פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אוהדי הפועל ירושלים לא מפסיקים ...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אוהדי הפועל ירושלים לא מפסיקים ...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אוהדי הפועל ירושלים לא מפסיקים ... נושא הבא  

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  19:30:48  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהדי ירושלים רוצים איחוד בלי מנהלים בלי סאסי ושירצקי אלא איחוד בין האוהדים ...
לפי דעתם נישאר עם אותם חובות ,אבל העיקר איחוד בין האוהדים
מקור :http://www.goler1.co.il/article/4938

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  20:02:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסדר, הבנתי. הבעיה היא המשכורת של שרצקי וגולה. ואני סתם אידיוט שהולך אחריהם בעיניים עצומוות ומממן אותם.
הנסיון המוזר הזה לא יצלח.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  20:09:00  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין פה שום דבר חדש, אותם טיעונים סאדריים מוכרים:
1)סאסי ויונה כבר בחוץ
2)החובות צומצמו במידה ניכרת
3) אין איחוד כי שרצקי לא רוצה.

אז האמת היא שסאסי לא בחוץ, והחובות עדיין עצומים, ואני בוחר להאמין לשרצקי במקום לרמי תמר...
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  20:19:35  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

אין פה שום דבר חדש, אותם טיעונים סאדריים מוכרים:
1)סאסי ויונה כבר בחוץ
2)החובות צומצמו במידה ניכרת
3) אין איחוד כי שרצקי לא רוצה.

אז האמת היא שסאסי לא בחוץ, והחובות עדיין עצומים, ואני בוחר להאמין לשרצקי במקום לרמי תמר...

אוף זה מרגיז,מרגיז שגם האתר הזה גולר נותן לדבר כזה במה ,הרי אם משמיצים את נציגנו מישהו עוד חושב ש"היוזמה" המוזרה הזאת תצלח?

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  20:21:43  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החובות של הפועל ירושלים עצומים !
יש לנו שי בחירות : בחירה אחת להישאר בקטמון קבוצה בלי חובות שמתנהלת לא רע .
בחירה שנייה לחזור הביתה לקבוצה עם חובות ועם הנהלה לא מקצועית .
הקמנו את קטמון בגלל סאסי וחובותיו אני לא חושב שזה הזמן לחזור הביתה ,כי אם נחזור עכשיו הביתה כל הפרויקט הזה היה לחינם .

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  22:06:04  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקמנו את קטמון כדיי להעיף את סאסי ויונה.
יונה בחוץ וסאסי יכול להיות בחוץ רק עם קטמון תיכנס.
אם נכנס סאסי יהיה בחוץ ולכן התנאי המוקדם לחזרה ימומש.
מוטי גמיש לא מעניין אותי, שישב בהנהלה מורחבת שבה לאוהדי שתי הקבוצות יש רוב על העסקנים.
יש משקעים רבים עם גמיש, אוהדים שנשארו בסאדר, אוהדים שלא ידעו את יוסף ואחרים. יהיה איחוד - הכל ישכח. מה שחשוב זה לא ה500 בעלי המניות וה500 שנשארו בסאדר. מה שחשוב זה ה5000 שהגיעו למשחקים חשובים וה10000 שנשארו בבית כי יש פיצול. יהיה איחוד כולם יגיעו.
תמיד אמרנו שאם החובות ירדו מתחת ל4 מליון יש על מה לדבר. אם אחרי כל התרומות של ראש העיר, התורמים מחול, וכל מה שירד הסכום שנשאר לכסות זה פחות מ4 מליון, צריך לעשות את הצעד האמיץ.
לו הייתי במקום שירצקי הייתי עושה בדיוק מה שהוא עושה עכשיו. אם כל הכבוד לאידאולגיה ועקרונות, בסופו של דבר אנחנו צריכים להביא לחם הבייתה ולהאכיל משפחה. המטלה היא לשאר האוהדים להתעלות מעבר לראיה של כל אחד בסיפור הזה (שירצקי, גמיש, סאסי, ברקת) ולהביא לכך שכל האוהדים יישבו יחד.
אם האיחוד יכשל שוב, הפעם יהיה קשה לתקן. יש לי עשרות חברים שיושבים בבית ולא הולכים למשחקים של אף אחת מהאדומות או הולכים למספר משחקים בשנה של קטמון. אם סאדר תפתח את השנה עם גמיש ובלי סאסי הרבה מאלו יחזרו הבייתה. אני מניח שאם סאסי יהיה בחוץ לא תהיה לי סיבה לא לחזור הבייתה.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  23:53:34  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

