פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חבל מודיעין - 01/01/2010

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חבל מודיעין - 01/01/2010
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם חבל מודיעין - 01/01/2010 נושא הבא
עמוד: מתוך 5

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  12:11:38  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בניגוד למצב שבו השקענו מאמצים להביא אוהדים וקבלנו חורף מול בית שמש ומול בית צפפה הרי שהפעם החזאי מבטיח התחממות ניכרת ויובש !!!
יעני סוף סוף לאחר 3חודשים בערך משחק בית שפוי במזג אויר ירושלמי פולס נעים
http://www.israelweather.co.il/
בואו נעשה את כל המאמצים להביא אנשים
אני פועל מול שרצקי שיהיו לנו הזמנות
מי מכין פלקטים לתלייה במקומות האדדומים של העיר
וכל אחד מביא אחד וכולם באים
תזכרו לאחר המשחק הזה אין משחק במשך חודש !!! יעני רק ב - 30/01/2010 יבואו בני אלהושלה אלינו למשחק בבית

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  13:06:06  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ורסקולניקוב נתלה ב"ה מודעות הערב במרכז העיר. מי שרוצה לחבור מוזמן להרים אליי טלפון 052-2867908

ירון - אם תיקח על עצמך את הקטע של חלוקת ההזמנות, זה יהיה מצוין. אני אצטרף כנראה, וגם נריה הביע נכונות. אפשר "כרגיל" ללכת לדו-לשוני, קשת והשלום. חבל שאין ממש בתי-ספר קרובים למגרש, שילדים ונוער יוכלו פשוט לבוא ברגל. או שיש?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-27/12/2009 13:08:54
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  13:10:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

חבל שאין ממש בתי-ספר קרובים למגרש, שילדים ונוער יוכלו פשוט לבוא ברגל. או שיש?

האקדמיה למוסיקה?
ליד"ה?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  13:14:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם מכללת אורט נמצאת בגבעת רם. או שכבר לא?

אם יש הזמנות, רצוי מתורגמות לערבית, אני יכול לדאוג לחלוקה בדו-לשוני.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  13:14:49  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שווה לבדוק פעם הקדמה של המשחק בחצי שעה כדי שילדים ונוער יוכלו להספיק לחזור באוטובוס לפני השבת,אם כי אני מניח שזה ייצור בעיה לאחרים .
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  13:49:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקומות שצויינו בת'רד הזה:
http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=342

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  14:56:44  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק יהיה בשעה אחת
במידה ויש חמישה מתנדבים לחלוקת ההזמנות - חוץ ממני -
אז אני אדאג להדפסת ההזמנות ולפיזור בין כולנו
כמו כן אפזר בקניון מבשרת וירושלים ביום חמישי בערב

אני צריך מתנדבים לפיזור ההזמנות !!!
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  15:30:48  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון, ראשית כל הכבוד על הרעיון ועל התפיסת יוזמה, אבל ייתכן שחמישי בערב זה יותר מדי מאוחר אם המשחק ביום לאחר מכן.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  15:36:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=644

המשחק מעודכן באתר שלנו.

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  15:37:32  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדב - אני אפזר ביום רביעי בקניון ירושלים בערב
וביום חמישי בערב במבשרת

אני צריך עוד מתנדבים לחלוקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  17:58:21  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רסקולניקוב (בלי גרזנים, אם אפשר), אני אשמח לתלות את הפוסטרים למשחק באזור נחלאות (סלואו משה/נוקטורנו/הטיפה ואולי גם סתם כמה לוחות מודעות). אולי פשוט תפרסם כאן את הטלפון שלך, ככה אני אוכל לקחת אותם ממך וגם אנשים אחרים שיכולים לתלות במקומות אחרים בעיר (המושבה וקטמון לדוגמא) יוכלו ליצור איתך קשר.
הגיע הזמן לכמות קהל רצינית. אם יש מזג אוויר סביר, אין מצב לפחות מאלף צופים, לדעתי אפשר גם יותר.

נערך על ידי - פרננדו פסואה ב-27/12/2009 17:59:09
עבור לתחילת הדף

רסקולניקוב רסקולניקוב מנותק

27 הודעות

נשלח - 27/12/2009 :  18:15:41  הצג פרופיל שלח ל- רסקולניקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פרננדו - אני מתבייש כמה זמן לקח לי לקלוט את עניין הגרזנים.

ובכיף, הטלפון שלי הוא: 052-333-4882. כרגע הפוסטרים אצל מחאיי, אבל אני בטוח שישארו עודפים. מי שייקח ויתלה - יבורך.

חייבים להגיע ליותר מ-1000, ואני לא חושב שזאת תהיה בעייה - אנחנו לפני פגרה, ואין את תירוץ מזג האוויר המפורסם ("שמע, הייתי רוצה לבוא, אבל גשם וזה...")
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 28/12/2009 :  08:45:17  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים - אני מזהה חוסר התלהבות מופגן מנושא ההזמנות
אז אם הולכים רק על פוסטרים - אני מבקש לאסוף עשרה שאתלה בקניון מבשרת
קניון מודיעין חנות הירקות באבו גוש ועוד

ירון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/12/2009 :  09:41:03  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תלינו אתמול בעיר: פורטבלו בורגרס, סירה, מרקיה, ג'נס, זוליס, זוליס שממול, ז'בוטינסקי, איוו, בולינאט, המקום החדש הקטן הזה ליד הבלו הול, חדר וחצי, גולה, סטארדאסט, אוגדנה, תקליט, קסטה.

מקומות שסירבו: רוזה (חצר ירושלמית), אדום, אייריש פאב, צ'יליז, נאדין, עגבניה פיצה, קדוש.

פסואה - לא נשארו לי עודפים. פנה לשומר החומות אולי הוא יכול לארגן עוד. הבעיה איתם שהם בשחור-לבן. הוא הציע שנשיג ניירות אדומים גדולים, ונדפיס עליהם בשחור. עוד אפשרות היא לזרוק כמה שקלים ושרסקולניקוב ידפיס בעצמו. בכל מקרה כדאי מאוד לתלות בנחלאות.

ירון - אל תנדנד. אתה לא צריך חמישה מתנדבים, זה יותר מדי, מספיק לך עוד אחד-שניים ויש חלוקה לתפארת. תוכל להכין הזמנות לרגל-עץ, למען חלוקה בדו-לשוני?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 28/12/2009 :  09:43:56  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאיי
1. איך אני מקבל פלקטים ?
2. הזמנות לדו לשוני - נדרש ערבית או תסתפק בעברית ?
במידה ונדרש ערבית מי דואג לתרגום ?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/12/2009 :  09:44:22  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]

האקדמיה למוסיקה?
ליד"ה?
[/quote]

הכוונה הייתה בתי-ספר שהתלמידים גם גרים באיזור שלהם, כמו שנאמר היה עם בי"ס השלום במלחה, שהיה ממש קרוב לטדי. הכי קרוב שיש ללידה זה בית-הכרם, ומשם זה כבר לא ממש קרוב האצטדיון. עדיין שווה לארגן חלוקה שם.
איפה זה האקדמיה?

נערך על ידי - מחאיי ב-28/12/2009 09:44:47
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם חבל מודיעין - 01/01/2010 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07