משתמש |
דייי!!!!!  |
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 10:18:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
הרבה פה מדברים על דגו או פנסו... ואני אומר מה עם אלירן אוחנה?!?! הוא עשה משהו בכלל???!!! חוץ מהפאול לא ראיתי אותו!
אי האיזכור (לטוב או לרע) של מר אוחנה אומר הכל. האם הוא בכלל היה במגרש??
לא נכון. כל הזמן שרים עליו. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 10:22:59
|
אני לא מבין מה רבים פה בהסטרייה. צריך להעמיד דברים על מקומם ולהכנס לפרופוציה: ראשית מלכתחילה לא נבתנתה כאן קבוצה לעלייה ואפילו לא לחלק העליון, מי שחושב כך טועה. מראש המטרה היתה להשאר בליגה ולא לנשור וזה בתקציב מינימום. כיוון שכך, נכונו לנו לא מעט הפסדים ותוצאות תיקו, ונצחונות בזכות שופט שטעה או כל פוקס אחר, העיקר לשרוד!!! ככה זה כשאין כסף.... אם יהיה לנו מזל והסגל יתגבש היטב ופתאום הקבוצה תתעלה על עצמה רק אז אולי נוכל לראות את עצמנו בחלק עליון בטבלה. צריך לזכור שלפ"ת ר"ג יש תקציב פי 2 מאיתנו, לנתניה פי 3 ולאשקלון פעם וחצי (אם אני לא טועה) והכי חשוב שיש להם ניסיון בליגה הזו. כמו שראינו עד עתה זה כבר לא משחק ילדים, זה לא חלוצים חלודים ומחמיצנים, פה על כל טעות אתה נענש ומיד (אלא אם יש לך שמש בשער.... ברוך השם שיש אותו). בתכלס חצי מהסגל שלנו הוא סגל שרץ איתנו מליגה ב אז יש פלא שהליגה המקצוענית קצת גדולה עליהם??? אם היה כסף היינו לבטח מתחזקים בשחקנים מנוסים מהליגה הזו, אז כל מי שמדבר על להביא בלם מהר ועכשיו כנראה יצטרך להביא גם את הכסף לכך בעצמו, אז חלאס אין כסף, אין בלם וצריך להסתדר עם מה שיש לפחות עד ינואר. לגבי המשחק עצמו, בהחלט המשחק הכי חלש שלנו אי פעם מאז הקמת קטמון, לדעתי לא התוצאה הגבוהה ביותר שהפסדנו כי הפסדנו בליגה ב במחזור האחרון לחבל מודיעין 5:2 אבל זה היה אחרי שכבר עלינו ליגה... בואו נזכור שגם מנצסטר הגדולה הובסה 3:0 משפיל בדרבי שבוע לפני כן, כך שתקלות כאלה קורות גם לגדולים למקצוענים ולעשירים ביותר.
בשיחה שהיתה לי עם עופר (במקרה) לאחר המשחק ראשית הוא והשחקנים הביעו את התנצלותם על איך שהם נראו ועל ההפסד הצורב בעיקר כלפינו האוהדים, הוא אמר שהם מתביישים באיך שהם נראו, עכשיו עליו להרים את הקבוצה ומהר לקראת הרצליה שלא יתחיל פה כדור שלג של איבוד ביטחון והפסדים. לגבי החילופים הוא אמר שלעיתים חילופים משפיעים יותר ולפעמים פחות, לדוגמא בשבוע שעבר החילופים הביאו לשוויון מול אשקלון אבל הפעם דווקא ההפך, על כל חילוף חטפנו גול... הוא אמר שגם הוא היה מאד שמח להתחזק בבלם וגם הוא מבין שזה עקב אכילס שלנו כך שאם יווצר מצב שיהיה כסף, זה הדבר הראשון שהיה עושה... אבל בינתיים הקופה לא משהו....
אז מה שנשאר לעשות הוא להרים את הקבוצה לקראת יום ו, לשים את המשחק הזה מאחור ולהתרכז רק בו, תוך למידה של הלקחים מהמשחקים האחרונים.
