פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

החתמות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  החתמות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם החתמות נושא הבא  

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  12:01:52  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין למה לא מביאים איזה שחקן עם שם מפוצץ שיגדיל את קצב מכירת המניות ויתן הצהרת כוונות על העונה הקרובה
ואם לא רוצים שם מפוצץ אז למה לא מתחימים שחקנים כמו שי ניסים ואופיר עמרם שכרגע הם שחקנים חופשיים עם שכר נמוך שיכולים לתת המון לקבוצה
ומישהו יכול לעשות לי סדר מה יש לנו בינתיים?

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  12:56:00  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי מה שאני יודע הביאו את:

דור הלוי - בלם
אלירן ג'ורג' - מגן ימני
עדי בויטר - שוער
עומרי רון - חלוץ
אוהד אדלשטיין - קשר התקפי

רוצים את:

ליאור ברטובסקי(? ככה כותבים?) - קשר
- קשר 50 50

עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 30/06/2013 :  17:23:35  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאיזה קבוצות הם הגיעו אלינו? בני כמה הם?? אני מנותק על האי satonde, נידח רצח, לבד רק עם עוד 3 פועלים/שומרים מטעם ממשלת אינדונזיה, מתחזה לאזרח יוון, יש גנרטור וקליטה מאי שכן אז מחכה לתשובה וספרו גם איך היה באימון! תודה! אוהב אותך הפועלללל

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/06/2013 :  20:31:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

מאיזה קבוצות הם הגיעו אלינו? בני כמה הם?? אני מנותק על האי satonde, נידח רצח, לבד רק עם עוד 3 פועלים/שומרים מטעם ממשלת אינדונזיה, מתחזה לאזרח יוון, יש גנרטור וקליטה מאי שכן אז מחכה לתשובה וספרו גם איך היה באימון! תודה! אוהב אותך הפועלללל

משחקים טוב, האינדונזים?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אופיר הקשוח אופיר הקשוח מנותק

64 הודעות

נשלח - 01/07/2013 :  13:40:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אופיר הקשוח שלח ל- אופיר הקשוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גרפונקל אני אוהב אותך.

יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם החתמות נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07