| משתמש |
מקומונים - פגרה! (עשור לזמן ירושלים -אורי שרצקי)  |
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 10/01/2010 : 11:33:16
|
| חיים: אורי ורנר משחק במבשרת ולפני שבועיים אף כבש צמד. |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 10/01/2010 : 13:20:40
|
| לעידו, צדקת, טעות שלי |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/01/2010 : 13:20:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
חיים: אורי ורנר משחק במבשרת ולפני שבועיים אף כבש צמד.
אבל מושאל מסאסי, למיטב הבנתי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 10/01/2010 : 14:35:28
|
| וורנר מושאל למבשרת "לתקופה קצרה" ומקווה לשוב תוך מספר שבועות לקבלנים. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 11/01/2010 : 07:30:13
|
למה וורנר מקווה לחזור? אני בטוח שהצ'קים במבשרת יותר מסודרים, מגיעים בזמן, נפדים בזמן, וכו'. שי אהרון סיפר לא מזמן שיש צ'קים משנה שעברה שהוא נתבקש לא לפדות עדיין. ולמבשרת גם יש יותר אוהדים מלסאדר. אז למה לחזור?
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/01/2010 : 10:21:41
|
| מן הסתם הצ'קים המסודרים פחות מעניינים את וורנר בשלב זה של הקריירה. הוא מעדיף את החשיפה של ליגה לאומית, שם לפעמים משדרים משחקים בטלוויזיה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/01/2010 : 10:41:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
מן הסתם הצ'קים המסודרים פחות מעניינים את וורנר בשלב זה של הקריירה. הוא מעדיף את החשיפה של ליגה לאומית, שם לפעמים משדרים משחקים בטלוויזיה.
החשיפה הלכאורית בליגה הלאומית היתה הסיבה שבגללה וורנר החליט לשחק בסאדר, אף שידע היטב על הבעיות שיש שם. בפועל, החשיפה שלו היתה די מועטה. במבשרת הוא מקבל הרבה יותר דקות משחק, ואפילו הבקיע שערים לזכותה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/01/2010 10:43:11 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 11/01/2010 : 11:11:38
|
עמוס -בדיוק כמו בסיפור זאב זאב, זה מגוחך עד כדי פטתי שהצורך לנגח את הפועל ס.א.ד.ר בכל הזדמנות גורם לכתיבת שטויות.מה שגורם שגם כשנכתבים דברים נכונים(והרי יש מלא מה) הם נשמעים ניגוח לשם ניגוח. אין אף שחקן נורמאלי שאכפת לו מהקריירה שלו ככדורגלן שיכל לשחק בקבוצה מליגה לאומית כמו הפועל י-ם עם החשיפה הפוטנציאלית (טלוויזיה ,סיקור עיתונאי וכו) שהיה מעדיף לשחק בקבוצת תחתית מליגה א' כמו מבשרת . |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 11/01/2010 : 18:13:52
|
קלי, לטענתך שני חלקים, ונדמה לי שאני חולק על שניהם. האחד, שכל שחקן (כמעט) יעדיף קבוצה מתחתית ליגה לאומית (עם חשיפה תקשורתית פוטנציאלית) על פני תחתית ליגה א'. שניים, שהשיקול הזה שלו יהיה מוצדק.
נתחיל דוקא בטיעון השני: שחקן צעיר ולא נורא ידוע שחושב שלשבת על הספסל של קבוצה כושלת בלי אוהדים שהצ'קים שלה חוזרים והיא מדשדשת בתחתית ליגה לאומית עדיף על משחק מלא בליגה א' - שחקן כזה פשוט טועה. עובדה: וורנר הגיע לאיזושהי תודעה ציבורית ומקצועית דרך קבוצה בליגה א' בשם קטמון. ואם הוא יהיה מלך השערים בחיגה א', אני מבטיח לך שמצבו יהיה טוב בהרבה מאשר אצל הסאדרים.
ולטיעון הראשון: יכול להיות שאתה צודק. שחקנים משקללים את שיקולי הקריירה שלהם - חשיפה תקשורתית ומקצועית (פוטנציאלית), דקות משחק (פוטנציאליות), משכורת מסודרת, הנאה (מהצוות, העמיתים, האוהדים, האווירה), לימוד ופיתוח עצמי (כנ"ל) בדרכים שונות. אני יכול להוכיח לך שיניב גרין טעה - גם כלכלית! - כשהלך לצהובים. הוא חושב אחרת......
בכל אופן, לא באתי לקנטר. תמיד עיצבן אותי הקטע עם מכבי תל אביב בכדורסל, ותמיד השיקולים האלה נראו לי - מעבר לאיבה ליריבה - שגויים מהותית לשחקן עצמו
|
 |
|
מקומונים - פגרה! (עשור לזמן ירושלים -אורי שרצקי)  |
|
|
|