הקמנו את קטמון כדיי להעיף את סאסי ויונה.
יונה בחוץ וסאסי יכול להיות בחוץ רק עם קטמון תיכנס.
אם נכנס סאסי יהיה בחוץ ולכן התנאי המוקדם לחזרה ימומש.
מוטי גמיש לא מעניין אותי, שישב בהנהלה מורחבת שבה לאוהדי שתי הקבוצות יש רוב על העסקנים.
יש משקעים רבים עם גמיש, אוהדים שנשארו בסאדר, אוהדים שלא ידעו את יוסף ואחרים. יהיה איחוד - הכל ישכח. מה שחשוב זה לא ה500 בעלי המניות וה500 שנשארו בסאדר. מה שחשוב זה ה5000 שהגיעו למשחקים חשובים וה10000 שנשארו בבית כי יש פיצול. יהיה איחוד כולם יגיעו.
תמיד אמרנו שאם החובות ירדו מתחת ל4 מליון יש על מה לדבר. אם אחרי כל התרומות של ראש העיר, התורמים מחול, וכל מה שירד הסכום שנשאר לכסות זה פחות מ4 מליון, צריך לעשות את הצעד האמיץ.
לו הייתי במקום שירצקי הייתי עושה בדיוק מה שהוא עושה עכשיו. אם כל הכבוד לאידאולגיה ועקרונות, בסופו של דבר אנחנו צריכים להביא לחם הבייתה ולהאכיל משפחה. המטלה היא לשאר האוהדים להתעלות מעבר לראיה של כל אחד בסיפור הזה (שירצקי, גמיש, סאסי, ברקת) ולהביא לכך שכל האוהדים יישבו יחד.
אם האיחוד יכשל שוב, הפעם יהיה קשה לתקן. יש לי עשרות חברים שיושבים בבית ולא הולכים למשחקים של אף אחת מהאדומות או הולכים למספר משחקים בשנה של קטמון. אם סאדר תפתח את השנה עם גמיש ובלי סאסי הרבה מאלו יחזרו הבייתה. אני מניח שאם סאסי יהיה בחוץ לא תהיה לי סיבה לא לחזור הבייתה.

סבבה רק שתי שאלות:
1. איך שרצקי קשור?
2. מה זה "אם סאדר תפתח את השנה עם גמיש ובלי סאסי"? לפני שנתיים סאדר פתחו את העונה עם עמוס ובלי סאסי. כל עונה היא יכולה לפתוח עם מנהל אחר אבל הבעלים הוא תמיד אותו הבעלים.
עבור לתחילת הדף

גולה נעמן גולה נעמן מנותק

13 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  01:24:53  הצג פרופיל שלח ל- גולה נעמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]
לו הייתי במקום שירצקי הייתי עושה בדיוק מה שהוא עושה עכשיו. אם כל הכבוד לאידאולגיה ועקרונות, בסופו של דבר אנחנו צריכים להביא לחם הבייתה ולהאכיל משפחה.

