פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לקנא - פשוט לקנא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לקנא - פשוט לקנא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם לקנא - פשוט לקנא נושא הבא
עמוד: מתוך 3

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 23/12/2009 :  21:26:48  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

תיתביישו לכם כל מי שרוצים שהפועל תיעלם מהמפה, גם אני שלא עזבתי את הפועל רוצה שסאסי יילך קיבינימט עם ויקטור אבל אם זה אומר שהפועל תיעלם אז לא אכפת לי מי יהיה הבעלים- אתם לא אלטרנטיבה לבעלים כי אין לכם כסף ומה לעשות, גם לא תמיכה לקבוצה בליגה הלאומית (עצוב אה?). אם היה המהלך בקיץ הייתי הולך אתכם בשמחה עם עוד הרבה אנשים אבל הקבוצה שלכם היא לא הפועל ירושלים תפסיקו להתבלבל.
טפו על כל השונאים שלנו- הביטרים ואתם, מגעילים.

עכשיו לא נוח לכם פירוק?!
לפני שנתיים התקוממתם איך אוהד הפועל רוצה שהקבוצה "שלו" תתפרק.
בקיץ האחרון, לפתע, החלטתם שאתם פתאום רוצים פירוק.(בטח, פתאום חשתם מאויימים שאנחנו, אוהדי הפועל, ניקח את הקבוצה)
מה יהיה?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 23/12/2009 :  21:28:24  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזוב גרטל. "רוצים שהפועל תיעלם מהמפה", איך אפשר בכלל להתווכח עם שטות כזאת?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/12/2009 :  05:31:02  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אנחנו 250 לפחות אחרי הפסד 5-0 למכבי! באר שבע בחוץ וכל אחד מהם עדיף על 1000 כמו קראנקו ועמוס ועוד כמה חארות. תהיו בריאים.

סימן הקריאה הסגיר אותך.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 24/12/2009 :  06:52:18  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא כמו האתר של וואן כי אין כאן תמונות מחתונות שבם נראים מתחבקים זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ

(אלי אוחנה, מישל דיין, עידן טל, מוטי גמיש, מחק את המיותר פחות)

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 24/12/2009 :  09:05:54  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

אנחנו 250 לפחות אחרי הפסד 5-0 למכבי! באר שבע בחוץ וכל אחד מהם עדיף על 1000 כמו קראנקו ועמוס ועוד כמה חארות. תהיו בריאים.

סימן הקריאה הסגיר אותך.

להההה, זה רק סימן קריאה!! אחד!
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/12/2009 :  09:19:51  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

סימן הקריאה הסגיר אותך.

גיא ליבמן?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 24/12/2009 :  14:16:03  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

סימן הקריאה הסגיר אותך.

אני רואה שאתה מצטט מישהו, אבל את הודעתו המקורית לא מצאתי. אני רואה גם שמסיבה לא ברורה נפלתי לפה המסריח של האנונימי הזבל ההוא. תמיד הכי גיבורים הם הכי אנונימיים. מעניין למה. אני רואה גם שהוא שקרן - סאדר לא הביאה 250 לאף משחק העונה, ביית ובודאי חוץ. אני רואה גם שהוא אידיוט: הוא לא הבין שהקבוצה שהוא אוהד היא לא הפועל בשום מובן, וכשזה יגמר - כמו באוסישקין - גם השם המלא של הקבוצה יעבור אלינו. והוא גם לא הבין שאנחנו עם אוהדי סאדר וביטר לא מדברים. יש לנו דברים יותר חשובים לעשות.

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 24/12/2009 :  16:13:23  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס, תיקון קטן. בניגוד לאוסישקין השם המלא של הקבוצה (כמו גם רוח הקבוצה ורוב רובם של האוהדים) הוא כבר ברשותינו - "הפועל קטמון ירושלים". חסרה לנו רק בעלות על הישות המשפטית/בירוקראטית.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/12/2009 :  23:41:07  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.1379.70879.html

אם זה נכון, הם יצטרכו להתמודד עם השאלה האם להיקרא הפועל ת"א, או הפועל אוסישקין ת"א...

נראה שזו שאלה לא פשוטה בכלל.
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=8&t=28070
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  06:55:50  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-f697c3077ebd521004.htm
שימו לב שהכתב קורא לאוסישקין קבוצת האוהדים הראשונה בישראל.
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  08:36:59  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התקשורת תמיד הייתה לצידה של האדומים מתל אביב... גועל נפש
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם לקנא - פשוט לקנא נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07