משתמש |
מלפפונים |
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 16:44:23
|
מה כזה מפתיע שסמיר בחוץ ? |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 16:49:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
מה כזה מפתיע שסמיר בחוץ ?
אותי זה מפתיע ומאכזב כאחד. אבל לפי התגובה שלך נראה שפיספסתי משהו. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 17:06:36
|
פיספסת שהפועל כפר סבא, שם גדול, ירדה לליגה א'. זה קרוב לבית, יוקרתי , ופחות אימוני בוקר. עכשיו כשהוא נחשב שחקן צמרת בליגה א' ויכול לקבל חוזה יפה בקבוצות עם יומרות עליה (ואני אישית בספק גדול אם הוא יכול לקפוץ לרמה של לאומית) נראה לי הכי הגיוני שהוא ילך לשם. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 17:31:44
|
אורי פסו זה שם מעניין . גם שחקן בית לשעבר בהפועל , אחד המזוהים עם הפועל ירושלים , ובמושגים של ליגה לאומית הוא שחקן צמרת. מה גם שהבחור שיחק הרבה שנים לצידו של אסף עזו במרכז ההגנה , ככה שהוא מתאים . |
נערך על ידי - אדום עולה ב-29/05/2013 17:32:42 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 17:39:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
אורי פסו זה שם מעניין . גם שחקן בית לשעבר בהפועל , אחד המזוהים עם הפועל ירושלים , ובמושגים של ליגה לאומית הוא שחקן צמרת. מה גם שהבחור שיחק הרבה שנים לצידו של אסף עזו במרכז ההגנה , ככה שהוא מתאים .
בהחלט מלפפון טוב
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 17:40:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
אורי פסו זה שם מעניין . גם שחקן בית לשעבר בהפועל , אחד המזוהים עם הפועל ירושלים , ובמושגים של ליגה לאומית הוא שחקן צמרת. מה גם שהבחור שיחק הרבה שנים לצידו של אסף עזו במרכז ההגנה , ככה שהוא מתאים .
בהחלט מלפפון טוב
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 17:45:33
|
פיספסת שהפועל כפר סבא, שם גדול, ירדה לליגה א'. זה קרוב לבית, יוקרתי , ופחות אימוני בוקר. עכשיו כשהוא נחשב שחקן צמרת בליגה א' ויכול לקבל חוזה יפה בקבוצות עם יומרות עליה (ואני אישית בספק גדול אם הוא יכול לקפוץ לרמה של לאומית) נראה לי הכי הגיוני שהוא ילך לשם.
בהמשך: סמיר יסיים השנה את לימודי שנה א' לקראת תואר אקדמי בהוראת חינוך גופני בסמינר הקיבוצים. ניתן להניח שהלימודים האקדמיים הם בראש מעייניו בשלב זה בחייו. לימודים אקדמיים בתל אביב ואימוני בוקר בירושלים לא כ"כ הולכים ביחד. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 18:01:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק בהמשך: סמיר יסיים השנה את לימודי שנה א' לקראת תואר אקדמי בהוראת חינוך גופני בסמינר הקיבוצים. ניתן להניח שהלימודים האקדמיים הם בראש מעייניו בשלב זה בחייו. לימודים אקדמיים בתל אביב ואימוני בוקר בירושלים לא כ"כ הולכים ביחד.
לא שזה משנה בהקשר הזה, אבל אימוני הבוקר ייערכו בבית דגן, לא בירושלים. מענין בהקשר של סמיר אם זו בחירה שלו (עדיפות ראשונה ללימודים) או של המאמן (ספק לגבי התאמה לליגה הלאומית).
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 18:14:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק בהמשך: סמיר יסיים השנה את לימודי שנה א' לקראת תואר אקדמי בהוראת חינוך גופני בסמינר הקיבוצים. ניתן להניח שהלימודים האקדמיים הם בראש מעייניו בשלב זה בחייו. לימודים אקדמיים בתל אביב ואימוני בוקר בירושלים לא כ"כ הולכים ביחד.
לא שזה משנה בהקשר הזה, אבל אימוני הבוקר ייערכו בבית דגן, לא בירושלים. מענין בהקשר של סמיר אם זו בחירה שלו (עדיפות ראשונה ללימודים) או של המאמן (ספק לגבי התאמה לליגה הלאומית).
מודה בטעות במיקום אימוני הבוקר. עניין לד"ר טיכו. תוספת: אימוני בוקר עדיין "נופלים" על שעות הלימודים... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-29/05/2013 18:37:22 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 18:21:26
|
פיספסת שהפועל כפר סבא, שם גדול, ירדה לליגה א'. זה קרוב לבית, יוקרתי , ופחות אימוני בוקר. עכשיו כשהוא נחשב שחקן צמרת בליגה א' ויכול לקבל חוזה יפה בקבוצות עם יומרות עליה (ואני אישית בספק גדול אם הוא יכול לקפוץ לרמה של לאומית) נראה לי הכי הגיוני שהוא ילך לשם.
מפתיע אותי כי - 1. הוא נראה בחור שאפתן, ועליה ללאומית היא עליית מדרגה בקריירה 2. לדעתי הוא לגמרי מתאים ללאומית 3. קהל ויחס כמו שהוא מקבל לא יהיו לו בכפ"ס או בשום מקום אחר
|
|
|
תומר ענתבי
8 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 18:25:45
|
מצוין שיותם וחי ממשיכים. מישהו יודע מה עם פוגלמן? יהיה כשיר לתחילת העונה? יש לו חוזה לעונה הבאה? |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 18:34:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי תומר ענתבי
מצוין שיותם וחי ממשיכים. מישהו יודע מה עם פוגלמן? יהיה כשיר לתחילת העונה? יש לו חוזה לעונה הבאה?
פוגלמן הוא אחד מארבעת הראשונים שהוחתמו העונה, למרות שלא יהיה כשיר לתחילת העונה. (אפשר להתעדכן על זה בפורום חברי עמותה...) |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 18:35:51
|
מצוין שיותם וחי ממשיכים. מישהו יודע מה עם פוגלמן? יהיה כשיר לתחילת העונה? יש לו חוזה לעונה הבאה?
פוגלמן עמית שמש ושי חתומים כבר |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 18:51:05
|
מקווה שמדברים עם דן רומן. |
|
|
shorot
91 הודעות |
נשלח - 29/05/2013 : 19:20:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
פוגלמן עמית שמש ושי חתומים כבר
גם אסי עזו |
|
|
מלפפונים |
|