אלי אתה חתיכת אפס מאופס. יושב לך מול המחשב אי שם במדבר ומעיז להשמיץ את הבן אדם שבזכותו הפועל קטמון קמה, ובזכותו הצלחנו לעלות לליגה הלאומית השנה. אם היה איחוד הקיץ, מן הסתם הוא היה ממשיך להיות מנכ"ל ואפילו זוכה להעלאה, כך שהתיאוריה שלך מחזיקה מים בערך כמו שלולית ביום קיצי בקיבוץ/מדרשה שבה אתה חי.
ולא יודע אם אתה זוכר, כי כבר הרבה שנים אתה לא חבר עמותה, אבל כבעלים אנחנו צריכים לשלם לשחקנים ומאמנים משכורת. איך היינו עושים את זה עם חובות של מיליונים והבטחות מאוד מעומעמות של ברקת על הלוואה שתחליף את החובות?
הרי "אם כל הכבוד לאידאולגיה ועקרונות, בסופו של דבר אנחנו צריכים להביא לחם הבייתה ולהאכיל" את משפחות השחקנים ומאמנים. לא?
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  06:01:56  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם באמת מעמינים שמשהו מהפועל יזם את זה
זה לא הכתבה הראשונה בגולר זה שניכרת בה גמישות רבה מדי של מר גמיש
תעזבו אותכם מהשטויות
בואו נתמקד באיחוד בתוכנו בלבד
אף אחד לא חייב להמשיך איתנו
מי שרוצה שילך
הכלבים ינבחו והשיירה תמשיך
ייאלה קטמון
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  11:32:18  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו נבהיר כמה דברים:
אם ניר ברקת מתחייב למחוק /לכסות/לשלם/חובת..ו/או להביא תרומה,חובה לפני שמסכימים על משהו שיביא מסמך משפטי כתוב וחתום.
יוסי סאסי שיביא מסמך משפטי חתום שהוא לא הבעלים יותר אם יש הסכם וכי כל חוב שיתגלה בדיעבד הוא אחראי לכסותו ולפי מה שהדברים נראים עד כה יש חובות עלומים ונסתרים.
לא לשכוח שאנחנו,קטמון,צריכים גם להחזיק את הקבוצה בעונה הנוכחית במינימום של5 מליון מילויני שקלים ועל זה לקחת עלינו חובות,יש גבול לגובה החוב האפשרי.
אוהדי הפועל ירושלים יושבים על הגדר,אם באמת היו רוצים איחוד היו עושים מעשה כלשהוא ,אפילו מעשה סימלי כגון עצרת מחאה,התאגדות כלשהיא שבה היו מחליטים ללחוץ על סאסי ומר גמיש (שכנראה גמיש רק בנושא החובות אבל לא גמיש כלל בהתנהלותו בלהביא דוחות מסודרים וכתובים.מילה בעל פה אינה מקובלת בעסקים ובטח לא מילה של עסקנים,אנחנו לא מוכנים,ובשום תנאי לסמוך על הבטחות ומילים שבעל פה) לחשוף את כ ל ח ו ב ו ת הפועל בצורה שקופה כי הם רוצים איחוד.
האם מישהו מכם היה מוכן לקנות רכב או רכוש אחר שבעליו לא מוכן לכסות את החובות שלו ואף לא מוכן להביא ניירת מסודרת המשקפת את מצבו של הרכוש??
נוח לכם ואני מדבר בעיקר על אוהדי הפועל שמקללים ומאשימים מבלי לדעת מה באמת קורה,להאמין לכל מילה של גמיש וסאסי כי זה ממשיך ללבות את הכעס השנאה שלכם אלינו,אם תניחו לרגע את הכעס בצד תבינו שבחייכם האישים לא הייתם עושים עסקאות כאלו,אבל האגו שלכם גדול מידי בכדי להודות בכך.ודרך אגב בדרבי שיהיה בינינו אחרי הנאצות,הקללות וההתלהמות הבהמית של חלקכם ממש כבר אין לי אישית קונפליקט את מי לאהוד.
אני אהדתי את הפועל ירושלים בזמו שחלק ממכם עוד לא היו בכלל בתכנון של ההורים שלכם,ולאלא שאומרים שאמא יש רק אחת זה אכן נכון,אבל תשכחו שהפועל היא לא אמא שלכם,היא קבוצת כדורגל שאתם בחרתם לאהוד ולא היא בחרה אתכם,הפועל ירושלים לצערי הגדול ןלמירב אכזבתי בגדה בנו ,בהתנהלות שיקרית,הרסנית מלוכלכת ,וקברה את הלב שלי,שלכם,שלנו
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  11:46:41  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי לב אדום

