פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מסר לעופר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מסר לעופר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מסר לעופר נושא הבא  

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 04/09/2013 :  14:09:44  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למאמן שלנו עופר, שלום ושנה טובה,

כמה ימים לפני המשחק הגדול שלנו נגד הפועל פתח-תקווה אנחנו מרבים לחשוב עליך, ומאחלים לך הצלחה רבה, שתהיה, כמובן, גם ההצלחה שלנו. אני לא מתיימר להשיא לך עצות; את חוות הדעת המקצועיות אפרסם בעיתון שלי. עם זאת, אני מבקש ממך לשקול מחדש את יחסך לעוז צבאג.
אני לא מכיר את עוז אישית; פגשתי אותו לארבעים שניות במסיבה שלנו לפני חודשים אחדים. אבל אני חושב שהוא השחקן הכי מוכשר בליגה הלאומית של העונה הנוכחית. אם יקבל ממך את התחושה שהוא שחקן הרכב ראשון לכל דבר, תוכל להפיק ממנו דברים גדולים שיגרמו הנאה לאלפי אוהדים. צריך לדרוש ממנו הרבה, גם לרדת במשקל אם יש צורך בכך, אבל גם לתת לו יחס המגיע לכוכב כדורגל טבעי לגמרי.
את תמיכתנו תקבל בכל מקרה, הרי הפקדנו בידיך קבוצה היקרה לכולנו. אבל תזכור את עוז ויבוא יום שתכיר לי תודה על התזכורת הזו. שוב, ברכה נאמנה לפתיחת העונה וחג שמח, חיים ברעם

רוני רוני מנותק

85 הודעות

נשלח - 04/09/2013 :  19:50:07  הצג פרופיל שלח ל- רוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוז צריך ללמוד שיש עיתונאים ( מתוסכלים ...) ועורכי עיתוני ספורט מתוסכלים עוד יותר....ששם צריך לשקול מילים או לא להתראיין בכלל!
עופר מכיר את היכולות של עוז .
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/09/2013 :  09:23:57  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוני

ועוז צריך ללמוד שיש עיתונאים ( מתוסכלים ...) ועורכי עיתוני ספורט מתוסכלים עוד יותר....ששם צריך לשקול מילים או לא להתראיין בכלל!
עופר מכיר את היכולות של עוז .

במקומון השני, רואיינו אוהד אדלשטיין ורז שטיין. שניהם דיברו שם לעניין, בצורה מפוכחת ומאד בוגרת.
אחד מהם אמר שם: לעיתים דווקא שחקן שנכנס כמחליף בדקה ה- 60-70 מבקיע את השער המכריע וזוכרים לו את השער ולא את זה שנכנס כמחליף.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-06/09/2013 15:41:59
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 06/09/2013 :  12:21:54  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם חיים בכל מילה.
עוז הוא כוכב כדורגל (בזכותו אנחנו כרגע בליגה הלאומית)
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 06/09/2013 :  13:57:48  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התאהבתי בעוז במשחק הבית ההוא שנכפה עלינו לשחק ברמלה, מול נתיבות, בעונה הראשונה של קטמון/מבשרת. פריצה מחצי מגרש, השכיב ארבעה שחקנים והעביר לכפיר מלול שהכניס את ה 2:1 בדקה ה 90. קלאסה של שחקן.
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 06/09/2013 :  14:01:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עופר הוא הראשון שירצה מבחינה מקצועית להצליח בקבוצה. הוא מכיר את עוז עוד משנה שעברה ואם הוא יחשוב שהוא השחקן שהוא צריך במשחק זה או אחר, בהרכב הפותח או כמחליף, אז הוא יעשה זאת.

הבעיה של עוז הייתה גם בשנים האחרונות, שפעמים רבות הוא היה עם הלשון בחוץ כבר אחרי 70 דקות של משחק וזה עוד בקצב האיטי של ליגה א'. כשרון ברמות הללו הוא ממש לא מספיק, וצריך להגביר את קצב המשחק, קצב החשיבה ואת רמת האגרסיביות בצורה משמעותית. תוסיפו את זה שלהבדיל מרוב המשחקים בשנים האחרונות שבהן שלטנו במגרש, הפעם נתמודד מול קבוצות שמניעות כדור לא פחות טוב מאיתנו, עניין שאף הוא ידרוש מהשחקנים אקסטרה מאמץ.

