פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 6- טדי או אשדוד?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 6- טדי או אשדוד?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מחזור 6- טדי או אשדוד? נושא הבא  

shasha shasha מנותק

5 הודעות

נשלח - 29/09/2013 :  16:18:26  הצג פרופיל שלח ל- shasha הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לקטמונים שלום,
האם המשחק בית הבא, נגד נתניה יתקיים בטדי או נאלץ כל קהל האוהדים לנדוד לאשדוד?
בתודה ובריספקט,
שאשאש היהלום

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 29/09/2013 :  17:04:23  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשה מאוד לדעת
על פי פרסומים בירושלים
יש סיכוי שמשחק הבית בסוף השבוע הקרוב של הפועל ירושלים
יתקיים כבר בטדי
אבל זה ממש מידע שנדע ברגע האחרון

איפה שהמשחק יהיה נארח אתכם ביציעים בשמחה

ירון
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/09/2013 :  17:25:07  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת, שאש, אתם קבוצה סימפטית שם בנתניה. אבל למה בצהוב שחור? למה?!
עבור לתחילת הדף

shasha shasha מנותק

5 הודעות

נשלח - 29/09/2013 :  18:33:00  הצג פרופיל שלח ל- shasha הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו קבוצה סימפטית כיוון שאנחנו לא מזיקים לאף אחד. ואותי, שלא זכה לראות תואר כל ימי חייו, זה לא מנחם. הלוואי שנהיה פחות סימפטים ושבשנים הקרובות, 'נציק' לקבוצות הגדולות
וחוצמזה, אתם קבוצה אחריה אני עוקב מזה מספר שנים, בפורומים ואפילו הייתי במספר משחקים. מיזם בלתי נתפס.
אני מגיע עם מספר חברים קטמונים למשחק הקרוב. איך אתקבל אם אלבש את חולצת ה'גלי' שלי (צהוב שחור) ביציעים שלכם?
עבור לתחילת הדף

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 29/09/2013 :  18:57:26  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדיף שלא להגיע בצהוב ליציע שלנו. אומנם לא יעשו לך שום דבר רע. בטוח שלא תותקף אצלינו. אבל אני מניח שלא יהיו נחמדים אליך.
עבור לתחילת הדף

shasha shasha מנותק

5 הודעות

נשלח - 29/09/2013 :  19:00:55  הצג פרופיל שלח ל- shasha הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגיוני
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מחזור 6- טדי או אשדוד? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07