פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מצטרפים ליוזמה המוחית, כי לנו יש יותר גדול

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מצטרפים ליוזמה המוחית, כי לנו יש יותר גדול
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מצטרפים ליוזמה המוחית, כי לנו יש יותר גדול נושא הבא  

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  23:37:24  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ובכן, יוזמה חדשה של תא הסטודנטים,שתעזור אולי להעשיר את קופת הקבוצה וגם תתרום למדע, זה יישמע מוזר בהתחלה אבל לדעתי זה רעיון טוב:

כל מי שמסתובב בהר הצופים ראה את המודעות של עשרות הניסויים שמחפשים נסיינים, 10 שקל תמורת 10 דקות וכו'. חשבתי בהתחלה שנארגן ניסוי או שניים לטובת הקבוצה שכל מי שיכול לתת 10 דקות מתישהוא השבוע ילך ויעשה וההכנסות ילכו לקופתנו, אם ילכו 10 מאיתנו זה כבר 100 שקל בעשר דקות: זה אמנם כסף קטן אבל פרוטה לפרוטה יחד מאה וכו'. הלכתי לברר עוד פרטים ואז גיליתי את הניסויים של המעבדה לקוגניציה, וכאן זה נהיה מעניין.

המעבדה לקוגניציה עושה סריקות של המוח עם מכשיר FMRI, זה המכשיר הענק שרואים בטלוויזיה לפעמים, שוכבים על הגב וזה סורק את הראש: לפי מה שאמרה לי הדוקטורית שם, זה לא כואב ולא מסוכן, רק מעט משעמם: הסריקה נמשכת שעתיים וחצי עד שלוש. מה כן? הם משלמים חמישים שקל לשעה, וגם נותנים בסוף דיסק עם תמונות של המוח של הנבדק.

אם נלך 10 מאיתנו יחד לעשות את הניסוי הזה, שזה אני ועוד תשעה, נרוויח 1500 שקל תוך שלוש שעות, שזה מניה בשעה, לא רע בכלל. הם עושים את זה בעיקר בשבתות, כככה שזה גם לא נופל על דברים יותר חשובים מאשר ממילא לשכב על הגב.

החסרונות שזיהיתי עד עכשיו:
1. הנסיינים צריכים להיות בין גיל 20 ל -30, ושפת אמם עברית.
2. המכשירים בתל אביב בבי"ח איכילוב, אבל תכל'ס אפשר להגיע לשם.
3. אפשר לעשות רק שלושה אנשים במקביל ולא יותר, ככה שמי שיבוא איתנו באוטו יצטרך לחכות בשביל הטרמפ חזור עוד סבב ניסויים אחד.

זו הצעה ראשונית, וצריך לבדוק עוד פרטים כמובן, גם על הניסוי, ובכלל.
אבל מעניין אותי אם יש כאן עוד 9 אנשים שרעיון כזה נראה להם הגיוני

(עוד עלFMRI
:http://en.wikipedia.org /wiki/Functional_magnetic_resonance_imaging)

יהיה מעניין אגב להשוות את תמונות המוח של הפלגים השונים בקהל: אנשי האצבע, היוזמה, האין כדורסל וכו'.

מה אתם אומרים?

אם תרצו אין זו אגדה

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 06/01/2010 :  00:12:58  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצא לי אישית לעבור 4 בדיקות MRI ו-2 בדיקות CT בחיי ואכן זה לא נורא בכלל. בעיקר משעמם לשבת כל כך הרבה זמן בחוסר מעש, ועוד לשמוע רעש נוראי ומחריש אוזניים. מה גם שהבדיקה היא מוחית, ולכן אין סיכוי לשקול אוזניות...
ובכל זאת אני אשמח לקחת חלק, ולו רק בשביל לעזור במחקר הפנימי שלנו, כלומר בהשוואה האמורה.
יהיה מצחיק אם דווקא לאחד מאנשי היוזמה תתגלה אצבע שחדרה כל כך עמוק עד שרואים אותה בבדיקה מוחית.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

בלונדניאל בלונדניאל מנותק

10 הודעות

נשלח - 06/01/2010 :  19:58:19  הצג פרופיל שלח ל- בלונדניאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קאונט מי אין

יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/01/2010 :  20:21:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

יצא לי אישית לעבור 4 בדיקות MRI ו-2 בדיקות CT

ועדיין לא מצאו מה קורה שם בפנים אצלך?..

אני בא גם.
אם יהיו מספיק אנשים מאיזור הדרום, אפשר לנסוע ביחד מכאן.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 07/01/2010 :  10:22:42  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלונדניאל

קאונט מי אין

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 07/01/2010 :  18:57:20  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה, יש כבר חמישה שזה מניה וחצי. עוד מצטרפים?

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-07/01/2010 19:06:50
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/01/2010 :  23:00:43  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי שמח להצטרף, אבל אני לא ממש בגיל המתאים. אם הם מוכנים לקבל זקנים כמוני, אבל שמתנהגים כמו ילדים, אני אשמח להגיע...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 09/01/2010 :  10:45:13  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מוכן להצטרף אם יאספו אותי מעין חמד.

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 09/01/2010 :  14:29:22  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

אני מוכן להצטרף אם יאספו אותי מעין חמד.

אנחנו כבר עובדים על ההסעות!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/01/2010 :  13:18:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם מבטיחים להסביר לי איך הקרנה של שלוש שעות על המוח זה באמת לא מסוכן, גם אני בא.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מצטרפים ליוזמה המוחית, כי לנו יש יותר גדול נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07