פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - עפולה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - עפולה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - עפולה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 02/11/2013 :  12:14:33  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק תחתית על 6 נקודות. אני מקווה שסיימנו לנמנם על זרי הדפנה.
שתי הקבוצות באות אחרי 3:0 במומנט חיובי. לנו הייתה מנוחה של 10 ימים, לטעמי יותר מידי. ממה עשויה עפולה השנה? ממה אנחנו עשויים?

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 02/11/2013 :  12:20:22  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עפולה לא משחקת בבית שלה וזה יתרון עבורנו.כל תוצאה אפשרית.מי שתרצה ותנצל הזדמנויות ליד השער.תקח את הקופה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 02/11/2013 :  19:10:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

עפולה לא משחקת בבית שלה וזה יתרון עבורנו.כל תוצאה אפשרית.מי שתרצה ותנצל הזדמנויות ליד השער.תקח את הקופה.

מצד שני עפולה השיגה את נצחונה הראשון במגרש הזה במחזור האחרון, נצחון מרשים למדי. לא חושב שזה יתרון עבורנו. אפשר להשיג נקודות, אבל לא חושב שהמגרש משחק לטובתנו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/11/2013 :  19:31:18  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הכי חשוב שלנו בינתיים. בואו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

פועל שחור פועל שחור מנותק

40 הודעות

נשלח - 02/11/2013 :  20:13:59  הצג פרופיל שלח ל- פועל שחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההגנה של עפולה (לפחות לפי הטבלה) יותר מסננת מאיתנו, אני צופה משחק של רכבת הרים. מי שיגיע למשחק ייהנה ממשחק התקפי.

אם אני לא טועה גם משחק האימון בטרום העונה היה מרובה שערים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 03/11/2013 :  22:21:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.best-ball.co.il/afula/item/3771-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F-%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%95-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%A2%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  03:32:13  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

המשחק הכי חשוב שלנו בינתיים. בואו.

לגמרי!

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

אצבע אצבע מנותק

65 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  19:47:20  הצג פרופיל שלח ל- אצבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בא לי להקיא
עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  20:00:45  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קיא עם דמעות...כמה אפשר!!!
שיעשה בונקר יסגור על 0:0.. כל פעם אותו סיפור
עבור לתחילת הדף

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  20:45:12  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתקשה להאמין למה שכתוב ב 365, זה נכון ש 2 להם?

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  20:54:49  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ב sport5 כבר היה 3:0, חזרו ל 2:0. לא כזה משנה.
קקה.
עופרסט אתה יכול להוריד את הדגלים לחצי התורן.

נערך על ידי - davidkipod ב-04/11/2013 20:58:55
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  22:51:39  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה רשמים מהמשחק:

1. בהשוואת האין שיטה של עופר לשיטה של הוכנבוים - אני מעדיף את עופר.
2. עפולה שיחקה בונקר מגעיל עם מתפרצות, וכיסחה את רגלי השחקנים שלנו ללא הפרעת השופט, שתי טעויות חמורות שלנו הביאו לגולים, עוד כמה טעויות הסתיימו בהתקף לב.
3. כשהפועל הניע כדור - ראו בבירור את הפרשי הרמות. אנחנו בהחלט צריכים לנצח קבוצה כזו.
4.מלבד כמה החמצות מסמרות שיער, נראה היה שהחלוצים שלנו עסוקים יותר מידי בלסדר מצבי בעיטה לעצמם ולחבריהם מפשוט לבעוט. חוסר המחץ היה בעוכרינו.
5. אגפים - אורי ואדלשטיין פורצים נהדר, אבל הגבהה למרכז מול בונקר היא חסרת תכלית, צריך לבצע תרגילים יותר יעילים במצבים כאלה.
6. יותר מידי מסירות אחורה.
7. לא יודע אם הקבוצות שראיתי היום צריכות לרדת ליגה. השופט - בטוח.

אם באום אל פחם יצאתי בתחושה קשה למרות הניצחון, הפעם יצאתי אופטימי למרות ההפסד - עשינו שטויות, הפסדנו, אבל הפעם באנו לשחק כדורגל.