לכן אני בספק גדול אם עוז יוכל לעמוד בקצב הזה במשקלו ובכושרו הפיזי הנוכחי. כלומר, מי שלא טורח בערב שבת, ישאר רעב בשבת-כלומר מי שלא דאג כל הקריירה להשקיע בגופו ובכושרו הפיזי והגופני, אין סיבה שדווקא בגיל 31 יפרח מהבחינות הללו.

ולכן גם אם עוז ישמש כשפן מהספסל ויכריע וישנה משחקים משם, זה שווה ערך לא פחות משחקן שעולה בהרכב. ובהמשך השנה ועם אקסטרה השקעה, אולי הוא גם יגיע למצב שהוא יוכל לשחק 70 דקות גם בקצב של הלאומית..
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 07/09/2013 :  02:28:07  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר קטמוני ותיק עדיף שתשמור את התגובות שלך לעצמך.
רוב הקהל חולק עליך גם ככה! במקומך הייתי מתבייש.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/09/2013 :  08:13:31  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony

נראה שבילבלת בין שני כינויים של חברים בפורום
וכאחד ש"זוכה" כאן להרבה דברי ביקורת ונאצה, הרי שמן הראוי לכבד את חופש הדיעה של כל אחד מהמשתתפים פה, ולדון לגוף הטענות והעמדות ולא לגופו של אדם.

הקולקטיביות הרעיוניות - ימיה חלפו עברו. הפילוסוף האנגלי ג'.ס.מיל כתב בשבח חופש הביטוי של המיעוט (ונגד הדיכוי שלו) שמא אותו מיעוט דווקא צודק.

שנה טובה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/09/2013 :  09:54:00  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony

אתה משגיח מטעם הק.ג.ב.? אחרת, בשם מי אתה מדבר?
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 07/09/2013 :  16:33:52  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony

תגובה דוחה. לצערי, לא חסרות כאלה בפורום הנוכחי.
לגופו של עניין,
עוז הוא שחקן מגניב ביותר, עם שליטה נהדרת בכדור.
לעוז יש טאץ' של קוסם: כשאין לו עם מי לבצע דאבלפס מהקבוצה שלו, הוא עושה זאת עם הגנת היריב, עם השופט, עם עצמו, מה שיש בסביבה.
לדעתי הוא הוסיף בשנה האחרונה גם אלמנט של השתתפות משמעותית במשחק ההגנה שלנו.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 07/09/2013 :  18:52:06  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוז שחקן ענק, והדאבל פסים שלו עם שי ושחקנים אחרים נתנו לנו הרבה נקודות , כולל יתרון על כפר סבא במשחק הכי חשוב שהיה לנו שנה שעברה.
נוצר מצב בו יש הרבה שחקנים טובים בחלק הקדמי וזה יוצר מלחמה על ההרכב.
לפי ידיעות ירושלים גם עוז וגם אוהד אדלשטיין (היה מעולה במשחקי ההכנה האחרונים ובמיוחד בראשון לציון, ויש לו חלק גדול בתוצאות הטובות במשחקים אלה)פותחים על הספסל מחר. עוז שחקן צנוע, ואם יתנו לו הזדמנות, גם אם זה יהיה מהספסל, כולי תקווה שיצליח גם כך. בעונה ארוכה עם פציעות, ועם עליות וירידות ברמה של השחקנים לאורך העונה, אני סומך עליו שידע לתת את כולו גם אם יעלה מהספסל וגם אם יהיה בהרכב. היתה למכבי תל אביב עונה שאלי דריקס עלה מהספסל בהרבה משחקים בסביבות הדקה ה- 60, והוא גמר את אותה עונה עם מספר רב של שערים. מאחל אותו דבר לעוז
שתהיה לכולנו ולעוז שנה טובה, מלאה בהצלחות, הגשמת חלומות, הרבה ניצחונות כבר ממחר, והעיקר בריאות.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 07/09/2013 :  19:01:24  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוז שחקן מעולה גם ב10 דקות לציון יכול להבריע משחק מאמין בו בלב שלם

אליה
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/09/2013 :  20:29:00  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

התאהבתי בעוז במשחק הבית ההוא שנכפה עלינו לשחק ברמלה, מול נתיבות, בעונה הראשונה של קטמון/מבשרת. פריצה מחצי מגרש, השכיב ארבעה שחקנים והעביר לכפיר מלול שהכניס את ה 2:1 בדקה ה 90. קלאסה של שחקן.

לא כפיר. אולי אסי ברוכיאן.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מסר לעופר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07