לסיום, גם אני לא אוהב את אלא ששרקו וצעקו בוז בסיום המשחק. אילו השחקנים לא היו נלחמים, אדישים, מזלזלים כפי שכבר קרה לנו (בליגה א וב - צעקנו כנגד כפיר מלול ואפילו עוז היקר), ניחא, אבל אתמול השחקנים באמת נתנו את מה שיש, אבל לא הצליח לנו. לדעתי המערך שהמאמן העלה היה הגורם העיקרי לכך ולא השחקנים. אם מראש הכנסנו אותם למערך לא נכון אז אין פלא שישנם חורים בהגנה ובכלל כל הקבוצה לא מתפקדת, אבל זה לא בגלל יכולת אישית אלא בגלל פריסה לא נכונה או שיבוץ לא נכון של המאמן, אז אין שום סיבה לצעוק ולשרוק נגדם. מי יש מי שציפה מראש שקטמון תדרוס את הליגה ותעשה בית ספר לכולם, אז איתו אין לי ויכוח כי כנגד ציפיות כאלה באמת שווה לצעוק לשחקנים בוז.... |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 10:40:49
|
צריך ורצוי לתת גב למאמן ולשחקנים. זה מה יש ואם זה נצא למלחמה. הלוואי וימצא הכסף לבלם אך כרגע המצב הכלכלי לא טוב. עופר יודע יותר טוב מכולנו מה החוליה החלשה. לכולנו כואב ודואב על ההפסד. (כאב לי יותר שקומץ אוהדים שרק בוז). חובה להרים את הראש ולחזק את השחקנים. עלינו לשרוד את השנה ויהי מה. יאללה הפועל מלחמה 
|
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 10:56:12
|
אני לא בעד לשרוק בוז ולקלל , אבל גם לא צריך לעודד אחרי משחק כזה , לפעמים הכח של השתיקה חזק יותר מכל בוז או עידוד . במצב ההגנה והקישור האחורי כרגע ספק רב אם נשרוד בליגה . אסף עזו שיחק שנים כבלם בליגה הזאת ועשה זאת בהצלחה , הצרןף שלו עם דור הלוי לא עובד ולכן צריך לנסות את אלברמן כבלם לידו ודור הלוי לקישור במקום אוחנה. |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 12:59:24
|
להגיד שאסף היה בלם בליגההזו ושרד זה לא מדויק. כי לידו כל שנה היה בלם טוב ממנו וכמעט כל שנה היה מאבקי הישרדות ואפילו שנה של ירידה לליגה א לא עלינו. עופר נכשל בבנית הקבוצה והשחקני הגנה לא מספיק טובים מקווה לראות במשחק הבא את ג'וני שי מזור או אלברמן כבלמים ואת אוחנה בחוץ כעונש על זה שקיבלנו מלא בעיטות מחוץ לרחבה מכדורי ריבאונד שהוא לא נלחם עליהם |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 13:55:17
|
איתן, מסכים שהקבוצה נבנתה להשארות בליגה ולא לעלייה, אבל, שבונים קבוצה להשרדות מתחילים בהגנה ולא בערמה של קשרים. ובטח לא בונים על קשר אחורי כבלם הרכב ראשון. להגיד שאין לנו הגנה זו לא הסטריה זו עובדה מצערת.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 14:10:35
|
מסכים עם כל מילה ומזכיר עדין לא מאוחר |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 14:34:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
איתן, מסכים שהקבוצה נבנתה להשארות בליגה ולא לעלייה, אבל, שבונים קבוצה להשרדות מתחילים בהגנה ולא בערמה של קשרים. ובטח לא בונים על קשר אחורי כבלם הרכב ראשון. להגיד שאין לנו הגנה זו לא הסטריה זו עובדה מצערת.
עודף הקשרים נידון פה בפורום בתחיל לפני תחילת העונה ואכן זה מוכח שצדקנו לצערי. להבנת י עופר חיפש שחקנים ורסטילים שיכולים לשחק במספר עמדות ותפקידים. לדוגמא אדלשטיין החל את הקריירה שלו כמגן וזו הסיבה שהוא הכניס אותו במקום אורי (כך עפי עופר) כנל לגבי דור הלוי ואפילו עזו. הבעיה שבלמים טיבעיים אין לנו. בכל מקרה זה מה יש. צריך לסמוך על המאמן והשחקנים , לפחות לעת עתה ולתת את מה שאנו כקהל יכטלים לתת. |
 |
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 15:44:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
עודף הקשרים נידון פה בפורום בתחיל לפני תחילת העונה ואכן זה מוכח שצדקנו לצערי. להבנת י עופר חיפש שחקנים ורסטילים שיכולים לשחק במספר עמדות ותפקידים. לדוגמא אדלשטיין החל את הקריירה שלו כמגן וזו הסיבה שהוא הכניס אותו במקום אורי (כך עפי עופר) כנל לגבי דור הלוי ואפילו עזו. הבעיה שבלמים טיבעיים אין לנו. בכל מקרה זה מה יש. צריך לסמוך על המאמן והשחקנים , לפחות לעת עתה ולתת את מה שאנו כקהל יכטלים לתת.
לא מסכים אתכם שהבעיה היחידה היא הבלמים, משחק ההגנה המחריד מתחיל בקישור האחורי, יכול להיות שיש עודף אפשרויות אבל אף אחד לא מספק בינתיים את הסחורה, קישור רך שמפסיד כל כדור |
 |
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 15:54:31
|
מתי תבינו ? שי אהרון לא צריך להיות בסגל ! הוא לא נלחם ,הוא לא נאבק ,הוא לא מנסה ,הוא מאבד ,הוא מחטיא ,הוא איטי ואני יכול להמשיך ככה עד המשחק נגד נתניה .חלק ממכם לא יסכימו עם מה שאמרתי .זאת האמת וחבל . |
אוהב אותך שי אהרון . |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 16:03:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
מתי תבינו ? שי אהרון לא צריך להיות בסגל ! הוא לא נלחם ,הוא לא נאבק ,הוא לא מנסה ,הוא מאבד ,הוא מחטיא ,הוא איטי ואני יכול להמשיך ככה עד המשחק נגד נתניה .חלק ממכם לא יסכימו עם מה שאמרתי .זאת האמת וחבל .
בלי קשר אם אני מסכים אתך,קצת משעשע לקרוא מה שכתבת ומייד אח"כ את החתימה שלך |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 02/10/2013 : 16:37:16
|
חחחחחחחח זה רק מראה שהוא מדבר מהלב והאמת שהוא צודק לצערי הרב שי מנהיג והקבומה חשובה לו אבל זה כבר לא זה |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 04/10/2013 : 09:18:48
|
מישהו יודע אם יש שינויים בהרכב היום בעקבות מה שקרה בשבוע שעבר ולפני שבועים ? כי אני פוחד ללכת להרצליה ולהתאכזב |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/10/2013 : 09:20:46
|
לפי מי שהיה באימון המסכם וראה את ההרכב המתורגל יהיו יחסית לא מעט שינויים. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 04/10/2013 : 09:55:16
|
לפי כל העיר כנראה שאלברמן ואלירן ג'ורג' פותחים בהרכב.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
דייי!!!!!  |
|
|
|