משתמש |
משחק העשור |
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 20:07:57
|
לצד כל אלה הייתי מכניס גם את המשחק הראשון בטדי נגד קרית מלאכי 4:2 לנו כמדומני. ההלם לראות 5,500 אדומים ממלאים את היציע במשחק ליגה רביעית. |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 20:31:39
|
אני בוחר שניים: 1) לפני ארבע-חמש עונות היה רצף מטורף של שבעה נצחונות רצופים בסיבוב השני שהפך אותנו למועמדת לעלייה והחזיר את הקהל הנעלם. אחד מהמשחקים האחרונים ברצף היה נגד אחד הבאר-שבעיות (לא זוכר איזו), סיימנו את המחצית הראשונה בפיגור 1-0 ובעשרה שחקנים אחרי כרטיס אדום לעומר-עבדול עזיז (שמשחק היום, אגב, בליגת העלק). יאיר הימר במחצית והכניס חלוץ במקום בלם והפכנו ל2-1 שיצר תחושה אמיתית שיש קבוצה שיכולה לעלות- כמובן שזה נגמר בעוד טרגדיה במשחק העונה במחזור הלפני אחרון בוינטר. 2) המשחק הראשון של קטמון באוניברסיטה, כשפתאום ראינו רעיון הזוי לגמרי הופך למציאות ואפילו מסתיים בשער ניצחון בדקה האחרונה. זה היה גם הקטע הכי מרגש ב"קטמון-ברצלונה".האמת, כל החודש- חודשיים הראשונים עם קטמון היו מרגשים בטירוף, בעיקר בגלל המאסות של הקהל, אותן אנחנו פשוט חייבים להחזיר בהמשך העונה. |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 21:28:49
|
בדיוק מה שפרננדו כתב. המשחק הראשון היה, אגב, נגד הפועל באר שבע, וכלל גם את הגול בבעיטה חופשית של סלי, שהוזכר באשכול המקביל. לגבי המשחק בגבעת רם - אני זוכר את זה כמשחק קיצוני לגמרי מבחינת מצבי הרוח שלי. מצד אחד - ממש התרוממות רוח מכמות האוהדים שהגיעו, ובפרט - מכמות הילדים הקטנים שהתרוצצו שם (משהו שכבר לא ממש חשבתי שאראה במשחקים של הפועל). מצד שני - מצוקה ויאוש נוראים לאור מה שהתחיל להיראות כהפסד. ואז הגולים של וורנר והנצחון הדרמטי. איזה אושר.. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/01/2010 : 08:59:37
|
מבחינתי העשור התחיל לפני שנתיים. לפני כן נאלצתי להתנזר מכדורגל ישראלי. אי לכך משחק העשור הוא או המשחק הראשון באוניברסיטה (ה 1-2 הדרמטי והכל כך לא אופייני של אורי וורנר נגד נחלת יהודה), או ה 2-4 נגד קרית מלאכי לעיני יציע כמעט מלא.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/01/2010 : 09:16:36
|
המשחק המכונן מבחינת אוהדי הפועל הוא המשחק הראשון של הפועל קטמון נגד נחלת יהודה באצטדיון גבעת רם. זה היה משחק שהיה בו הכל: ההכרזה החד משמעית של האוהדים "אנחנו פה [ולא שם]", אנחנו רבים, ההרכב מגוון [משפחות, נשים וילדים] וכן - היה גם נצחון שהושג בחריקת שיניים וציפורנים כסוסות. זה גם המשחק שהביא ליצירתה של "קהילת אוהדי הפועל קטמון", שלמרות כל המשברים והקשיים שעברנו מאז אותו משחק ממשיכה להתקיים ובראש מורם. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-03/01/2010 13:52:41 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 03/01/2010 : 13:24:06
|
למיטב זכרוני שובעיים לאחר משחק הפתיחה - מחזור שלישי נגד קרית מלאכי הייתי בחופשה בחו"ל אבל המנכ"ל סימס לי לחו"ל על 5600 איש ביציע ו - 4:2 זה היה המשחק הראשון של קטמון בטדי
אפשר להכתיר אותו באיזה קטגוריה ? אין ספק שם המספר 5600 נכון אז זה היה המשחק עם הכי הרבה קהל בעשור האחרון
|
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 03/01/2010 : 13:36:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אין ספק שם המספר 5600 נכון אז זה היה המשחק עם הכי הרבה קהל בעשור האחרון
לא. למשחק נגד צפרירים בעונת רעננה באו יותר. אין ספק שזה אחד המשחקים היותר מלאים שהיו לנו, אבל לא הכי.
לדעתי משחק העשור שלנו הוא או נצרת עילית החוץ או הפועל חיפה בבית בגביע (3-0 בשניהם). |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 04/01/2010 : 22:11:06
|
ציטוט:
לדעתי משחק העשור שלנו הוא או נצרת עילית החוץ או הפועל חיפה בבית בגביע (3-0 בשניהם).
אתה וגולה טועים, זה היה 1-3. לא מול חיפה, מול נצרת עילית. הם עוד צימקו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 05/01/2010 : 00:24:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט:
לדעתי משחק העשור שלנו הוא או נצרת עילית החוץ או הפועל חיפה בבית בגביע (3-0 בשניהם).
אתה וגולה טועים, זה היה 1-3. לא מול חיפה, מול נצרת עילית. הם עוד צימקו.
נשמע לי מופרך, אני זוכר בבירור 3:0 עם שלושער של שי, מישהו יכול לאמת את אחד מאיתנו? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/01/2010 : 14:32:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט:
אתה וגולה טועים, זה היה 1-3. לא מול חיפה, מול נצרת עילית. הם עוד צימקו.
נשמע לי מופרך, אני זוכר בבירור 3:0 עם שלושער של שי, מישהו יכול לאמת את אחד מאיתנו?
אני, אני מאמת. 3-1. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 06/01/2010 : 19:04:07
|
משחקי העשור:
1. המשחק אותו פרננדו הזכיר, הפועל באר שבע 2-1. ביחד איתו-בעונת הירידה לארצית ניצחנו את באר שבע 2-1 שוב, בנצחון שנתן תקווה אמיתית לאחר שהפועל הייתה עמוק במקום האחרון, עם שער נדיר של מור אפרים מ30 מטר לחיבורים, ואסף קריספיס שהיה לידינו ביציע ולא הפסיק להתרוצץ מרב לחץ.
2.הנצחון 3-0 על סכנין בטדי בעונת רעננה, שהיה המשחק הראשון של אלי חסין בהפועל. תצוגת כדורגל מרגשת ו 3 שערים במחצית הראשונה, ותחושה אמיתית שהפועל חוזרת למרכז הבמה.
3. 3-0 בגביע על הפועל חיפה, כאשר הם היו בליגה הראשונה ואנחנו בשלישית.
4. 2-1 על הפועל ר"ג בוינטר, כאשר הם משווים בדקה ה-90 ואנחנו כובשים שוב בתוספת הזמן. ועוד מאותה עונה- 4-0 בבית נגד קרית שמונה.
5. אולי כדאי לפתוח אשכול על משחקי שפל, כי הרבה יותר מהם עולים בראש. |
נערך על ידי - yaron ב-06/01/2010 19:06:58 |
|
|
משחק העשור |
|
|
|