משתמש |
נוער |
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 00:59:08
|
מי יודע תוצאה של הדרבי בנוער נגד הפועל ירושלים
|
sastiel |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 03:13:04
|
זה לא היה דרבי.
וקבוצת הנוער שלנו ניצחה 1-0. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 06:05:27
|
זה לא דרבי אז מה זה ? אני יודע ששתי קבוצות מאותו עיר משחקית בניהם זה נקרא דרבי |
sastiel |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 08:16:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bentiel
זה לא דרבי אז מה זה ? אני יודע ששתי קבוצות מאותו עיר משחקית בניהם זה נקרא דרבי
דרבי זה משחק שאתה מחכה לו כל העונה. משחק שניצחון בו חשוב הרבה יותר משלוש נקודות. משחק שניצחון בו ייזכר למשך שנים. זה לא המצב כאן - ניצחנו. ברכות לשחקנים. כל נקודה שצוברים היא חשובה. ממשיכים הלאה. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 08:40:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
דרבי זה משחק שאתה מחכה לו כל העונה. משחק שניצחון בו חשוב הרבה יותר משלוש נקודות. משחק שניצחון בו ייזכר למשך שנים. זה לא המצב כאן - ניצחנו. ברכות לשחקנים. כל נקודה שצוברים היא חשובה. ממשיכים הלאה.
דרבי חביבי דרבי ,תתגבר ותמשיך הלאה. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 08:49:02
|
דרבי זה משחק שאתה מחכה לו כל העונה. משחק שניצחון בו חשוב הרבה יותר משלוש נקודות. משחק שניצחון בו ייזכר למשך שנים. זה לא המצב כאן - ניצחנו. ברכות לשחקנים. כל נקודה שצוברים היא חשובה. ממשיכים הלאה.
זו ההתיחסות הנכונה, גם לגבי המשחק של הבוגרים במחזור ה- 11. אבל על זה בטח יהיה דיון נפרד בהמשך. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 09:20:31
|
אני מציע שכל דיון על המחזור ה 11 לא יתקיים לפני המחזור ה 9. בואו נדחה את הקץ. ברור לכולם שיעופו פה הרבה סכינים ומילים קשות. אז בואו נצמצם את החפירה בפצע הזה לשבועיים. תודה |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 09:20:33
|
אחד חושב ככה, השני חושב אחרת. אין התייחסות נכונה ולא נכונה, ולא כדאי לשקוע בויכוח הזה. בכל מקרה, העיקר שניצחנו. לא לשכוח - מדובר בעולה החדשה מול היורדת מליגת העל. מדובר בהישג אדיר. הנה התקציר. http://www.youtube.com/watch?v=p1ReECyz4J4
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 12:30:43
|
מה שבטוח, זה שיש לנו שוער מצויין גם בנוער!!! |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 21:14:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
דרבי חביבי דרבי ,תתגבר ותמשיך הלאה.
לא דרבי ובחיים לא יהיה כזה.
תכניסו טוב לראש שלכם, דרבי בירושלים יש אחד - הפועל מול העמלק מבית וגן. זהו. לא מול מבשרת, לא מול ג.זאב, לא מעלה אדומים, לא בית צפפה ובטח ובטח לא מול הקבוצה ממנה באנו. רק ההם עם המנורה.
המשחק שהיה בנוער (וזה שיהיה במחזור ה11) הוא משחק שלקחנו בחשבון שעשוי להתרחש, אבל אף אחד לא רוצה בו והיה עדיף אם לא היה מתקיים.
כל הכבוד לשחקנים, אבל דרבי זה לא. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 21:32:01
|
תכניסו טוב לראש שלכם, דרבי בירושלים יש אחד - הפועל מול העמלק מבית וגן. זהו. לא מול מבשרת, לא מול ג.זאב, לא מעלה אדומים, לא בית צפפה ובטח ובטח לא מול הקבוצה ממנה באנו. רק ההם עם המנורה.
המשחק שהיה בנוער (וזה שיהיה במחזור ה11) הוא משחק שלקחנו בחשבון שעשוי להתרחש, אבל אף אחד לא רוצה בו והיה עדיף אם לא היה מתקיים.
כל הכבוד לשחקנים, אבל דרבי זה לא. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 21:45:06
|
כמה משחקני קבוצת הנוער שייכים לנו וכמה מושאלים? ומאיפה? |
|
|
פועל שחור
40 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 21:51:00
|
משחק הבא נגד הכח ר"ג בחוץ. מישהו יודע איפה ומתי? |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 22:10:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
כל הכבוד לשחקנים, אבל דרבי זה לא.
אין לי בעיה שלא יקראו או יתייחסו לזה כמו אל דרבי אבל מי ש"מייצר" אווירת דרבי זה בעיקר הצד של הפועל. ב"אווירת דרבי" אני מתכוון לשנאה ולמוטיבציה אדירה מהצד שלהם לקרוע לנו את הצורה כולל התבטאויות אלימות, ולא, לא רק מרמי תמר וחבורתו. |
I am City till I cry |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 29/09/2013 : 22:17:32
|
לא מבין אתכם ,מה בדיוק חשבתם שייקרה?מהרגע שנתקבלה ההחלטה שעקב המציאות העונה שתי הקבוצות יהיו בליגה אחת זה המחיר ,יריבות קשה .ותמים ברמות מי שחשב אחרת. |
|
|
נוער |
|