משתמש |
קטמון - ראשל"צ  |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 18:37:58
|
עידן היה מודאג:
ציטוט: נשלח במקור על ידי idans עבד מורג'אן בכמה רמות מעל הליגה ... רק מה יהיה עכשיו בפורום בלי ויכוחים?
אז הכפרי פתר לו את בעיית היעדר הויכוחים:
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר וגם שטיין ועבד היו רחוקים מלהרשים.
ואני אומר: תגיד, אתה רציני? היית במשחק בכלל? עבד היה רחוק מלהרשים??? הרי הכל זרם דרכו, הוא פיזר מסירות לימין ולשמאל, ניהל כל התקפה, בישל מכדור נייח. מה עוד הוא אמור לעשות כדי להרשים?
נ.ב. מזל טוב לותיק.
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-25/10/2013 18:38:49 |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 18:48:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
עידן היה מודאג:
ציטוט: נשלח במקור על ידי idans עבד מורג'אן בכמה רמות מעל הליגה ... רק מה יהיה עכשיו בפורום בלי ויכוחים?
אז הכפרי פתר לו את בעיית היעדר הויכוחים:
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר וגם שטיין ועבד היו רחוקים מלהרשים.
ואני אומר: תגיד, אתה רציני? היית במשחק בכלל? עבד היה רחוק מלהרשים??? הרי הכל זרם דרכו, הוא פיזר מסירות לימין ולשמאל, ניהל כל התקפה, בישל מכדור נייח. מה עוד הוא אמור לעשות כדי להרשים?
נ.ב. מזל טוב לותיק.
אני עוד משפשף את העיניים שקראתי את זה |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 20:12:47
|
ראוי לציין גם את מסאיי שהמשיך את הכושר הטוב שלו ודחף יפה את הקבוצה קדימה. תענוג לפתוח את השבת עם משחק כזה.
|
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 20:47:41
|
הגעתי לצערי רק למחצית השניה ולפחות על פיה זה היה לדעתי המשחק הטוב שלנו השנה. אני רוצה לציין לצד כל אלו שכבר זכו לתשבוחות, גם את אורי כהן המגן השמאלי. פעם ראשונה שאני עוקב אחריו מקרוב. הוא שילב היטב הפעם בין הגנה להתקפה, ונלחם בצורה הירואית לפעמים. אני חושב שהוא פוטנציאל מעולה, הפיזיות שלו נהדרת ולדעתי גם השליטה בכדור. מקווה שהרווחנו אותו היום. מילה על שי - כן, היו רגעים שהיה סטאטי מידי, אבל הנוכחות שלו היתה רבת חשיבות. הקטנות היו הפעם במקום ויצרו תנועה לכיוון העומק ולא הרוחב. אינטילגנציית המשחק שלו גבוהה באופן ניכר מזו של כל שחקן אחר על המגרש. כלי נשק חשוב וייחודי. עדיין חיוני לנו מאוד. |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 21:03:05
|
עבד ממש לא הרשים במשחק הזה. יאמר לזכותו שהוא פתח אחרי שאיבד את מקומו בהרכב, וניכר עליו שהיה טיפה חלוד.
בסדר ההתקפות עברו דרכו, ויחסית הוא ניהל אותן יפה. אבל לא היה שום ערך מוסף במשחק שלו. לא מסירות מדהימות, לא איום על השער. הוא לא עשה שום מהלך שהשאיר אצלי חותם.
ועדיין, ציינתי שלדעתי צריך להמשיך עם ההרכב הזה, כי לדעתי עבד עוד ישתפר ויהיה כלי התקפי יותר מרשים.
שמע, כל אחד רואה דברים אחרים. קטמון ותיק חושב שרז קליין הצטיין יחד עם עוז. אם תשאל את רוב חברי הפורום, הם יגידו לך שהיה לו משחק סביר+ למרות הגול.
התוצאה תוצאה יפה, וקטמון שיחקה טוב היום, אבל לא צריך להסתנוור. לדעתי רק החלק ההגנתי+הקישור הדפנסיבי+עידן נתנו משחק טוב מהרגיל. שי, עבד, שטיין ושמש נתנו משחק סביר, אפילו מתחת ליכולתם הרגילה(שמש לא באשמתו, פשוט לא היו איומים על השער)
צריך לזכור ששיחקנו היום באמת נגד קבוצה מאוד חלשה, אני ממש לא בטוח שהיינו מנצחים היום את קבוצות החלק העליון של הטבלה.
