פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

באיירן או דורטמונד?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  באיירן או דורטמונד?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם באיירן או דורטמונד? נושא הבא  

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  09:54:00  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי באיירן די מזכירה את מכב* כדורסל ואלי אפילו יותר גרועה. יאללה דורטמונד.

avanti livorno

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  10:30:33  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחת קבוצה קפטליסטית דוחה והשנייה עם צבעים של ביט"ר. עדיף להיות נייטרלי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  13:21:10  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

באיירן אדומה, וזה כבר משפיע. דורטמונד צהובה שחורה, כנ"ל.
יחד עם זאת - לדורטמונד כדורגל מדליק ויצירתי. באיירן שמנה וקפיטליסטית.
בשאלה דומה שהעליתי בפורום לא מזמן מישהו הגיב שבקהל של דורטמונד מצוי תא ניאו נאצי.
בקיצור מבוכה. ושאלו יהיו המבוכות שלנו לאחר השבוע האחרון.
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  13:50:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זמן טוב לפתח עיוורון צבאים. דורטמונד.
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  14:48:10  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דורטמונד ובאיירן שני קבוצות התקפיות אבל דורטמונד זה קבוצה שיכולה להיות התקפית מדיי ואז לחטוף 2 גולים בחמש דקות כמו במשחק גומלין עם ריאל .
באיירן קבוצה מושלמת אבל אני שונא גרמנים מצטער לא נשכח ולא נסלח .השנייה עם מדים של בית''ר יאאלה קטמון

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:14:36  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פוסט בנושא לכל המתלבטים.
http://debuzzer.sport5.co.il/siny/2013/05/24/brownshadow/

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

grinder grinder מנותק

11 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  21:48:31  הצג פרופיל שלח ל- grinder הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתור אוהד דורטמונד כבר 7 שנים, הכתבה שלאסלו פירסם מאוד העציבה אותי, אמשיך להאמין שיש חלקים נרחבים בקהל נגד הימין בדורטמונד
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  22:49:51  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל ורדר ברמן.
לגבי הגמר, די נייטרלי עם תקווה לכדורגל התקפי מהנה. נטייה קלה לכיוון באיירן בעקבות הצבעים והנאציזם של דורטמונד (וגם לעומת הנאציזם של דורטמונד, זכור לי סיפור על נשיא יהודי בבאיירן בתקופת השואה, שקיבל תמיכה מהקבוצה בזמן השואה. וגם הבנתי מפוסטים של פוטבולוגרפיה שהאולטראס שלהם די חבר'ה עלהכיפאק)
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  01:03:19  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה נראה כמו ביירן אבל לא יהיה משחק פשוט להם....אני לא אוהב את הצבע של מדים של דורטמונד אך מלבד זאת אהוד אותם מחר

אליה
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  09:55:24  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

קודם כל ורדר ברמן.
לגבי הגמר, די נייטרלי עם תקווה לכדורגל התקפי מהנה. נטייה קלה לכיוון באיירן בעקבות הצבעים והנאציזם של דורטמונד (וגם לעומת הנאציזם של דורטמונד, זכור לי סיפור על נשיא יהודי בבאיירן בתקופת השואה, שקיבל תמיכה מהקבוצה בזמן השואה. וגם הבנתי מפוסטים של פוטבולוגרפיה שהאולטראס שלהם די חבר'ה עלהכיפאק)

ברור שקודם כל ורדר ברמן וסט פאולי. זה לא שאני הולך לשבת היום מול המסך ולקסוס ציפורניים אבל בכל זאת.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם באיירן או דורטמונד? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07