פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סקירה על קטמון בערוץ 5+LIVE ! בתוכנית סיכום השבת.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סקירה על קטמון בערוץ 5+LIVE ! בתוכנית סיכום השבת.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סקירה על קטמון בערוץ 5+LIVE ! בתוכנית סיכום השבת. נושא הבא
עמוד: מתוך 2

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  00:32:17  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמובן יונתן כהן האחד והיחיד!
הראו את המשחק נגד אל הוזייל (2:0)
וגם את טבלת הליגה היום!
יפה

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  06:28:13  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה מדהים לראות את קבוצתינו בתוכנית סיכום המחזור. אחלה חשיפה. נראה לי שמדיניות השקט התקשורתי שצריך לתת לקבוצה צריכה להגיע לקיצה. ביום שישי, אם אני מעריך נכון, היו בגבעת רם כ 700-800 צופים. זה היה מאכזב מאד. מזג האוויר היה מצויין. איפה הקהל ? בשנתיים הראשונות שלנו למדנו שרוב הקהל הוא קהל של הצלחות. אז מה עכשיו ? לדעתי זה שילוב של שני דברים: 1) ליגה ג' - אני מניח שהרבה אוהדים לא רוצים להגיע למשחקים בגלל הרמה והתדמית הירודה של הליגה. 2) שקט תקשורתי- רבים מהאוהדים ביקשו שקט תקשורתי שימנע לחץ מיותר על הקבוצה. הצד השני של העניין הזה הוא העדר חשיפה בקרב הקהל הפוטנציאלי של הקבוצה. לדעתי צריך לחזור לכותרות. לפחות בירושלים.
חייבים להגדיל את כמות הצופים.
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  09:44:14  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היו למעלה מ1000 אוהדים.
נכון שזה לא כמו בעונות הראשונות שלנו .
אבל אני בטוח שעם ההצלחות יגיעו יותר.
חשיפה תקשורתית לא תזיק לנו כמובן.
מצד שני תמיד פרופורציות זה טוב- אנחנו עדיין בליגה ג'...
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  10:40:56  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

. ביום שישי, אם אני מעריך נכון, היו בגבעת רם כ 700-800 צופים. זה היה מאכזב מאד. מזג האוויר היה מצויין. איפה הקהל ? בשנתיים הראשונות שלנו למדנו שרוב הקהל הוא קהל של הצלחות. אז מה עכשיו ? לדעתי זה שילוב של שני דברים: 1) ליגה ג' - אני מניח שהרבה אוהדים לא רוצים להגיע למשחקים בגלל הרמה והתדמית הירודה של הליגה. 2) שקט תקשורתי.

לדעתי זה דווקא:
3) הערכה לא נכונה של עידו האדום לגבי כמות האוהדים במשחק.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  12:37:24  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שכמות האוהדים היתה מעל 1000
אמנם ב - 13:00 היו בערך 500
אבל מי שפתח עיניים ראה שהאצטדיון הולך ומתמלא ולקראת 13:20 היו 1000 ואפילו יותר
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  14:35:35  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החלק העצוב ביותר במשחק, היה שהוא התחיל עם בערך 100 צופים, ואני קצת מגזים לדעתי. אין סיבה שהשחקנים יעלו למגרש כל כך ריק בשבת עם מזג אוויר כזה יפה. הפעם בניגוד לשבועות הקודמים לא היה שום תירוץ

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  14:43:57  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מסכים עם הקביעה שהיו 1000. אבל אם אתם חושבים שהיו 1500 והכל טוב אז שיהיה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  15:25:22  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלף סופי
ואל תהיה כזה רגיש

ירון
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  15:44:46  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש פיספוס של הנקודה: האם אנחנו מרוצים מכמות הקהל או לא ?
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  16:27:37  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אישית מרוצה מכמות הקהל, אבל לא ממה שהפקנו ממנה.
לפי מה שהבנתי נאסף מעט מאוד כסף בשישי, וחבל.
אולי כדאי לחשוב על עוד דרכים לנצל את כמות הקהל, אולי כבר נגד אלהושלה, להכניס יותר כסף לקבוצה.
למישהו יש רעיונות?

"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  17:15:38  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם לרענן קצת את המרצ'נדייז? מה הסיכוי להוציא סט צעיפים חדש? מדבקות חדשות? עץ ריח לאוטו? משהו, אני פשוט בספק אם יש איזשהי משיכה בדוכן המרצ'נדייז כמו שהוא עכשיו, אבל אם ייצא משהו חדש, יכול להיות שזה יכניס קצת עניין לדוכן, וגם הסטים הישנים יימכרו

עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  17:24:29  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה רעיון מעולה.
אני למשל הייתי רוצה מחזיק מפתחות עם הסמל או עם תמונה של ג'וני.
ילדים בטח ירצו סופגי זיעה ועוד כל מיני מוצרים קטנים ונחמדים עם הסמל.
מי מרים את הכפפה?

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  17:49:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בודק עם ההנהלה
אני מניח שהתשובה היא שבית הדפוס הצמוד שלנו יהיה מוכן לעשות לנו את ההדפסים על כל דבר נורמלי שנביא לו
והוא גם בסדר אתנו במחירים

שורה תחתונה - אני מדבר עם אורי וחוזר לפורום להמשך התהליך
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  22:06:28  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה לגבי ההגרלות? מתחילים למכור כרטיסים רק במחצית או שגם לפני תחילת המשחק?

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 03/01/2010 :  22:19:10  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ילדים בטח ירצו סופגי זיעה

למה? למה דווקא סופגי זיעה לעזאזל? אסור שתהיה אב.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  07:54:10  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במשחק הקרוב יהיו מדבקות מרועננות
אני בודק אפרשות בנושא של מחזיקי מפתחות

אני מציע לא להגזים ולנסות למכור 2 מוצרים במשחק הקרוב ואז ללכת הלאה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם סקירה על קטמון בערוץ 5+LIVE ! בתוכנית סיכום השבת. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07