בליגה הזאת חשוב קודם כל הנקודות, אח"כ להרשים.
אז נמשיך לאסוף נקודות, ונקווה שהיכולת הטובה תבוא בהמשך... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 21:25:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
עבד ממש לא הרשים במשחק הזה. יאמר לזכותו שהוא פתח אחרי שאיבד את מקומו בהרכב, וניכר עליו שהיה טיפה חלוד.
קטמון ותיק חושב שרז קליין הצטיין יחד עם עוז.
עבד ממש לא איבד את המקום שלו בהרכב, תתעדכן קצת מה קורה עם הקבוצה שלך. ועוז? wtf? |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 21:34:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
זה משעשע איך בטבלה שמוצגת אצלם הם מקום 12 ואנחנו 14....
מתברר שלא לכל הקבוצות יש מתנדבים חסרי חיים שמעדכנים את הטבלה קרוב לזמן אמת 
תעדכן נשמה, תעדכן. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 21:40:03
|
עבד היא חלוד מאוד במחצית הראשונה ונראה שהגב עוד מציק לו. במחצית השנייה הוא השתחרר |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 21:41:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ע קטמון ותיק חושב שרז קליין הצטיין יחד עם עוז.
זה מה שכתבתי - לפחות לדייק: "המצטיינים - "צמד השינים" רז ועידן שגם היו המבקיעים אבל גם בכלל המשחק. רז היה מצויין במחצית הראשונה והשער שלו במחצית השנייה היה יפה מאד מזווית קשה".
ועוד שתי הערות: א. למי שהיה ביום שני באום אל פאחם המשחק היום היה חוויה מתקנת ולחיוב. שחקני קטמון הראו היום YES WE CAN DO IT AND WIN. השאלה והמבחן הם ההמשכיות, קרי משחק התקפי ומהיר במשחקים הבאים כי באלה יש לנו יתרון יחסי. ב. שאר תוצאות המשחקים היום בלאומית מראות שזו ליגה לא צפוייה עם הרבה תהפוכות. ורוצים דוגמא: להפועל קטמון ולאדומה השנייה מירושלים אותו מספר נקודות (10) מ- 8 משחקים כשהם מעלינו רק בזכות הפרש שערים. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 21:59:37
|
אדלשטיין לא שיחק בכלל היום?
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 22:44:06
|
ללא ספק משחק מהנה שאני מקווה יתן בטחון ויפתח את הדרך למשחקים יותר טובים. אני חייב אבל לצנן קצת את ההתלהבות שכן שיחקנו נגד קבוצה חלשה אם לא הה!! ונקודת החולשה שלנו, ההגנה לא באה לידי מבחן רציני משום שראשל"צ בקושי תקפו, בתכלס כמעט ולא הגיעו למצבים. המבחן האמיתי יהיה נגד קבוצות עם חלוצים מהירים ועם קישור התקפי שמצטרף ועושה באלגן. אני מקווה שעוד משחק או שניים התיאום ישתפר וגם ההגנה תתייצב. וכמו שנאמר חייבים נקודות עכשיו מול כל אלה שהן ברמה שלנו פחות או יותר וכל משחק כזה הוא על 6 נקודות.
חייבים להזכיר גם את המספרת של שמש שהיתה מדהימה וחבל שלא נכנסה כי זה יכול היה להיות גול השנה. מצד שני טוב שגם הטיל שלהם פגש במשקוף ולא נכנס לשער (או שכן...???). ללא ספק שמש היה בין המצטיינים ובעיקר לאור התעייפותו של שי, שמש ירד המון לסייע להגנה כך גם הוא חטף את הכדור בגול השני שלו וחתך 4\3 מגרש. לגבי אורי כהן, הוא טוב אבל עדיין רך מאד, הוא יכול להיות יותר אגרסיבי במיוחד בתיקולים, לי נראה לפעמים שהוא מוותר מהר מדי. לגבי שטיין חלוץ מהר אבל מתקשה באגף והעובדה היא שהוא לא הצליח להרים כדור אחד מהפינה לרחבה ותמיד נתקל בגוף של שחקן יריב. הוא חייב לנסות ולעבור ולהסתמך על המהירות שלו ולא על ההרמות. עבאד היה גדול היום, ניווט את המשחק, לקח כדורים, לקח אחריות והניע היטב את הכדור מההגנה להתקפה, ראו שיש בעל בית במרכז המגרש. ברוך הבא עבד.