רק בשורות טובות...
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  23:36:27  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

כמה רשמים מהמשחק:

2. עפולה שיחקה בונקר מגעיל עם מתפרצות, וכיסחה את רגלי השחקנים שלנו ללא הפרעת השופט, שתי טעויות חמורות שלנו הביאו לגולים, עוד כמה טעויות הסתיימו בהתקף לב.
3. כשהפועל הניע כדור - ראו בבירור את הפרשי הרמות. אנחנו בהחלט צריכים לנצח קבוצה כזו.
4.מלבד כמה החמצות מסמרות שיער, נראה היה שהחלוצים שלנו עסוקים יותר מידי בלסדר מצבי בעיטה לעצמם ולחבריהם מפשוט לבעוט. חוסר המחץ היה בעוכרינו.
5. אגפים - אורי ואדלשטיין פורצים נהדר, אבל הגבהה למרכז מול בונקר היא חסרת תכלית, צריך לבצע תרגילים יותר יעילים במצבים כאלה.
6. יותר מידי מסירות אחורה.
7. לא יודע אם הקבוצות שראיתי היום צריכות לרדת ליגה. השופט - בטוח.

אם באום אל פחם יצאתי בתחושה קשה למרות הניצחון, הפעם יצאתי אופטימי למרות ההפסד - עשינו שטויות, הפסדנו, אבל הפעם באנו לשחק כדורגל.

רק בשורות טובות...

הלוואי והאופטימיות שלך תתגשם. אמת שבאנו לשחק כדורגל אך לא שיחקנו. החמצות מסמרות שיער היו בעיקר בצד השני ואנו נראינו מסורבלים ומיושנים,רחוקים מאוד מהמשחק המהיר והטוב באותו מגרש מול נצרת עילית.
אני מאוד אוהב את עוז,אך איני בטוח שמה שהספיק שנה שעברה יספיק השנה. לטעמי כרגע אדלשטיין צריך להיות מחליף ראשון אם לא לפתוח בהרכב.
כל מערך ההגנה נראה חסר בטחון ומקווה שבלם שיגיע יביא גם את היכולות שלו וגם יעניק שקט לאחרים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/11/2013 :  23:37:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי במשחק אבל אני לא זוכר דבר: לא זוכר את ההגנה לא זוכר את הקישור ולא זוכר את ההתקפה. אני גם לא בטוח שהיה ניהול משחק.
אהה נזכרתי במשהו: ביום שלישי יש סיבוב שני בבחירות לראשות עירית עפולה. לאחד המועמדים קוראים אלקבץ.

וקטע שאני כן זוכר: במחצית השנייה נעמדו בצמוד לגדר 3 אוהדים של אסי גלבוע וקיללו כל הזמן שחקן עפולה (גבע) שבעבר שיחק באסי גלבוע. באחת הפעמים אותו גבע הגיע ליד הגדר ואמר להם: תאמינו לי אני אוהד של קטמון

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-04/11/2013 23:38:14
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  00:21:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

הלוואי שהיתה לנו שיטה. שיטה של הוכנבוים, שיטה של לחמן, שיטה של גוטמן, שיטה כלשהי. זו בדיוק הבעיה שלנו - מחזור תשיעי כבר ואנחנו עדיין תקועים עם ה"אין שיטה של עופר" כלשונך. למה בדיוק אתה מעדיף את זה?

ציטוט:

נכון. נראה שהשחקנים שלנו לא נופלים משלהם, חוץ ממספר 7 (סימן טוב?) שהיה רמה מעל כולם וניהל את המשחק בצורה מעוררת קנאה. הבעיה שבכל זאת אתה צריך שיטה, ועל עפולה ראו שהיא אמנם לא קבוצה מוכשרת במיוחד, אבל כן מאומנת היטב. לא במקרה הם חתכו אותנו פעם אחר פעם במחצית השניה, והגיעו לשלושה-ארבעה מצבים של חלוץ מול שוער.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  00:36:54  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

הייתי במשחק אבל אני לא זוכר דבר: לא זוכר את ההגנה לא זוכר את הקישור ולא זוכר את ההתקפה. אני גם לא בטוח שהיה ניהול משחק.
אהה נזכרתי במשהו: ביום שלישי יש סיבוב שני בבחירות לראשות עירית עפולה. לאחד המועמדים קוראים אלקבץ.

וקטע שאני כן זוכר: במחצית השנייה נעמדו בצמוד לגדר 3 אוהדים של אסי גלבוע וקיללו כל הזמן שחקן עפולה (גבע) שבעבר שיחק באסי גלבוע. באחת הפעמים אותו גבע הגיע ליד הגדר ואמר להם: תאמינו לי אני אוהד של קטמון

הבאסה היא שהוא חשב שמי שקיללו אותו היו אוהדי קטמון..
אגב, גבע ברקאי, לא?

לגבי המשחק, מי שאמר שהוא מעדיף את האין שיטה של עופר על זו של הוכנבוים, לא יודע - עפולה הצליחה לנצח אותנו מכלום, ולפחות עמדו כמו שצריך על המגרש. כיסחו? חרטא, הלוואי שהשחקנים שלנו היו כ"כ אסרטיביים ולוחמניים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קטמון - עפולה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07