פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לכל איש יש שם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לכל איש יש שם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם לכל איש יש שם נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 05/06/2013 :  23:38:41  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה יודע פיני העלת לי ת'פיוז רציתי לחדש מניה חודש הבא בשל הוצאות וכו' אבל לא הולך לעשות את זה הרגע אחי.....ותעשה טובה אל תשתמש במשפט "לכל איש יש שם" אני ממשפחת ניצולי שואה -לא מתאים הגזמת....

אליה
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  00:43:39  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה כתבת, פנחס, וגם נגעת ללבנו האדום כלבבך.
טובים ממני ענו לך, אני רוצה להוסיף ולהתיחס לשורה שלך:
"לא משנה מה התוצאה, לא משנה אם ננצח או נפסיד, לא משנה אם נרד ליגה או נעלה ליגה, לא משנה מי ישחק בקבוצה, מי יחתום ומי יעזוב ומי יהיה המאמן, כעיוור הלכתי אחריה לכל מקום"
האם בכוונה השמטת את התוספת המתבקשת, לאמר: "...לא משנה מי בעל הבית"?
כי גם לנו לא חשוב נצחון, הפסד, עולים יורדים, מי המאמן ומי השחקנים, אבל כן עקרוני לנו מי מוביל את כל העסק. עיוור, עיוור, אבל אחרי יונה, סאסי ותואמים אנחנו לא הולכים כעיוורים לכל מקום. לא רוצים שאיזה גאידמק ישתעשע עם הקבוצה וימכור אותנו בחתיכות למי שבא לו באותו בוקר. לוקחים אחריות ומובילים את עצמנו, אין טוב ויפה מזה.
עבור לתחילת הדף

שאלתי שאלתי מנותק

22 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  01:09:38  הצג פרופיל שלח ל- שאלתי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סבא שלך היה כנראה אחלה גבר פיני. אין לי ספק שהוא היה בוחר לבוא איתנו להציל את הפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  04:30:00  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פיני היקר, אולי אינך מכיר אותי אבל אני זוכר ומכיר אותך מהיציע. נקודת המפגש האחרונה שלנו הייתה באשדוד ,כשיחקנו נגד הפועל תל אביב,עמדנו ביחד באותה שורה. דע לך כי הכאב על אי האיחוד הקיץ אינו נחלתם של אוהדי הפועל ירושלים בלבד, הכאב קשה גם בקרב רבים מאיתנו.גם לי היה קשה בחודש האחרון.
אומנם לא הייתי מודע שהפועל בכלל קיימת בימיי ימק"א, אבל אני עוד זוכר איך בתור ילד הגעתי ברגל לטדי, מקרוביי משפחתי ,שגרו בגילה, עם חולצה אדומה, בדרך לדרבי הראשון מאז נצח מסובי. אני זוכר את יונה כהן בלי חולצה, עם קעקוע של פטיש ומגל(אמרתי לעצמי שאני רוצה להיות כמהו), את הקהל שלנו אחרי השער המצמק של מישל ואת היציאה שלנו מהיציע בשירת הפועל, בגאווה ,למרות שהפסדנו.
הפועל היא לא רק שלך היא גם שלי ולא פחות, של שאר אוהדי קטמון. אנחנו לא לוקחים לך את הפועל כי גם אנחנו הפועל. אנחנו האוהדים מקטמון, ימקא ,"אבל בהסתדרות","אוהדי המיזם" ושנואיי ביט"ר.
אנחנו יודעים היום ,שהפועל קטמון היא מה שהפועל ירושלים יכלה ויכולה להיות ללא ויקטור וסאסי.הפעילות החברתית, האנטי גזענות ,הקהילה והניהול התקין. את כל זה אנחנו רוצים ושואפים בכל רמ"ח איברנו, להביא להפועל ירושלים האחד והמאוחדת, יחד איתכם.
המרחק והניקור בינינו, עושים לי רע. אני יודע שבאופן אישי לדרבי, אבוא בחולצה שחורה ולא אעודד, כי ככה כואב לי.
אסיים באופטימיות: הלו ביט"רים הביאו חוט ומחט...

נערך על ידי - shorot ב-06/06/2013 04:40:21
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  05:54:37  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי PiniBN

כל חיי הייתי בצל הצהובים, הבית"רים, אלה שתמיד צחקו עליי שאני אוהד הפועל. עכשיו נוספו להם הקטמונים, אלה שקוראים לי סא.ד.ר (על שם הבעלים של הפועל), אלה שאומרים לי שאין לנו קהל, אבל אלה שבעיקר טוענים שהם הפועל ירושלים.

אל תיעלב מהכינוי. לפחות אני משתמש בשם סאד"ר כדי להבחין בין הקבוצות. במקרה כזה אתייחס אלינו כ"קטמון".
אבל כן, יש בזה גם תזכורת למקור כל צרותינו.

