משתמש |
מלפפונים |
השד האדום
29 הודעות |
נשלח - 19/06/2013 : 19:59:27
|
מי לוקח את מקומו של אבולעפיה ? מה עם ג'וני ? שחקן מעולה מליגה ב' עשה שיפור ענק ! אבל עם כל הכבוד אני לא חושב שבלאומית יש מקום לטעויות ששלו (קטמון -יפו ) . מה עם מגן שמאלי -אביעד דנן הלך ... |
אדום זה הצבע ,אדום זה הלב אדום זה הפועל אותך רק אוהב ! |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 19/06/2013 : 20:04:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי השד האדום
מי לוקח את מקומו של אבולעפיה ? מה עם ג'וני ? שחקן מעולה מליגה ב' עשה שיפור ענק ! אבל עם כל הכבוד אני לא חושב שבלאומית יש מקום לטעויות ששלו (קטמון -יפו ) . מה עם מגן שמאלי -אביעד דנן הלך ...
מה עם מאמן לשנת 2016/2017.. חכה קצת, יש לך עוד איזה 10 שחקנים להביא, לאט לאט |
|
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 21/06/2013 : 12:01:01
|
לא רוצים שחקנים שבאים לשיקום! ועוד מהשונאים שלנו! |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 21/06/2013 : 12:17:26
|
מהמקומונים: כמו ששמענו השבוע , עידן שמש חתם לעונה נוספת , שמואל קוזוקין מועמד , ויש מגעים מתקדמים עם הקשר ההתקפי ליאור ברטקובסקי ( "נחשב לאחד השחקנים היותר טובים בליגה הלאומית") , רז שטיין הושאל אלינו ושואף להיות שחקן הרכב. ב"כל העיר" מספרים שיש עוד סיכוי שאופיר עזו יגיע , למרות שהפועל מימשה עליו את האופציה היא חייבת לו 200 אלף שקל (!!!) וגורם בקבוצה טוען שהוא עוד ישחק בקטמון. חתימתם של דן רומן ואורי פסו בקבוצות אחרות היוו סטירת לחי בקבוצה. עוד מועמד לעמדת הבלם הוא יקיר שינה מבני לוד.
|
נערך על ידי - אדום עולה ב-21/06/2013 12:22:27 |
|
|
יאיר האדום
25 הודעות |
נשלח - 21/06/2013 : 15:25:06
|
מה אתה אומר...
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 21/06/2013 : 15:53:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יאיר האדום
מה אתה אומר...
ניסיתי לא מעט זמן להבין למי אמרת את זה ובאיזה הקשר, אז נראה לי שכדאי שתסביר. |
|
|
מי שקופץ שונא ביתר
33 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 23/06/2013 : 18:47:48
|
"מקורית"? נו די כבר, תשתחררו מזה... |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 23/06/2013 : 18:53:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
"מקורית"? נו די כבר, תשתחררו מזה...
ממה להשתחרר בדיוק ?? |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 23/06/2013 : 20:06:37
|
ממה שקראתי עליו ברשת דור הלוי הוא יותר קשר מאשר בלם..מישהו ראה אותו משחק ויכול לספר לנו באיזה תפקיד(קשר אחורי?) וסגנון משחק (קשוח,אלגנטי,דריבליסט וכו) ? אני מניח שאם מביאים אותו, אז הוא אמור להיות שחקן הרכב ובעמדה קריטית.. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 23/06/2013 : 20:12:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
ממה שקראתי עליו ברשת דור הלוי הוא יותר קשר מאשר בלם..מישהו ראה אותו משחק ויכול לספר לנו באיזה תפקיד(קשר אחורי?) וסגנון משחק (קשוח,אלגנטי,דריבליסט וכו) ? אני מניח שאם מביאים אותו, אז הוא אמור להיות שחקן הרכב ובעמדה קריטית..
בעונה החולפת שיחק כבלם באום אל פאחם. שחקן קשוח ואגרסיבי. ברוב הקריירה שיחק כקשר אחורי , רק בשנתיים האחרונות החל לשחק גם כבלם. כנראה שעופר מיעד אותו לתפקיד הבלם , אבל הוא גם אופציה טובה לקישור האחורי .. ועוד משהו - סופסוף שחקן עם ניסיון(והרבה) בלאומית. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-23/06/2013 20:12:50 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 23/06/2013 : 20:30:24
|
(לאדום עולה ולאסלו). פעם היתה קבוצה שנקראה הפועל ירושלים. שיחקו בה (כל אחד בזמנו) רמי חנוני, צבי סינגל, אלי בן רימוז', עלי עותמן, דוד בוקר, נחום תאשמע, ציון מרילי, יהודה תובל ויסלחו לי רבים וטובים שלא רשמתי את שמם. הקבוצה הזו שיחקה במגרש בשכונת קטמון ובשיאה זכתה הקבוצה בגביע המדינה בשנת 1973. לפני מספר שנים, רכשו אנשי עסקים את הזכות להשתמש בשם "הפועל ירושלים", ומאז איבדה הקבוצה את צלמה ואת דרכה. קהל האוהדים של הקבוצה ההיסטורית מאס בבעלים החדשים ובקבוצה שתחתיהם, מאחר והגיע לתובנה שאין מדובר באותה קבוצה היסטורית שאהד. קהל האוהדים החליט לזנוח את הקבוצה החדשה, שאומנם נקראה הפועל ירושלים ולהקים תחתיה קבוצה ששמה הפועל קטמון ירושלים והיא ממשיכת דרכה של הפועל ירושלים המקורית וההיסטורית. דור הלוי שחק בקבוצה שהתחזתה להיות הפועל ירושלים, קבוצה בה כולנו מאסנו, ואינה אותה קבוצה היסטורית ואהודה. ככל שתקרא להפועל של חנוני, סינגל, ושאר השחקנים המוזכרים למעלה, הפועל המקורית תהיה צודק לחלוטין. ככל שתקרא להפועל בה שחק דור הלוי לפני מספר שנים, הפועל המקורית, תהיה זו טעות גדולה. דור הלוי ישחק השנה בהפועל המקורית והיא הפועל קטמון ירושלים. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-23/06/2013 20:38:27 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 23/06/2013 : 20:51:33
|
בתודה על השיעור המתנשא והמשעמם בתולדות הפועל ירושלים. החכמת אותי מאוד. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/06/2013 : 21:02:06
|
"עד שנגיע" מתבקש לא לשכתב את ההיסטוריה. לא "קהל האוהדים החליט לזנוח את הקבוצה החדשה, שאומנם נקראה הפועל ירושלים ולהקים תחתיה קבוצה ששמה הפועל קטמון ירושלים והיא ממשיכת דרכה של הפועל ירושלים המקורית וההיסטורית". אלא "קהל האוהדים החליט לנסות לקנות את הקבוצה" ורק אחר כך מה שכתבת, וגם זה בניואנסים אחרים כי זה היה מבשרת ועוד ועוד. מה עושה אותך צדיק מוסרית להחליט מיהי הפועל האמיתית ומי מתחזה ? נכון להרגע, לצערנו, ובניגוד לקביעות הנחרצות של יוזמי הפועל קטמון, יש 2 הפועל ירושלים. בוא נשאיר את זה ככה וזהו, כי כל עיוותי האמת האלה לא עושים טוב למי שהיה שם ומכיר קצת יותר ממך.
עכשיו לגבי דור הלוי, נאחל לו בהצלחה, שיהיה דומיננטי ושיהיה לו שיתוף פעולה מוצלח עם אסף. |
|
|
מלפפונים |
|