משתמש |
מלפפונים |
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 15:51:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
החדשות על פסו ורומן מאוד מאכזבות, בעיקר רומן. זו היתה הזדמנות לא רק להביא שני שחקנים ראויים ומנוסים, אלא גם כאלה שנחשבים "שחקני בית". האם אנחנו לא תחרותיים מבחינה כלכלית? האם הם לא מבינים את הערך המוסף שיש בקבוצת אוהדים? נורא חבל.
לגבי פסו נראה שזה סופי, אבל בהקשר של דן רומן (סיכם וכו'), רק לזכור שלפני שבוע בערך כתבו באותו אתר באותו פורמט חדשות את האמור לגבי פסו אצלנו. ככה שאני מחכה לגברת השמנה (מבלי לצאת באמירה שיפוטית כמובן... ;) ) |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 15:52:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ואולי עוד יכנו אותנו "הגנון מקטמון"
או 'תינוקות טסלפפה'... |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 16:50:23
|
האכזבה מרומן היא גדולה לדעתי - הוא האיש שכתב כל כך הרבה על השינוי שצריך לקרות, הוא האיש שבא מתכונו, והוא האיש - שהגיע שעת הכושר לבוא אלינו, ולא בא. לא מבין כ"כ את ההחלטה שלו, גם אם מדובר בכסף, אם זה לא המון - החלטה לא ברורה. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 17:36:30
|
מאכזב.
מקווה שדן ישנה את החלטתו. אם לא, הפסד שלו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 21:19:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
חבל אורי פסו זה רק מראה איזה בן אדם הוא לא צריך כזה אצלנו
מאיפה לך שהוא לא הגיע בגלל כסף ? אולי הוא רצה קבוצה שתתמודד על העלייה ?
מי כתב שם על כסף? רק על התנהלות לא נעימה ולגבי רומן ממש חבל כנראה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד אצל יוצאי הפועל |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-18/06/2013 21:23:02 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 21:45:36
|
טל איילה חתם בהפועל רמת גן, פספוס גדול שלנו לדעתי. |
|
|
השד האדום
29 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 22:12:09
|
הגיע הזמן שמישהו יגיד את זה . מה ניהיה עם ההחתמות !?!?!?!??! מה קורה פה ? איך אנחנו מחתימים שחקנים ,וכעבור יומיים הם עוזבים ? |
אדום זה הצבע ,אדום זה הלב אדום זה הפועל אותך רק אוהב ! |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 22:39:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי השד האדום
הגיע הזמן שמישהו יגיד את זה . מה ניהיה עם ההחתמות !?!?!?!??! מה קורה פה ? איך אנחנו מחתימים שחקנים ,וכעבור יומיים הם עוזבים ?
אף שחקן שהחתמנו לא עזב . לא החתמנו את אורי פסו , אולי הגענו איתו להבנות או סיכום (אני משער ולא בטוח). |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 22:51:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
האכזבה מרומן היא גדולה לדעתי - הוא האיש שכתב כל כך הרבה על השינוי שצריך לקרות, הוא האיש שבא מתכונו, והוא האיש - שהגיע שעת הכושר לבוא אלינו, ולא בא. לא מבין כ"כ את ההחלטה שלו, גם אם מדובר בכסף, אם זה לא המון - החלטה לא ברורה.
לא מבין את האכזבה. הבן אדם יצא לתחתית הליגה השניה בכפור ההולנדי כדי להשתחרר מסאסי. עכשיו הוא חייב לנו משהו? כסף הוא סיבה לגיטימית להעדיף קבוצה אחרת, כמו גם קבוצה עם יותר שאיפות.
מאידך אני לא דואג כל כך. לא אלמן ישראל. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
השד האדום
29 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 23:00:01
|
הגיע הזמן שמישהו יגיד את זה . מה ניהיה עם ההחתמות !?!?!?!??! מה קורה פה ? איך אנחנו מחתימים שחקנים ,וכעבור יומיים הם עוזבים ?
אף שחקן שהחתמנו לא עזב . לא החתמנו את אורי פסו , אולי הגענו איתו להבנות או סיכום (אני משער ולא בטוח).
גם עם אורי פסו וגם עם דן רומן היו כתוב שסגרנו איתם -אני מבין במצב של אז לא סגרנו לגמרי אבל איך נתנו לו לחמוק ככה ?! |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 18/06/2013 : 23:11:11
|
אף שחקן שהחתמנו לא עזב . לא החתמנו את אורי פסו , אולי הגענו איתו להבנות או סיכום (אני משער ולא בטוח).
גם עם אורי פסו וגם עם דן רומן היו כתוב שסגרנו איתם -אני מבין במצב של אז לא סגרנו לגמרי אבל איך נתנו לו לחמוק ככה ?!
איפה בדיוק היה כתוב שסגרנו עם דן רומן?
וחוץ מזה, ככה עובד הכדורגל, בטח בארץ, עד שלא חתמת על חוזה אף אחד לא חייב לך כלום. |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/06/2013 : 00:40:40
|
כנראה שאנחנו, עם החולצה האדומה הישנה של צ'ה גאוורה, עדיין לא קולטים לגמרי את הדינמיקה של ליגות מקצועניות, וכסף שמדבר יותר חזק מכל מיני מושגים שאנחנו אוהבים לשיר עליהם בעיניים מעורפלות משהו. רק שנמשיך לשיר, ושהחולצה אחרי עוד כביסות, תהיה מהוהה עוד יותר. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 19/06/2013 : 11:15:07
|
אנחנו צריכים להתרגל לכך שאנחנו עכשיו בין השועלים ולא האריות של הליגה. לא נוכל להתחרות כספית במכבי נתניה, הפועל פ"ת, הפועל ר"ג ואולי עוד כמה קבוצות. הליגה שלנו (מבחינה פיננסית) היא כנראה יותר בסגנון יבנה, אשקלון ואום אל פחם. הציפיות שלנו צריכות להיות בהתאם, והתקוות שהצוות המקצועי יידע לאתר מציאות, בן אם זה זרים ובין אם זה בוגרי נוער מושאלים ממכבי חיפה או מ.ס. אשדוד.
|
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
קראנקו
1203 הודעות |
|
מלפפונים |
|