פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מקומונים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 14/05/2013 :  01:46:44  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי אין כמוך, תודה.
למקרא אוסף גזרי העיתונים המרגש, הבנתי שיש כאן שתי גרסאות סותרות לכאורה: האחת שטוענת שעלינו ליגה בזכות השחקנים במגרש, והשניה - המקובלת עלי, שעלינו בזכות שמירה קפדנית על כללי המנחוס של מספר אוהדים, חלקם ידועים (תודות לכתבה של טל) וחלקם צדיקים נסתרים. ליתר דיוק - הגולים של עידן, הלהטוטים של עוז, הגליצ'ים של סמיר והעצירות של עמית - כבודם במקומם. האמת היא שאת ב"ש ניצחו התחתונים של זוהר, והגול של ליעד בכ"ס הוא פשוט תוצאה של זריזות ידיים מתוזמנת היטב של ליאור, שהדליקה סיגריה ברגע האחרון.
האמת היא שגם לי יש חלק מטפיזי לא מבוטל באליפות א' דרום, והסיפור כזה: הגעתי לאימון החגיגי לפני פרוץ העונה מתוך ידיעה שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני רואה את הקבוצה בעיניים. הייתי לפני יציאה לשנה בחו"ל, ואמרתי לזוהר בצחוק "שלא תעיזו לעלות ליגה בלעדי". מין משאלת לב אנוכית שכזאת. זוהר, בהיותו בקי בהלכות הנאחס, לקח ברצינות, ונתן לי להבין שאני משחק באש.
נסענו לאנגליה, העונה התחילה, החרדות שלפני יום שישי, חיתות הרגליים בין גולר לדבלפס, התקצירים של דאפי. האושר או הדכאון שאחרי. חודש וחצי לפני תום העונה התחזקו הגעגועים לאבק הארץ, קניתי כרטיסי טיסה וכיוונתי למועד המשחק האחרון של העונה. ואז הגיעה סדרת משחקי-עונה קריטיים: בדקה ה 80 בלאומית ובדקה ה 90 כבר לא. שניה לפני שכהן צדק הבן אלף קבר את ערד עוד הספקתי לעבור על הדיבר הראשון בתורת המנחוס, והכנתי פוסט לפורום שהכיל את השם המפורש "שולמית"... למזלי רובכם הייתם טרודים במגרש, ולא שמתם לב לפוסט שנמחק במהירות שיא.
לרגשות האשם הבלתי נסבלים נוסף גם ההפסד באילת (מי לוקח אחריות, חברים?) והבנתי שמה שאמרתי לזוהר לפני העונה יוצא מחזקת בדיחה גרועה ועובר למשבצת 'נבואה שמגשימה'. במלים פשוטות - קטמון מסרבת לעלות ליגה בלעדי. תארו לכם איך הרגשתי, עם כל העול הזה, כשהודיעו במנצ'סטר שהמטוס לארץ לא כשיר וצריך לרדת ולהמתין להשד יודע מה. בשלב הזה היה ברור שיפו מנסים למנוע ממני להגיע למשחק. כנראה שלמישהו בהנהלה שלנו נפל האסימון. אולי היה זה האוהד אריאל עמר, שגם אותו הכנסתי בסוד הנדר, ודאג לידע את מי שצריך ולשלוח מטוס חלופי.
ואתם שהייתם איתי בטדי, וספרתם בדחילו את 11 גיבורי לוד עולים למגרש, לו ידעתם שאני בינכם ואין מה לדאוג.

נערך על ידי - davidkipod ב-14/05/2013 11:19:05
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 14/05/2013 :  10:39:59  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה,שמוליק.

עבור לתחילת הדף

גוני גוני מנותק

19 הודעות

נשלח - 14/05/2013 :  23:34:26  הצג פרופיל שלח ל- גוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

תודה,שמוליק.

תודה גוני

עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  05:33:39  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

קלי אין כמוך, תודה.

... לרגשות האשם הבלתי נסבלים נוסף גם ההפסד באילת (מי לוקח אחריות, חברים?) ...

תודה קלי, שיחקת אותה (שוב).

מקבל בהכנעה את מנחוס אילת.
בעקבות ההפסדים ליפו ולשעריים החלטתי לשנות משהו למשחקי החוץ, והמסקנה המתבקשת היתה ללבוש אדום רק למשחקי בית ולא למשחקי חוץ. זה הצליח בעמישב ובכפר סבא (ותודה לאלעד שיק), ואחרי הנצחון על באר שבע חשבתי שהעניין סגור והעזתי להתגרות בגורל ולבוא עם חולצה אדומה לאילת.
סליחה ומחילה.
מצד שני, שמעתי מישהו לידי צועק "יש!" כשעמית עצר את הפנדל, ולפני שהריבאונד נכנס. אז אולי זה לא רק באשמתי.