בואו נבהיר כמה דברים:
אם ניר ברקת מתחייב למחוק /לכסות/לשלם/חובת..ו/או להביא תרומה,חובה לפני שמסכימים על משהו שיביא מסמך משפטי כתוב וחתום.
יוסי סאסי שיביא מסמך משפטי חתום שהוא לא הבעלים יותר אם יש הסכם וכי כל חוב שיתגלה בדיעבד הוא אחראי לכסותו ולפי מה שהדברים נראים עד כה יש חובות עלומים ונסתרים.
לא לשכוח שאנחנו,קטמון,צריכים גם להחזיק את הקבוצה בעונה הנוכחית במינימום של5 מליון מילויני שקלים ועל זה לקחת עלינו חובות,יש גבול לגובה החוב האפשרי.
אוהדי הפועל ירושלים יושבים על הגדר,אם באמת היו רוצים איחוד היו עושים מעשה כלשהוא ,אפילו מעשה סימלי כגון עצרת מחאה,התאגדות כלשהיא שבה היו מחליטים ללחוץ על סאסי ומר גמיש (שכנראה גמיש רק בנושא החובות אבל לא גמיש כלל בהתנהלותו בלהביא דוחות מסודרים וכתובים.מילה בעל פה אינה מקובלת בעסקים ובטח לא מילה של עסקנים,אנחנו לא מוכנים,ובשום תנאי לסמוך על הבטחות ומילים שבעל פה) לחשוף את כ ל ח ו ב ו ת הפועל בצורה שקופה כי הם רוצים איחוד.
האם מישהו מכם היה מוכן לקנות רכב או רכוש אחר שבעליו לא מוכן לכסות את החובות שלו ואף לא מוכן להביא ניירת מסודרת המשקפת את מצבו של הרכוש??
נוח לכם ואני מדבר בעיקר על אוהדי הפועל שמקללים ומאשימים מבלי לדעת מה באמת קורה,להאמין לכל מילה של גמיש וסאסי כי זה ממשיך ללבות את הכעס השנאה שלכם אלינו,אם תניחו לרגע את הכעס בצד תבינו שבחייכם האישים לא הייתם עושים עסקאות כאלו,אבל האגו שלכם גדול מידי בכדי להודות בכך.ודרך אגב בדרבי שיהיה בינינו אחרי הנאצות,הקללות וההתלהמות הבהמית של חלקכם ממש כבר אין לי אישית קונפליקט את מי לאהוד.
אני אהדתי את הפועל ירושלים בזמו שחלק ממכם עוד לא היו בכלל בתכנון של ההורים שלכם,ולאלא שאומרים שאמא יש רק אחת זה אכן נכון,אבל תשכחו שהפועל היא לא אמא שלכם,היא קבוצת כדורגל שאתם בחרתם לאהוד ולא היא בחרה אתכם,הפועל ירושלים לצערי הגדול ןלמירב אכזבתי בגדה בנו ,בהתנהלות שיקרית,הרסנית מלוכלכת ,וקברה את הלב שלי,שלכם,שלנו
[/כל מילה ידידי,כל מילה !! אבראבו

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

bentiel bentiel מנותק

24 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  15:49:06  הצג פרופיל שלח ל- bentiel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לב אדום כל מילה פגז ישר כח. ולאלי תתבייש בשם שאתה משתמש אלי בן רימוז הוא אליל שלי היה במשך שנים ואתה שמשתמש בשם שלו וכותב את מה שאתה כתבתה פה אתה מביש את אחד הגדולים בכדורגל הישראלי שהתמזל לי לראות אותו בפעולה אז בבקשה תחליף את השם משתמש שלך למשהו אחר אולי לאלי אוחנה זה אולי יהיה יותר תואם לתגובה שלך

sastiel
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  17:03:53  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין למה משקיעים כל כך הרבה אנרגיה בלהסלים את המצב שגם ככה הוא חרא. בואו נעשה את הדבר שלנו, נקודה
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  17:37:40  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
Bentiel,talikch..תודה רבה על התמיכה והפרגון
יאללה קטמון
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  20:00:58  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני לא מבין למה משקיעים כל כך הרבה אנרגיה בלהסלים את המצב

רגע, אז איסלם ממשיך?
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 26/05/2013 :  20:07:47  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני לא מבין למה משקיעים כל כך הרבה אנרגיה בלהסלים את המצב

רגע, אז איסלם ממשיך?

אם טסלפפה ימשיך גם הוא אבל אם הוא לא ממשיך אני מצטער מאוד להגיד אבל אפילו מצחצח נעליים הוא לא יהיה ...

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אוהדי הפועל ירושלים לא מפסיקים ... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07