משתמש |
המשחק מול אום אל פאחם - לאלו שהיו במגרש.. |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 16:18:27
|
אם תוכלו לתאר במספר מילים - כיצד הובקעו השערים שלנו - מי בישל... אין כל התייחסות לכך בעיתונים ובאתרים האחרים. בנוסף - לפי הטענה שצריך לשלוח פרחים ללילך אסולין (השופטת) אני מבין שלא ממש היה פנדל ו/או משהו שהצדיק הרחקה...
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 16:25:44
|
מחצית ראשונה רעה מאוד שלנו.אפילו איומה.הזכיר לי את המשחק נגד שעריים. עוד לא ישבנו 0:1 .עוד לא עיכלנו 0:2 .כלום.התקפה אחת ראוייה שלנו לא הייתה.המזל הוא שקיבלנו פנדל בדקה 44 עם אדום מתוק ושי תותח וירדנו למחצית עם פיגור של שער ועודף של שחקן. במצב הזה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש.הם היו 10 עייפים ואנחנו 11 עם רצון עז לנצח. וכך הגיע הגול של פנסו, הגול של שמש והגול של אדלשטיין. הם פשוט נפלו מהרגליים ואם המשחק היה נמשך עוד רבע שעה-לא היה לנו מול מי להמשיך לשחק.שכונה. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 16:36:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי soza12
אם תוכלו לתאר במספר מילים - כיצד הובקעו השערים שלנו - מי בישל... אין כל התייחסות לכך בעיתונים ובאתרים האחרים. בנוסף - לפי הטענה שצריך לשלוח פרחים ללילך אסולין (השופטת) אני מבין שלא ממש היה פנדל ו/או משהו שהצדיק הרחקה...
היה ממש פנדל והוא הצדיק צהוב שני. מגיע לשופטת פרחים כי היא לא שפטה שיפוט ביתי ולא העלימה עין כמו שהרבה שופטים עושים כדי לא להסתבך. האדום השני לא ברור בכלל אבל כנראה שקרה משהו ברחבה שלנו בהכנות לבעיטה חופשית שלהם (בערך הפעם היחידה שהם עברו את החצי במחצית השניה). לגבי השערים - הגול של פנסו היה מבעיטת המשך שטוחה חזקה מקצה הרחבה לפינת השער אחרי ששי שעמד לפניו ויכל לבעוט השאיר לו את הכדור. השער השלישי היה מבעיטה אלגנטית של עידן ממסירה של עוז שחדר נפלא לרחבה. הגול האחרון היה בגרבג' טיים כשכבר לא היה מולנו יריב. ארבעה שחקנים שלנו הגיעו מעבר להגנה של פאחם מול השוער ושטיין (אני חושב) פירגן לעידן שהבקיע בקלילות.
כל התיאורים האלה הם בעירבון מוגבל מזכרוני הקלוש. איפה התקצירים, איפה. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 17:07:36
|
עידן הבקיע את הרביעי וגם את השלישי האדום השני היה בגין אגרוף שהבחור נתן ברחבה לשחקן שלנו ( המקור - דאבלפס )
|
ירון |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 18:20:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי soza12
ועוד איך הגיע לנו פנדל! השחקן שלהם נכנס בעידן והעיף אותו אל מחוץ לרחבה. נוסף לזה, כמה דקות לפני כן עידן הוכשל בברור ברחבה והיא לא שרקה, כך שפרחים בטח לא מגיעים לה. גם הצהוב שהיא נתנה לפנסו לא הגיע - הוא הוציא מהשחקן שלהם את הכדור בצורה נקייה לגמרי. הגולים: 1)פנדל של שי בבעיטה לפינה השמאלית. השוער זינק ונגע בכדור אבל הכדור היה מספיק חזק כדי להיכנס פנימה; 2)שי מסר אחורה ליותם, שבעט טיל ברגל שמאל מ-20 מטר אל הפינה השמאלית התחתונה (לדעתי, שער העונה עד עכשיו); 3)עוז עבר שלושה שחקנים והשאיר את הכדור לעידן שלא התבלבל וכבש בבעיטה למרכז השער; 4)רז שטיין פרץ נפלא מאמצע המגרש, חלף על פני כמה שחקנים ומול השוער יכול היה להבקיע אבל הוא הסיט את הכדור שמאלה לעידן שכבש מול שער חשוף.
|
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 12:00:56
|
soza12, ביקשת תיאור של השערים שלנו, כולל מבשלים. קיבלת. לא ראיתי תגובה שלך עד עכשיו. |
|
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 13:21:03
|
מיקי אתה צודק. מתנצל. תודה רבה על העדכון. |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 03:06:58
|
רשמים שלי:
השופטת הייתה בסדר, שפטה טוב יחסית לרמת השופטים בליגה הלאומית. היה פנדל, אבל העבירה לא הייתה במיקום ובמצב של מניעת מצב בטוח לגול. רוב השופטים לא היו מוציאים צהוב שני במצב כזה, היא החליטה להחמיר, זכותה.
היו לה כמה טעויות קטנות(כמו הצהוב לפנסו, שהוציא נקי את הכדור) אבל בסך הכל היא באמת שפטה טוב, וכמו שכבר אמרו כאן, כל הכבוד לה שלא נכנעה ללחץ האוהדים, לא קל לשפוט במקום כמו אום אל פאחם ולקחת החלטות כאלה, באמת ח"ח לה שלא שפטה שיפוט "ביתי" מה גם שהאדום בסוף, היה נטו אדום שהיא הייתה יכולה להתעלם ממנו ואף אחד לא היה שופט אותה, אבל היא הלכה עם האמת שלה, וזה באמת יפה.
אגב מישהו כתב כאן שבמחצית הראשונה לא הגענו למצכ עד הפנדל... לא ממש מדויק, כי מתישהו באמצע המחצית הראשונה, קטמון יצאה למתפרצת קטלנית, 3 שחקנים על מגן ושוער, ועידן בצורה אגואיסטית לחלוטין בעט מזווית קשה החוצה בזמן ששי ועוז היו מול שער ריק לחלוטין לולא הפנדל והאדום שהצילו אותנו, היינו ככל הנראה מפסידים את המשחק, ובוכים על ההחמצה הנוראית הזאת, עכשיו כבר אף אחד לא זוכר...
בכל מקרה גם משחקים כאלה צריך לדעת לקחת, וקטמון עשתה את המוטל עליה, במשחק בינוני מינוס.
כמו שרבים מהאוהדים אמרו בסיום, אולי הנצחון הזה יחזיר את הבטחון לשחקנים, ובעיקר להגנה. המשחק מול רמת גן ריסק את הבטחון של השחקנים, בעיקר של ההגנה, והתחיל רצף של 3 הפסדים עם הפרש שערים של 8-2
עכשיו אנחנו גם משחקים נגד קבוצות ברמה שלנו...טוב שקיבלנו את אום אל פאחם עכשיו...אולי זה באמת יהיה משחק המפנה של העונה הזאת... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
|
המשחק מול אום אל פאחם - לאלו שהיו במגרש.. |
|
|
|