נ.ב: הוכשטיין - עד שקראתי את הכתבה של נויברגר חשבתי שאתה באמת אוהב אותי...

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 15/05/2013 :  06:26:46  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

קלי אין כמוך, תודה.
למקרא אוסף גזרי העיתונים המרגש, הבנתי שיש כאן שתי גרסאות סותרות לכאורה: האחת שטוענת שעלינו ליגה בזכות השחקנים במגרש, והשניה - המקובלת עלי, שעלינו בזכות שמירה קפדנית על כללי המנחוס של מספר אוהדים, חלקם ידועים (תודות לכתבה של טל) וחלקם צדיקים נסתרים. ליתר דיוק - הגולים של עידן, הלהטוטים של עוז, הגליצ'ים של סמיר והעצירות של עמית - כבודם במקומם. האמת היא שאת ב"ש ניצחו התחתונים של זוהר, והגול של ליעד בכ"ס הוא פשוט תוצאה של זריזות ידיים מתוזמנת היטב של ליאור, שהדליקה סיגריה ברגע האחרון.
האמת היא שגם לי יש חלק מטפיזי לא מבוטל באליפות א' דרום, והסיפור כזה: הגעתי לאימון החגיגי לפני פרוץ העונה מתוך ידיעה שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני רואה את הקבוצה בעיניים. הייתי לפני יציאה לשנה בחו"ל, ואמרתי לזוהר בצחוק "שלא תעיזו לעלות ליגה בלעדי". מין משאלת לב אנוכית שכזאת. זוהר, בהיותו בקי בהלכות הנאחס, לקח ברצינות, ונתן לי להבין שאני משחק באש.
נסענו לאנגליה, העונה התחילה, החרדות שלפני יום שישי, חיתות הרגליים בין גולר לדבלפס, התקצירים של דאפי. האושר או הדכאון שאחרי. חודש וחצי לפני תום העונה התחזקו הגעגועים לאבק הארץ, קניתי כרטיסי טיסה וכיוונתי למועד המשחק האחרון של העונה. ואז הגיעה סדרת משחקי-עונה קריטיים: בדקה ה 80 בלאומית ובדקה ה 90 כבר לא. שניה לפני שכהן צדק הבן אלף קבר את ערד עוד הספקתי לעבור על הדיבר הראשון בתורת המנחוס, והכנתי פוסט לפורום שהכיל את השם המפורש "שולמית"... למזלי רובכם הייתם טרודים במגרש, ולא שמתם לב לפוסט שנמחק במהירות שיא.
לרגשות האשם הבלתי נסבלים נוסף גם ההפסד באילת (מי לוקח אחריות, חברים?) והבנתי שמה שאמרתי לזוהר לפני העונה יוצא מחזקת בדיחה גרועה ועובר למשבצת 'נבואה שמגשימה'. במלים פשוטות - קטמון מסרבת לעלות ליגה בלעדי. תארו לכם איך הרגשתי, עם כל העול הזה, כשהודיעו במנצ'סטר שהמטוס לארץ לא כשיר וצריך לרדת ולהמתין להשד יודע מה. בשלב הזה היה ברור שיפו מנסים למנוע ממני להגיע למשחק. כנראה שלמישהו בהנהלה שלנו נפל האסימון. אולי היה זה האוהד אריאל עמר, שגם אותו הכנסתי בסוד הנדר, ודאג לידע את מי שצריך ולשלוח מטוס חלופי.
ואתם שהייתם איתי בטדי, וספרתם בדחילו את 11 גיבורי לוד עולים למגרש, לו ידעתם שאני בינכם ואין מה לדאוג.

אדיר. זה בהחלט הניתוח הכי מעניין שקראתי למחזורים האחרונים.
תרשה לי רק שאלה - אם אכן יש לך כזה כח להשפיע על משחקים, ושילמת כסף כדי לעלות על מטוס ולהביא את הניצחון על לוד - האין זה קניית משחק?! אני כבר רואה את הכתבה בגולר: גורמים בקטמון מודים -ויצמן -יער -פוליגרף -מקרובים -אזוריה בדם.

נערך על ידי - roi ב-15/05/2013 06:27:42
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מקומונים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07