פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אורי א-מחייה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אורי א-מחייה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אורי א-מחייה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 14/05/2013 :  23:38:30  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/470/004.html?hp=71&cat=7101&loc=10
אשריינו שיש לנו מנהיג שכזה.

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  00:39:56  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שם כמה פנינים שהקימו (ועוד יקימו) עליו לא מעט מהאוהדים.
אתן לו המלצה, שנתתי בזמנו לאחד דני קליין, עוד אחד שלא היה לי (ולהרבה אחרים) כל כך נעים לשמוע או לראות ראיונות איתו: לא לדבר עם התקשורת. תבחר דובר טוב, תן רק לו לדבר.

(קליין אגב לא קיבל את ההמלצה, וזה רק נהיה גרוע עם הזמן)
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  07:32:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

אתן לו המלצה, שנתתי בזמנו לאחד דני קליין, עוד אחד שלא היה לי (ולהרבה אחרים) כל כך נעים לשמוע או לראות ראיונות איתו: לא לדבר עם התקשורת. תבחר דובר טוב, תן רק לו לדבר.

האם אתה מתכוון לכך שהוא אמר שדון שמעון הוא מודל לחיקוי מבחינת הווינריות או שהוא טען למעשה שכל העיתונות פח? בשני המקרים הוא צודק. אגב, הוא מציין שממזרחי הוא רק היה לוקח את ההישגיות והדרייב. בינינו, אנחנו שונאים אותו לא בגלל שתי התכונות האלו. אלו שאר התכונות המכביסטיות...
עבור לתחילת הדף

mstl mstl מנותק

43 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  11:45:02  הצג פרופיל שלח ל- mstl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מנהל ספורטיבי עם חזון ספורטיבי.
קשה לאתר כאלה כיום.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  11:48:19  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם חלק לא קטן מהדברים הנאמרים בראיון אני מזדהה כמובן. יש בו הרבה אמת נוקבת.
יחד עם זאת, ההישגיות והדרייב של שימון מחקו ענף שלם, וחלקנו בהחלט שונאים אותו בגלל הפועל היוצא שלה. אין בי אפילו גרם של הערכה להתנהלות של האיש הדורסני והמניפולטיבי הזה.
לגבי אמירה נוספת, על יואב כץ עם ה "בלעדיו אין הפועל חיפה" אני לא מזדהה כי זו אמירה שבפועל הוכח מיליון פעם שלא נכונה, בלי ויקטור אין הפועל, בלי קטמון אין הפועל, בלי ארקדי אין בית"ר, בלי דני קליין אין הפועל כדורסל. שטויות. בסוף המציאות הוכיחה שהיא יותר חזקה מכל האבחנות הללו.

נערך על ידי - קראנקו ב-15/05/2013 12:11:42
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  12:14:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמירה הזאת היא עוד דוגמה לחוסר הרגישות של הבן אדם. זה לגיטימי ללמוד מכל אדם, ואפשר גם ללמוד דברים טובים מדון שימון ומיואב כץ, אבל לא צריך לומר את זה בפומבי. ואני גם בטוח שלאורי אין מושג עד כמה האמירה הזאת יכולה לפגוע בחלק מהאוהדים, בדיוק כמו שלא היה לו מושג מה הבעיה עם משחק "ידידות" מול בית"ר.

זה רק מראה לנו כמה חשוב להכניס לועד המנהל אוהדים מהשטח, שמבינים את הלך הרוח של האוהדים ואת הרגישויות שלהם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  13:12:32  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

האם אתה מתכוון לכך שהוא אמר שדון שמעון הוא מודל לחיקוי מבחינת הווינריות או שהוא טען למעשה שכל העיתונות פח? בשני המקרים הוא צודק. אגב, הוא מציין שממזרחי הוא רק היה לוקח את ההישגיות והדרייב. בינינו, אנחנו שונאים אותו לא בגלל שתי התכונות האלו. אלו שאר התכונות המכביסטיות...

הציטוט על שימון אם כבר פחות מפריע לי, במיוחד כי הוא סותר אותו מיד. להגיד על מישהו שיש רק דבר אחד שאתה מעריך בו, בעיני אומר שהוא לא באמת מודל לחיקוי בעיניך.

יש גם את "קטמון הרסה את הכדורגל". יציאה הזויה למדי לכאורה, כשמוציאים אותה מהקשרה ולא מתייחסים להמשך הדברים.

כל אותם שונאי שרצקי שמסתובבים בירושלים ובשאר הארץ (ואנחנו יודעים שיש לא מעט כאלו) מן הסתם יוציאו מהקשרם את כל הציטוטים האלו וישתמשו בהם נגדו.
לאורי אולי זה לא מפריע, אני מניח שהוא פיתח עור של עדר פילים בשנים האחרונות, אבל למה לספק עוד תחמושת?
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  14:53:53  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שלמדתם הרבה מהשנים עם דאבל-פס וגולר אם אתם מצליחים להפוך רבע משפט על שמעון מזרחי לסקנדל כאן ובפייסבוק. הראיון בסדר גמור, חלאס עם כפיות הטובה, חפשו שערוריות קיץ במקום אחר
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  15:00:11  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה שערוריה? לא ראיתי שערוריה. מנכ"ל רב זכויות ומייסד מתראיין ראיון ניצחון, ואנשים באופן טבעי מביעים דיעה.
אישית, גם אני חושב שלצד תובנות מעניינות, הראיון בתחושות שהוא משדר לא מוצלח במיוחד, למרות הסימפטיה הגדולה לאיש ופועלו. יצא איכשהו נרגן מידי, לעומתי מידי. קורה, ולנוכח הנסיבות גם מובן מאיפה זה מגיע.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  15:18:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