וחוץ מזה כל מה שאמרו מעלי.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  16:19:25  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אותי לא ריגשת פיני ,אני מניח שאחרי כל התקופה הזאת ובעיקר עכשיו שהמקורית קצת מתפרקת,מוטי גמיש עוזב,לא נראה שסאסי מכניס יד לכיס והשחקנים לא יודעים מה קורה איתם,אפאס יש תחושה שאנחנו ניצלנו מחורבן. ממש ככה
ואם אתה כותב את מה שכתבת אחרי כל זה אז אין לי מה לומר לך ואני הייתי אוהד הפועל מ1959 יד ביד עם אבא שלי ואף פעם לא בימק"א אגב,אף פעם לא בימק"א

וחיים כרגיל אמר את זה בצורה הכי ברורה ואמיתית

שיהיה לכם בכל זאת בהצלחה ולא על חשבון קבוצתנו המופלאה

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  20:14:42  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פיני היקר
ברור לי שכתבת מכאב ליבך ובמיוחד כשהדבר כרוך בזכרון ילדות המחבר אותך לסבך.
לא אפרט את זכרונות ילדותי מימי קטמון העליזים כשקבוצות שהגיעו לשחק נגד הפועל שברו את הראש עוד בעלייה לקסטל איך להוציא תיקו מולנו.
אז אני מבקש ממך אל תשלה את עצמך שבאיזושהיא דרך אני מתכוון להפסיק להשתמש בשם הפועל ירושלים.
הזכות הזו הינה של כל אחד מאוהדי קטמון

ואינה נחלתכם הבלעדית שם בהפועל
דוגא,יונה,סאסי ירושלים.
לא רק זאת אני מקווה שגם כשיהיה איחוד יום אחד יישאר השם הפועל קטמון ירושלים,משום מה השם הזה מעורר בי רגשות הרבה יותר עמוקים,למרות שלמען איחוד אהיה מוכן
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  20:19:04  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לשקול שוב להשתמש בלעדית בהפועל ירושלים.
אתה מבין...אם קטמון ההרגשה היא סוף סוף שהבית חזר אלי.אני מעולם לא עזבתי את הפועל הפועל היא זו שעזבה אותי בהתנהגות והתנהלות שזילזלה בי כאוהד.
ניפגש ביציע מתי שהוא...סהצלחה
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  20:52:53  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot
אני זוכר את הקהל שלנו אחרי השער המצמק של מישל ואת היציאה שלנו מהיציע בשירת הפועל, בגאווה ,למרות שהפסדנו.

אחד הרגעים הגדולים של הקבוצה, שניה לפני התקופה הכי רעה שלנו.. אני לא אשכח את הרגע הזה של השירה אחרי ההפסד בדרבי, בין קירות הבטון ביציאה מטדי. איכשהו זה היה יותר טוב מכל ניצחון.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-06/06/2013 20:53:22
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  21:08:29  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פיני יקר,
כאחד שמגרד את שנתו החמישים גם לי יש רגעי נוסטלגיה מימי מגרש קטמון ומהעבר. אלא שההבדל ביננו הוא שלנו נמאס שיבוזו ויתעללו בנו בדיוק כמו שקורה לכם שוב השנה בפעם המי יודע כמה, ושוב ייצא שסאסי עושה לכם טובה שהוא מעמיד קבוצה יוצא הנדבו שצריך להודות לו על כך, ואינני מתכוון לפתח את שאר הטיעונים שכבר שמעת בעבר. אומרים שהבית זה המקום בו הלב נמצא, אז הלב שלנו שייך להפועל ירושלים והוא ממשיך לפעום במרץ בחוזקה ובגאוה בקטמון שהוא הבית הזמני עד שיבשילו התנאים לקבוצה אחת אדומה, בינתיים אני מגיע לכל משחק עם ילדי בדיוק כמו בדיוק כמו סבך ובאותה אהבה וגאוה כמו פעם. אני לא רואה באי הצלחת האיחוד השנה משום יום אסון ודרך אל חזור. נכון יהיה מוזר מאד להיות נגד הקבוצה שלי, נגדי, נגד עצמי אבל נעבור את זה, הטוב ינצח, הכלבים ינבחו והשיירה תעבור. ביום מן הימים זה יקרה וכן יהיה איחוד אבל שפוי, אחראי שנותן סיכוי להצלחה ולא קובר אותנו עם חוב אינסופי של סאסי. אילו אני הייתי סבך היקר הייתי מחפש משהו עם תקווה ולא להצמד למשהו שהוא כבר מת ואיבד מצלמו מזמן, משהו שימשיך את הגאוה והאהבה לקבוצה שלי, ע"כ אני עשיתי את הבחירה שלי. קטונתי מלהשיא לך עצות ועוד בשם סבך על כן תצליח בדרכך. ובאשר לבקשתך, כאמור הבית הוא היכן שהלב והלב הוא כעת בבית, והבית לעת עתה הוא קטמון. את הבית האמיתי, ההסטוריה והזכרונות ממנו אף אחד לא יכול למחוק או לקחת לי ולאף אחד אין בעלות עליו כך שמבחינתי אני בבית, סוג של בית, גם אם רישמית זה לא כ"כ כך והכי חשוב: מצויין לי בו! אז אתם סאדר בעיני כי אתם נשלטים ע"י ההוא ומזמן אינכם הפועל ירושלים האמיתית שלי, של פעם, עד שפעם יקום הדבר האמיתי שוב מחדש וללא ספק זה יקרה בזכות קטמון. אז לצערך נמשיך לשיר על הפועל ירושלים ולהגעד שאנו הדבר האמיתי, נמשיך להביא ילדים קטנים וללמד אותם שיש הפועל ירושלים ויש לה עבר וגם עתיד, שהיום היא חיה ונשמרת בתוך קטמון. אז גם לי יש שם קוראים לי איתן ואני אוהד הפועל קטמון ירושלים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם לכל איש יש שם נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07