פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליאור חוג'ה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליאור חוג'ה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ליאור חוג'ה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 21/07/2013 :  13:02:53  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור היקר

סיפור מדהים של אדם מדהים!!!

ראשית צר לנו על הפציעה שלך, שמי שהיה במשחק זוכר אותה כאילו קרתה היום, קשה לשכוח את האמבולנס שהגיע וכל רגע הלכנו לבדוק איך זה נראה ומה קרה. אכן יום ארור!! היה גם מבאס לראות אותך אח"כ ביציע עם הקביים... כבר אז זה נראה היה רע...

הגדולה שבך, שבחרת להמשיך ולעסוק באהבןת חייך: כדורגל וקטמון, עשיתי זאת בדרך נפלאה, תוך תרומה מעצמך, ברוח הקטמונית, ולא פלא שהצלח במקום שרבים כשלו.
אני גאה באדם כמוך ששייך לקבוצה שאותה אני אוהד.

למעשה אנו הם אלה שצריכים להודות לך!!

אז תודה ליאור ובאמת הלוואי ותחזור פעם כמאמן הקבוצה הבוגרת.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 21/07/2013 :  14:21:47  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

אתה אדם נדיר, ליאור. תודה על הכל.

עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 21/07/2013 :  14:56:21  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור היקר-

זכית ללוות וללמד בקרית יערים חבורה של ילדים מיוחדים ומורכבים בצורה בלתי רגילה, שמגיעים משכונות המצוקה הכי קשות בארץ. ומי שיודע ומכיר אותם ולו במעט, יודע על מה אני מדבר.

הסיפוק שיש לך בעבודה אם תצליח איתם ותוביל אותם לדרך הנכונה, הוא לאין ערוך יותר גדול מאשר עוד בישול ועוד שער מול קבוצה זאת או אחרת.

יצא לי לראות גם ביציע איך הם מביטים אליך בהערכה ובהערצה ואין לי ספק שאתה עושה עבודת קודש מופלאה.

תודה על הכל, ובריאות ורפואה שלמה!!!
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 21/07/2013 :  15:43:20  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור היקר,

אתה אדם מקסים וספורטאי בנשמה.
זכיתי לראותך בפעולה כמאמן בביה"ס לכדורגל של קטמון,
וראיתי גם מחנך ומורה דרך לילדים הצעירים והנלהבים.
יש לך את זה ואני בטוח שתצליח במסלול בו בחרת להמשיך.

מאחל לך המון הצלחה ומצפה לפגוש אותך ביציע.

וד"ש מאלעד...

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 21/07/2013 :  16:07:42  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור היקר, האיש שמגלם בדמותו את כל שחלמנו עליו כאשר הקמנו את האגודה
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 22/07/2013 :  01:16:59  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע חזק. תודה ליאור
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/07/2013 :  11:08:21  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה ליאור על המילים החמות. באמת שהכל כבר נאמר כאן בת'רד. הדוגמה שלך באמת מרוקנת אותי מכל הציניות שיש בי. אין לך מושג איזו תחושה של גאווה התמלאתי כשראיתי אותך משחק. זה מבאס וכואב שזה נגמר כמו שזה נגמר, אבל מהצד השני זה משמח שאתה לוקח את זה לכיוונים חיוביים. ועם כל הכבוד לקבוצה, הפרוייקט בקרית יערים הוא הצלחה בעיקר בזכותך ובזכות האישיות שלך והמאמצים שלך, ופחות בזכות הקבוצה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 22/07/2013 :  16:27:00  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7919

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 23/07/2013 :  11:20:45  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

ליאור היקר, האיש שמגלם בדמותו את כל שחלמנו עליו כאשר הקמנו את האגודה

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ליאור חוג'ה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07