פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לאומית משחק 2 - נצרת עילית מארחת את קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לאומית משחק 2 - נצרת עילית מארחת את קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם לאומית משחק 2 - נצרת עילית מארחת את קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  20:49:16  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה אוהדים הגיעו למשחק?
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  20:56:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זהו!
נצחון ראשון!!!!
3 נקודות!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-16/09/2013 20:56:21
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  20:56:48  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון!!!
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  21:05:30  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ישששש!! נקודת חשובות
מה שבאמת ביזארי זה התוצאה של אשקלון מול יבנה, מה שכנראה לא יקל עלינו.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

א.ד גורדון א.ד גורדון מנותק

107 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  21:15:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של א.ד גורדון שלח ל- א.ד גורדון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברכות לכולנו! מישהו יכול לתת חוות דעת מלומדת בנוגע למצב בליגה עכשיו? איזה מקום אנחנו אמורים להיות אחרי המחזור הזה?
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  21:20:49  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ארמדיל יקירי,

למה אנחנו אוהדי כדורגל? מה הביא אותנו לאהוב את קטמון יותר מכל קבוצה אחרת עלי אדמות?
אנחנו מכבדים כל אדם, אפילו את חסידי הנביא עלי המצליפים על גבם שלהם עד זוב דם. אבל כדורגל הוא לא רק אמונה פנאטית (גם, אבל לא רק) אלא גם תחביב, כיף. אז שתי דקות אחרי הניצחון הנפלא שלנו בחוץ, היסטוריה בלי מירכאות במושגי כדורגל, אתה צריך לדאוג עד כדי כך מהעובדה הלא בלתי חשובה כשלעצמה שאשקלון הובסו? החג מתקרב, הרשה לעצמה שלוש יממות של שמחה חגיגית. לפני שלוש-ארבע שנים עוד היינו בליגה ג'. אני מתקשה בעצמי להאמין מה הגשמנו בזמן כל כך קצר. אין לי אלא להודות למנהלים, למאמנים, לשחקנים ולאהוב אותם על מה שעשו למעננו עד כה.
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  21:40:58  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא דואג בכלל וחוגג ומודה מאוד. ועדיין ביזארי מה שיצא שם, לא?

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  21:56:21  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא, מה שביזארי זה מה שקורה (או לא קורה) בפורום. או בפייסבוק. או בטוויטר
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  22:48:10  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שער ראשון, ניצחון ראשון ונקודות ראשונות. הרגשה מצויינת. מחכה לדיווחים מאלה שהיו במשחק. והנה תוספת. צילום שפורסם היום באתר ההתאחדות:

עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  22:54:17  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקציר? סיקור? תמונות?
לא מבין איך זה שהגענו וצלחנו את הדרך ללאומית והליגה פחות מסוקרת מכדורעף בנות. אני חושב שצריך להשיג דרך להעלות תקצירים. מבאס לחשוב שאחרי שאתגייס בעוד כחודש לא תיהיה לי שום דרך להתעדכן מלבד כמה פסקאות באתר הרכילות one
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  22:55:07  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

לא, מה שביזארי זה מה שקורה (או לא קורה) בפורום. או בפייסבוק. או בטוויטר

שומרים על איפוק (ככה זה אצל שמאלנים...)
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  22:59:28  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל שאני ימני
עבור לתחילת הדף

roy ariel roy ariel מנותק

39 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  23:42:45  הצג פרופיל שלח ל- roy ariel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה קהל היה?
והיו בסוף שלטים נגד גפסו?
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  23:44:58  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית כיף גדול. 200-250 אוהדים זכו לראות מחצית ראשונה טובה מאוד. יכולנו לסיים את המשחק במחצית הראשונה עם קצת יותר מזל וריכוז. רז שטיין מוכשר,מהיר וחד ולבטח יתרום העונה הרבה. עידן -דומני שהוא משחק קצת בצד ועדיין הוא יתן את שלו עם הזמן.
מחצית שנייה שונה לחלוטין כאשר נצרת עילית הרבה יותר נחושים ואנו נלחצים לאחור. אדלשטיין שנכנס כמחליף פשוט נהדר ולאט לאט מקווה שיקבל מקום בהרכב.
אני חושש שעזו לא מספיק משכנע ואם חושבים על חיזוק ,יש לחשוב על בלם נוסף.
לילה טוב.

נערך על ידי - דוד יוסה ב-16/09/2013 23:46:47
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/09/2013 :  23:55:17  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה יופי.
יש לי הרגשה שאנחנו קוצרים, בין היתר, את הפרי של מחנה האימונים המוצלח.
יותר מדי להתבשם אין לנו - יום שישי ב 16:00 נגד אשקלון...
כיף שהעונה התחילה, ניצחון היסטורי, ושמח לנו בלב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם לאומית משחק 2 - נצרת עילית מארחת את קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07