משתמש |
עזרה דחוף לגבי מחר! |
|
ילוביץ
103 הודעות |
נשלח - 07/09/2013 : 20:38:46
|
אני חייל שצריך סיבה טובה לצאת מחר למשחק.אני מ״כ בדיוק מסיים תפקיד, צריך שקר אמין משום שהמ״פ שלי לא מעולם הכדורגל והוא מהאנשים שלא יבינו אהבה מהיא.הוא לא ישחרר למשחק כדורגל. מבקש עזרה ממיטב המוחות. (יש לי טרמפ הלוך וחזור)
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 08/09/2013 : 00:24:34
|
לפני 15 שנה אחד מהפלוגה של אחי היה חייב לצאת אז מה שהוא עשה זה פשוט לומר למפקדיו: "אחי נפצע בפעולת חילוץ של רון ארד".
רק אומר. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 08/09/2013 : 00:39:13
|
תגיד שיש לאחות שלך חינה, עובד בעיקר אם אתה אשכנזי |
avanti livorno
|
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/09/2013 : 12:46:50
|
אתה הולך עם חברה שלך לעשות "הפלה", תבקש לדבר איתו ביחידות, תסתכל על הרצפה כל השיחה ותזוע בחוסר נוחות. רצוי לנקוב בשם המרפאה או העיר בא זה קורה (נגיד אשדוד). אתה יכול לבקש מחבר שיסמס לך הודעה מרגשת (כמובן שתשנה את השם שלו באנשי הקשר ל "טלי" או משהו. תתן לו גם כח ו "תתיעץ איתו" מה לעשות ואם לספר להורים. האמת היה עדיף לעשות בילד-אפ של 48-72 שעות, אבל זה מה יש. לא יגיד לך לא. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 08/09/2013 : 13:02:20
|
נגש אליו ואומר " אחי , יתכן וישמע לך מצחיק אך חשוב לי העיניין הזה (וכאן נכנס הפירוט של כל אחד והג'ננה - השריטה שלו) אני צריך חופשה כמה שעות , אזכור לך ואחזיר בעת הצורך בעתיד"
|
|
|
Boonduck
50 הודעות |
נשלח - 08/09/2013 : 14:45:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אתה הולך עם חברה שלך לעשות "הפלה", תבקש לדבר איתו ביחידות, תסתכל על הרצפה כל השיחה ותזוע בחוסר נוחות. רצוי לנקוב בשם המרפאה או העיר בא זה קורה (נגיד אשדוד). אתה יכול לבקש מחבר שיסמס לך הודעה מרגשת (כמובן שתשנה את השם שלו באנשי הקשר ל "טלי" או משהו. תתן לו גם כח ו "תתיעץ איתו" מה לעשות ואם לספר להורים. האמת היה עדיף לעשות בילד-אפ של 48-72 שעות, אבל זה מה יש. לא יגיד לך לא.
מעולה |
|
|
|
עזרה דחוף לגבי מחר! |
|