנים... וגם עלינו...
חייבים לבוא ולתת עידוד בכדי להכניס את השחקנים לאטרף, אסור שיתחיל כדור שלג עכשיו...
עופר לטיפולך!!!
אפשר להתחיל בלבוא מחר לאימון, להודות לשחקנים על המשחק בשישי שעבר ולתמוך לקראת שישי הקרוב. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 21/11/2013 : 18:54:34
|
הכח עמידר פתחה את הליגה מצויין והשיגה חמישה ניצחונות בחמישה המשחקים הראשונים שלה. במשחקים האחרונים נחלשה והשיגה רק חמש נקודות בשישה המשחקים האחרונים (ניצחון אחד במשחק האחרון, שני תיקו ושלושה הפסדים כולם במשחקי חוץ לאשקלון, הפועל פתח תקווה וביתר תל אביב). אם לא היו מפחיתים לה שלוש נקודות, היא היתה היום במקום השלישי. סלמן עמר שהתחיל את העונה כמאמן הקבוצה עזב (כנראה בגלל מחלוקות עם מנהל הקבוצה והאיש החזק בה, עוזי שמש), ובמקומו מאמן היום דני נראון. משחק פתוח לחלוטין, מול קבוצה במגמה הפוכה מאיתנו. יאללה הפועל ירושלים מלחמה. |
 |
|
קטמון - הכח עמידר  |
|