למה שערוריה? לא ראיתי שערוריה. מנכ"ל רב זכויות ומייסד מתראיין ראיון ניצחון, ואנשים באופן טבעי מביעים דיעה.
אישית, גם אני חושב שלצד תובנות מעניינות, הראיון בתחושות שהוא משדר לא מוצלח במיוחד, למרות הסימפטיה הגדולה לאיש ופועלו. יצא איכשהו נרגן מידי, לעומתי מידי. קורה, ולנוכח הנסיבות גם מובן מאיפה זה מגיע.

נרגן?
בגלל מה שהוא טוען כלפי האוהדים?
אני דווקא חשבתי שהראיון מוציא אותו כאדם ישר עם רגליים על הקרקע. הוא גם החמיא להתאחדות - משהו שאנשים נרגנים בכדרוגל הישראלי וגם כל השאר, לא נוטים לעשות.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  17:06:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה אורי, לטוב או לרע.
איני שותף לדעתו ש"קטמון הרס את הכדורגל בישראל". לדעתי, האמירה ש"קטמון שברה מוסכמות בכדורגל הישראלי" הרבה יותר נכונה ומשקפת את התרומה של הפועל קטמון ירושלים לכדורגל בישראל.
איזכור שמם של מזרחי ויואב כץ הוא לא בדיוק הדוגמאות שהייתי מביא. יש הבדל גדול בין ניהול כספי הדוק ואחראי לבין קמצנות לשמה.
באשר למזרחי הרי שלאיש הזה יש תרומה לא מבוטלת להרס הכדורסל הישראלי. באשר למוטיבציה ודבקות במטרה - אני מניח שיש עוד כמה כמותו.

ובעניין הדוברות: מצטרך לדעה שיש צורך דחוף במינוי דובר/ת לקבוצה. מה שלמנכ"ל למנכ"ל ומה שלדוברות לדוברות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  17:29:35  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל שטויות. וגם הראיון הוא רק ראיון. בן אדם נתן בהתנדבות 200 אחוז מהמרץ, האנרגיה, והמשאבים שלו למען הפועל (קטמון) ירושלים במשך שנים, הוא עומד לבחירה ואפשר להחליף אותו בזכות מודל דמוקרטי שהוא עזר לבנות ומעולם לא חלק עליו, פעולותיו שקופות והוא עומד לביקורת ונדרש להסביר אותן באסיפות הקבוצה ובפני נציגי ציבור נבחרים נרחים בהנהלה - ככה ששום דימיון מהותי לקליין ולשימון אינו אפשרי בכלל מבנית!!!!!

ולכן זכותו לכל דיעה. הוא בן אדם עם דיעות. ודרך אגב: יש מעט מאוד שונאי מכבי כדורסל ושימון יותר ממני (וגם מאורי - שנינו קיבלנו יחד אזהרות, איומי דיבה, וחרא אחר במשך השנים). ועדיין אני מלא הערכה למחויבות המוחלטת של המכביזם למצוינות והחתירה לנצחונות והישגים, ומלא בוז, סלידה, ואיבה לאמצעים המושחתים, הלא-ספורטיביים, והמרושעים שהמחתירה הזו לובשת, ולסביבה התקשורתית והאירגונית שמאפשרת אותה וסלחנית כלפיה. אבל זה ככה על הדרך
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  17:35:19  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים בגדול עם עמוס וותיק, ואני די בטוח שאורי לא חושב שקטמון הרסה את הכדורגל, סתם משפט שיצא לא מוצלח בדרך מהראש לפה או בדרך מהפה לכתב או משם לכתבה.
בסדר העדיפויות שלי אין כרגע צורך בדוברות.
עם כבר, מגיע לנו מתנת עליה - אוטובוס אדום שחור שיקח את הקבוצה למשחקים. את החלום הזה אני סוחב מליגה ג'. אבל זה עניין לפוסט נפרד.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  17:50:12  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מסכים בגדול עם עמוס וותיק, ואני די בטוח שאורי לא חושב שקטמון הרסה את הכדורגל, סתם משפט שיצא לא מוצלח בדרך מהראש לפה או בדרך מהפה לכתב או משם לכתבה.
בסדר העדיפויות שלי אין כרגע צורך בדוברות.
עם כבר, מגיע לנו מתנת עליה - אוטובוס אדום שחור שיקח את הקבוצה למשחקים. את החלום הזה אני סוחב מליגה ג'. אבל זה עניין לפוסט נפרד.

מצטרף לרעיון האוטובוס. האם צריך לשלם לאגד עבור צביעה של אוטובוס אחד שביומיום נוסע בקו מסויים?
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  18:06:33  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה ענקית לאורי שרצקי שהבאנו עד הלום.
בן אדם הגון,ישר,מקצועי,ואכפתי.

אורי עובד ימים כלילות להצלחתה של קטמון.
יישר כוח על פועלך.
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  19:16:56  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לך אורי
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אורי א-מחייה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07