פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שנה חדשה- יוזמה חדשה!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שנה חדשה- יוזמה חדשה!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שנה חדשה- יוזמה חדשה! נושא הבא
עמוד: מתוך 2

ohadt01 ohadt01 מנותק

74 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  12:13:25  הצג פרופיל שלח ל- ohadt01 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם.
אז עלינו ליגה, עשינו משהו שעוד לא נעשה בכדורגל הישראלי קודם- אבל למה להפסיק בזה. אוהדי הפועל קטמון ירושלים מתחילים יוזמה חדשה שעוד לא נראה כמוה- תזמורת אוהדים ביציע!

אנחנו זקוקים לנגנים שירצו להצטרף ליוזמה היפה הזו.
מי שמעוניין יכול ליצור קשר- 0507-699654.
פרטים נוספים ניתן למצוא בדף הפייסבוק של הרדיו ואפשר לשמוע בתוכנית הרדיו האחרונה.

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  12:26:14  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ענק
כל הכבוד

ירון
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  12:29:12  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה יצא לפועל,
נקבל כתבת סיקור ביומן יום שישי בערב.

יוזמה ברוכה - הראשונים בארץ
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  12:40:41  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד אוהד, אלו בדיוק הדברים שעליהם אנחנו צריכים להוציא את האנרגיה שלנו כאוהדים.
בהזדמנות זו אני קורא שוב לכל הכשרונות אצלנו, לנצל את עונת הדלועים ולנסות לחדש את המלתחה של שירי-יציע. איכשהוא לא מתרומם העסק מספיק.
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  12:41:31  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייק לייק לייק!
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  14:19:32  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד
יוזמה ברוכה
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  14:33:51  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהזדמנות זו, אפשר להעלות מחדש את השיח על קמיע שהיה פה לפני כמה שנים (והיה משעשע עד מאוד). זה חגיגה לילדים. שיסתובב ביציע משפחות ויעשה שמח.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  14:43:15  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוזמה יפה אבל קצת מוזרה. אני לא מצליח לדמיין את השירי קהל משתלבים עם חליל צד וקלרינט, ואני מקווה שזה לא יוריד ברמת העידוד שהיא גם ככה לא בשמיים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  15:25:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע רגע. חייב להיפתח דיון (בין ה"ותיקים-קשישים תומכי איחוד בשלבים ובזהירות" לבין ה"צעירים-רומנטיקנים תומכי איחוד עכשיו") בכמה סוגיות חשובות:
א. תזמורת כלי נשיפה ממתכת או כלי נשיפה מעץ? אולי בכלל תזמורת ג'ז או רק כלי הקשה (מין מיומנה כזה)
ב. ההרכב האתני של הנגנים וכמובן מי יהיה המנצח (או שתהיה רוטציה).
ג. מה יהיה הרפורטואר: האם הפתיחה לחמישית של בטהובן תבוא במקום ה"אצבע"?
אייל גולן או חווה אלברשטיין (רק כמייצגים של כיוונים מוזיקלים בזמר הישראלי)

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  15:32:53  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קצת לא מבין מה זה אומר?

התזמורת תנגן לפני המשחק במחצית כול המשחק?

יש לנו ארגון אוהדים שנותן את הלב הנשמה והגרון זה בא להחליף אותו?

מעבר לזה שזה גימיק נחמד וריטואלית אנחנו עדיין קבוצת כדורגל ולא תאטרון
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  15:50:22  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעוני, יהיו מספר שירים שנשיר יחד עם התזמורת. בעבר עשינו זאת עם אוהדים שניגנו בחצוצרה וזה היה חמוד. הסר דאגה מלבך. יהיה סבבה האמן לי.
אגב אותך אני רוצה מתופף על תוף קונגו ענק, סטייל ספינות העבדים של פעם. זה יכול להיות גדול.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  15:59:55  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעוני בארגנטינה , שלדעתי יש שם את האוהדים הכי מרגשים, תזמורת היא חלק בלתי נפרד מהיציעה המאכלס את האולטרס.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  16:02:15  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

גבעוני, יהיו מספר שירים שנשיר יחד עם התזמורת. בעבר עשינו זאת עם אוהדים שניגנו בחצוצרה וזה היה חמוד. הסר דאגה מלבך. יהיה סבבה האמן לי.
אגב אותך אני רוצה מתופף על תוף קונגו ענק, סטייל ספינות העבדים של פעם. זה יכול להיות גדול.

אני מוכן לנגן רק על משולש
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  17:09:45  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מוכן למשולשים רק במרכז השדה, כשאנחנו מובילים שש אפס

עכשו: יש לי רעיון. לפנות לבית הספר למוסיקה של המזרח במוסררה ולהציע שיתוף פעולה עם מחלקת הדרבוקאים - חמש דרבוקות במרכז הגוש שווה לנו לפחות גול... פעם ניצחנו את אחי נצרת 5:2 במשחק גביע אחרי שהן הובילו 2:0 במחצית (הם היו ליגה מתחתינו) והיה להם קבוצת דרבוקאים, זה היה מדהים

אני רציני

עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  19:02:09  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעוני עם משולש זה לגמרי מצחיק..
עבור לתחילת הדף

ליאור955 ליאור955 מנותק

69 הודעות

נשלח - 27/05/2013 :  20:55:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של ליאור955 שלח ל- ליאור955 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אותך אני רוצה מתופף על תוף קונגו ענק, סטייל ספינות העבדים של פעם. זה יכול להיות גדול.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם שנה חדשה- יוזמה חדשה! נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07