ועכשיו כשעוז יחזור במהרה אמן.... מי ירד לספסל...???? בעיה.... |
 |
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 22:46:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
דו"ח השופט הרכבים, מחליפים ושאר ירקות: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=339966
התמונות של השחקנים שלנו משעשעות...
יש דיבורים בפורום על השינויים שעופר עשה במשחק היום, אבל לפי מה שאני רואה המערך זהה בדיוק למערך שפתח את הליגה מול פ"ת. השינויים הם רק באיוש העמדות: אלירן ג'ורג במקום ציון, אלברמן במקום דור הלוי שזז לעמדת הקשר האחורי במקום אלירן אוחנה. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 23:49:24
|
בהמשך לדיון על ווינריות ולוזריות שהיה כאן בימים האחרונים, הקבוצה הראתה היום הרבה ווינריות וגם אופי ומזל. לא היה רחוק שנרד למחצית בשיוויון או אפילו בפיגור. למזלנו השופט לא אישר את השער של ראשון שניתז מהמשקוף, ואנחנו הצלחנו להבקיע ממש בסיום המחצית. הקבוצה ירדה למחצית במומנטום חיובי ובעידוד גדול של הקהל, והחצי השני היה המשך ישיר של מה שקרה בסיום המחצית הראשונה. דבר שבלט מאוד לחיוב היום היה לחץ על שחקני ראשון בחצי שלהם, שתרם לכך שהעברת הכדור שלהם לחצי שלנו היתה איטית, ובחלק מהפעמים לחטיפות כדור שלנו כבר בחצי שלהם. מנגד חייבים להפסיק עם מסירות הרוחב בהגנה והעפת הכדור הסתמית לאחר מכן. בסך הכל, בתוך 5 ימים הקבוצה השיגה 6 נקודות וכבשה 7 גולים (4 מהם של עידן). כל הכבוד לשחקנים ולמאמן! אומנם ראשון ופאחם הן מהקבוצות הפחות טובות בליגה, אבל עוד יהיו הרבה קבוצות שיפסידו להן נקודות. כבר רשמתי שלדעתי המטרה למחזורים 7-10 היא להשיג 8-10 נקודות ללא הפסד, ובינתיים נראה שאנחנו בדרך להשיג את זה (ואפשר לקוות אפילו ל- 12 נקודות). השגת מטרה זו תרחיק אותנו מהתחתית ותיתן לקבוצה הרבה שקט וכח להמשך הליגה.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 00:01:00
|
מספר הערות: יש לנו רק קשר אמצע אחד שיודע גם לשמור על כדור, גם לעבור שחקן וגם לנוע בלי כדור, שמו עבד מורג'אן והוא השחקן הכי חשוב במערך שלנו כרגע. הבעיה הכי גדולה שלנו היא דווקא בקישור המרכזי, בו יש אסופת שחקנים שלא מצליחה להעביר את הכדור מההגנה להתקפה בגלל שהם לא טכניים/מהירים/בטוחים בעצמם מספיק. זה מה שיוצר את הבעיה הנוראית בהנעת הכדור שיש לנו לפעמים. רק עבד או עוז יכולים היום להחזיק כדור ולשהתחרר ממגן, ולעוז אין מספיק כושר.
היום ראינו כדורגל לפרקים. לא את הדבר המוזר הזה שההרכב הכבד עושה אלא משחק מהיר בו אנשים זזים גם להתקפה וגם להגנה. עדיין המרחקים בין השחקנים גדולים מדי לפעמים וזאת בעיה.
אני מקווה שעופר יעיז לנסות את ההרכב המהיר מדי פעם; דור, עבד ומסאיי, שטיין, אדלשטיין ושמש. |
 |
|
קטמון - ראשל"צ  |
|
|
|