פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מתוך דף הפייסבוק "סתימות מצייצות"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מתוך דף הפייסבוק "סתימות מצייצות"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מתוך דף הפייסבוק "סתימות מצייצות" נושא הבא  

בית סאמנר בית סאמנר מנותק

18 הודעות

נשלח - 14/07/2013 :  16:37:48  הצג פרופיל שלח ל- בית סאמנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עימות מוזר התרחש אתמול באימון הקבוצה בין חלוץ הנוער מוטי מנחם לבין הקפטן הוותיק מישל דיין. בסיום האימון הורה המאמן יוסי מזרחי למנחם לאסוף את הכדורים אל השק ולהגיע אחרון לחדר ההלבשה. מנחם ענה לו: "תבקש ממישל שיאסוף, אני לא הפועל שלך". עוד לפני שמזרחי הספיק לענות, בעט דיין כדור לעבר מנחם - וזה פגע בכלל בקשר הצעיר רם סטי, שנפל על הדשא והתקפל. האחים אייל ויניב אברהמי ניסו לתקוף את דיין, שלהגנתו יצאו כמעט מיד שלומי דנינו וחגי קול. בסופו של דבר יושרו ההדורים, וסוכם שמנחם ודיין יזמינו את הקבוצה לחומוס ב"פינתי". בעניין אחר, היו"ר ויקטור יונה אמר: "אני מחפש משקיעים מחו"ל או איש עסקים מקומי שמחפש לרכוש אימפריה. אני רוצה למכור את הקבוצה עד שנת 2000 לכל המאוחר".

ואת זה הייתי רוצה להקדיש לאדון יונה
http://www.youtube.com/watch?v=32uR2-qktxE

נערך על ידי - בית סאמנר ב-14/07/2013 16:41:50

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/07/2013 :  21:11:25  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד אחת, פנינה אמיתית :
הבלם דודו דהאן שב אתמול לאימונים לאחר שהגיע להבנות חדשות עם המאמץ יוסי סאסי. לפי ההסכם החדש, הקבוצה תממן לדהאן לימודי פלמית פעמיים בשבוע במכון ללימודי שפות בתל אביב. סאסי אמר אמש: "אני שמח שהגענו להבנות, רק לא מבין מה יש לו לחפש בפלמיה". בית הדין של ההתאחדות הרחיק את אמיר גולה מ-18 משחקים אחרי אירועי הדרבי הירושלמי בשבת. סער סעדו מבית"ר, איתו התעמת גולה, הודיע כי אין בכוונתו לסלוח לגולה בינתיים. ויקי בוקובזה חזר לתמונת ההרכב לקראת המשחק מול בני יהודה ביום שישי.

נערך על ידי - קראנקו ב-14/07/2013 21:11:52
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/07/2013 :  22:29:04  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצאתי את זה תוך כדי שיטוט נוסטלגי ברשת. ארוכים ימי הפגרה.

פרק ו: רמבוב
האחים יוצאים לשבוע תענוגות בתאילנד, ובמהלכו הם פוגשים את סוכנת הדוגמניות בטי רוקאווי ואת חברתה גילה. יעקב מנסה לכבוש את לבה של גילה, וויקטור עוזר במימון הבילויים של הבנות. הדבר מעורר ריב בין האחים, שכן ויקטור אינו מוכן שבחורה תשלם בשבילו. במהלך המסע מתוודע ויקטור לתרבות המזרח, אך מתקשה להבינה. בדרך הביתה בתום שבוע התענוגות, בנמל התעופה בפוקט, יעקב חש ברע.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  14:50:49  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקני הפועל אמנם שהו עד יום שלישי האחרון בבולגריה, אבל השאירו כאן את מי שעשוי להיות השם החם ביותר בקבוצה ואולי בליגה הלאומית בכלל, החלוץ הג'מייקני ניוטון סטרלינג (19), שנותח בלבו ביום חמישי שעבר בבית-החולים הדסה עין-כרם בידי ד"ר שמעון רוזנאק.

לפני שחרורו מבית-החולים עבר החלוץ בדיקת אק"ג מוצלחת, שהוכיחה על פניו שהניתוח הצליח. ניוטון, שבבדיקת מאמץ שהתקיימה לפני שבועיים במועדון נמצא שהוא לוקה בלבו, עבר ניתוח פשוט לכאורה, שאולי הציל את חייו. אתמול אמור היה סטרלינג לעבור בדיקת מאמץ נוספת, שבסופה יתקבל ככל הנראה האישור הסופי להחלמתו המלאה של הילד. הווה אומר, סטרלינג יוכל לחזור לאימונים כשחקן מן המניין.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  15:56:01  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

שחקני הפועל אמנם שהו עד יום שלישי האחרון בבולגריה, אבל השאירו כאן את מי שעשוי להיות השם החם ביותר בקבוצה ואולי בליגה הלאומית בכלל, החלוץ הג'מייקני ניוטון סטרלינג (19), שנותח בלבו ביום חמישי שעבר בבית-החולים הדסה עין-כרם בידי ד"ר שמעון רוזנאק.

לפני שחרורו מבית-החולים עבר החלוץ בדיקת אק"ג מוצלחת, שהוכיחה על פניו שהניתוח הצליח. ניוטון, שבבדיקת מאמץ שהתקיימה לפני שבועיים במועדון נמצא שהוא לוקה בלבו, עבר ניתוח פשוט לכאורה, שאולי הציל את חייו. אתמול אמור היה סטרלינג לעבור בדיקת מאמץ נוספת, שבסופה יתקבל ככל הנראה האישור הסופי להחלמתו המלאה של הילד. הווה אומר, סטרלינג יוכל לחזור לאימונים כשחקן מן המניין.

כבוד!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מתוך דף הפייסבוק "סתימות מצייצות" נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07