פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 24

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 25/06/2013 :  08:52:15  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אחלה מלפפון (בלי קשר לאיכותו כשוער, או לנכונות הידיעה).

(דוד, אני חושב שרוצים שלושה שוערים בסגל, כך שהגיון דווקא יש)

לא זוכר קבוצה שהצליחה עם תחרות בין שני שוערים בכירים.

בטח שיש: הפועל ירושלים עם אדוארדו ברבוסה ויניב בן הרוש
אפילו הגענו לאירופה http://www.youtube.com/watch?v=d3k1blPbrT8
עבור לתחילת הדף

מי שקופץ שונא ביתר מי שקופץ שונא ביתר מנותק

33 הודעות

נשלח - 27/06/2013 :  21:24:00  הצג פרופיל שלח ל- מי שקופץ שונא ביתר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדי בוייטר כבר חתם?
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  10:56:23  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אחלה מלפפון (בלי קשר לאיכותו כשוער, או לנכונות הידיעה).

(דוד, אני חושב שרוצים שלושה שוערים בסגל, כך שהגיון דווקא יש)

לא זוכר קבוצה שהצליחה עם תחרות בין שני שוערים בכירים.

בטח שיש: הפועל ירושלים עם אדוארדו ברבוסה ויניב בן הרוש
אפילו הגענו לאירופה http://www.youtube.com/watch?v=d3k1blPbrT8

חוויה מכוננת זהות לכל מי שהיה באזור, איך אנשי הרדיו דילגו עליה

נערך על ידי - פרננדו פסואה ב-28/06/2013 10:57:02
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  11:57:11  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין למה לא מביאים איזה שחקן עם שם מפוצץ שיגדיל את קצב מכירת המניות ויתן הצהרת כוונות על העונה הקרובה
ואם לא רוצים שם מפוצץ אז למה לא מתחימים שחקנים כמו שי ניסים ואופיר עמרם שכרגע הם שחקנים חופשיים עם שכר נמוך שיכולים לתת המון לקבוצה
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  12:10:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"כל העיר" - קטמון סיכמה עם הקשר ליאור ברטקובסקי והשוער עדי בויטר.
אופיר עזו ואלירן אוחנה עדיין מועמדים.
הבלם דור הלוי חתם. מחפשים מגן שמאלי , קשר אחורי וקשר 50-50.
מועמדים לעמדת המגן השמאלי - חנא נסאר ממכבי אום אל פאחם ועוד מגן שמאלי מוכח שכרטיסו שייך למכבי חיפה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  12:13:00  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

אני לא מבין למה לא מביאים איזה שחקן עם שם מפוצץ שיגדיל את קצב מכירת המניות ויתן הצהרת כוונות על העונה הקרובה
ואם לא רוצים שם מפוצץ אז למה לא מתחימים שחקנים כמו שי ניסים ואופיר עמרם שכרגע הם שחקנים חופשיים עם שכר נמוך שיכולים לתת המון לקבוצה

שמות מפוצצים לא מגדילים מכירת מניות אצלנו, ושני אלה שהזכרת רחוקים קילומטרים מלהיות שמות מפוצצים.
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  12:13:11  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על העדכון האמת עצוב מאוד מקווה רק שאופיר עזו לא יבוא...
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  12:32:59  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמות גדולים מגדילים מאוד קצב מכירת מניות אני אישית מכיר כמהעשרות שמחכים ועדין לא עושים מניה ואלו אנשים שהיתי רואה בכל משחק שנה שעברה בית חוץ.
ואלו שהזכרתי ממש לא שמות מפוצצים אבל אני לא מבין למה לא פונים לשחקנים כאלה אם הם חופשים והשכר שלהם נמוך מאוד...
עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  13:19:43  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי בעיה להיות היחיד בפורום הזה שחושב ככה אבל הלוואי ואופיר עזו יחתום אצלנו !!!
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  13:23:54  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שוקו-נומדר

אין לי בעיה להיות היחיד בפורום הזה שחושב ככה אבל הלוואי ואופיר עזו יחתום אצלנו !!!

+1

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  13:24:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שוקו-נומדר

+1

+1
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  13:31:32  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור ברטקובסקי שיחק עם עידן ועם יובל בנוער של מכבי תל אביב בעונת 2008-2009. הייתי מצפה מקשר שמשחק רוב העונה להבקיע יותר מ 2 השערים שלו בעונה שעברה, אבל (גם) הוא עוד צעיר.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  19:06:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ליאור ברטקובסקי שיחק עם עידן ועם יובל בנוער של מכבי תל אביב בעונת 2008-2009. הייתי מצפה מקשר שמשחק רוב העונה להבקיע יותר מ 2 השערים שלו בעונה שעברה, אבל (גם) הוא עוד צעיר.

לא קצת בעיה שהרבה שחקנים שלנו בסגל לא פיזיים?
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 28/06/2013 :  23:07:12  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

לא קצת בעיה שהרבה שחקנים שלנו בסגל לא פיזיים?

שני הבלמים שלנו הם שחקנים מהירים ופיזיים . שני הקשרים האחוריים הנוכחיים שלנו הם שחקנים פיזיים (פנסו וסמיר). עידן שמש ועוז הם שחקנים פיזיים ואני בטוח שיביאו זרים סוסים, כפי שאוהבים להביא בליגה הזאת..
עבור לתחילת הדף

השד האדום השד האדום מנותק

29 הודעות

נשלח - 29/06/2013 :  00:14:07  הצג פרופיל שלח ל- השד האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדישות ? אולי...
מה קורה לכם ? זה לא ליגה א דרום !
תתעוררו הנהלה להתעורר רבותיי .בקצב הזה ישברו אותנו כל משחק !
מה עם מגן שמאלי ? מה עם קשרים ?

אדום זה הצבע ,אדום זה הלב אדום זה הפועל אותך רק אוהב !
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07