משתמש |
ליאור חוג'ה |
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 13:02:53
|
ליאור היקר
סיפור מדהים של אדם מדהים!!!
ראשית צר לנו על הפציעה שלך, שמי שהיה במשחק זוכר אותה כאילו קרתה היום, קשה לשכוח את האמבולנס שהגיע וכל רגע הלכנו לבדוק איך זה נראה ומה קרה. אכן יום ארור!! היה גם מבאס לראות אותך אח"כ ביציע עם הקביים... כבר אז זה נראה היה רע...
הגדולה שבך, שבחרת להמשיך ולעסוק באהבןת חייך: כדורגל וקטמון, עשיתי זאת בדרך נפלאה, תוך תרומה מעצמך, ברוח הקטמונית, ולא פלא שהצלח במקום שרבים כשלו. אני גאה באדם כמוך ששייך לקבוצה שאותה אני אוהד.
למעשה אנו הם אלה שצריכים להודות לך!!
אז תודה ליאור ובאמת הלוואי ותחזור פעם כמאמן הקבוצה הבוגרת. |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 14:21:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אתה אדם נדיר, ליאור. תודה על הכל.
|
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 14:56:21
|
ליאור היקר-
זכית ללוות וללמד בקרית יערים חבורה של ילדים מיוחדים ומורכבים בצורה בלתי רגילה, שמגיעים משכונות המצוקה הכי קשות בארץ. ומי שיודע ומכיר אותם ולו במעט, יודע על מה אני מדבר.
הסיפוק שיש לך בעבודה אם תצליח איתם ותוביל אותם לדרך הנכונה, הוא לאין ערוך יותר גדול מאשר עוד בישול ועוד שער מול קבוצה זאת או אחרת.
יצא לי לראות גם ביציע איך הם מביטים אליך בהערכה ובהערצה ואין לי ספק שאתה עושה עבודת קודש מופלאה.
תודה על הכל, ובריאות ורפואה שלמה!!! |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 15:43:20
|
ליאור היקר,
אתה אדם מקסים וספורטאי בנשמה. זכיתי לראותך בפעולה כמאמן בביה"ס לכדורגל של קטמון, וראיתי גם מחנך ומורה דרך לילדים הצעירים והנלהבים. יש לך את זה ואני בטוח שתצליח במסלול בו בחרת להמשיך.
מאחל לך המון הצלחה ומצפה לפגוש אותך ביציע.
וד"ש מאלעד... |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 16:07:42
|
ליאור היקר, האיש שמגלם בדמותו את כל שחלמנו עליו כאשר הקמנו את האגודה |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 22/07/2013 : 01:16:59
|
רגע חזק. תודה ליאור |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 22/07/2013 : 11:08:21
|
תודה רבה ליאור על המילים החמות. באמת שהכל כבר נאמר כאן בת'רד. הדוגמה שלך באמת מרוקנת אותי מכל הציניות שיש בי. אין לך מושג איזו תחושה של גאווה התמלאתי כשראיתי אותך משחק. זה מבאס וכואב שזה נגמר כמו שזה נגמר, אבל מהצד השני זה משמח שאתה לוקח את זה לכיוונים חיוביים. ועם כל הכבוד לקבוצה, הפרוייקט בקרית יערים הוא הצלחה בעיקר בזכותך ובזכות האישיות שלך והמאמצים שלך, ופחות בזכות הקבוצה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 23/07/2013 : 11:20:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
ליאור היקר, האיש שמגלם בדמותו את כל שחלמנו עליו כאשר הקמנו את האגודה