פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה עושים שנגמרה העונה - הצעות לסדר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה עושים שנגמרה העונה - הצעות לסדר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מה עושים שנגמרה העונה - הצעות לסדר נושא הבא  

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  13:04:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב ללכת ליורו הצעירות. יש כמה משחקים בטדי. זה יכול להיות סבבה אם תבוא כמות של אוהדי קטמון ותיתן תצוגת עידוד. זה בכל זאת משודר בטלביזיה וגם באירופה. אם נבוא איזה 300 פסיכים פלוס זה יהיה צבעוני.
המשחק הראשון בטדי ספרד-רוסיה. יום חמישי בערב ב 6.6.
אספניה אולה, אספניה אולה, יאללה אספניה....
הנה לוח המשחקים המלא
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/91/64/27/1916427_DOWNLOAD.pdf

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  13:08:15  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אני חושב ללכת ליורו הצעירות. יש כמה משחקים בטדי. זה יכול להיות סבבה אם תבוא כמות של אוהדי קטמון ותיתן תצוגת עידוד. זה בכל זאת משודר בטלביזיה וגם באירופה. אם נבוא איזה 300 פסיכים פלוס זה יהיה צבעוני.
המשחק הראשון בטדי ספרד-רוסיה. יום חמישי בערב ב 6.6.
אספניה אולה, אספניה אולה, יאללה אספניה....
הנה לוח המשחקים המלא
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/91/64/27/1916427_DOWNLOAD.pdf

קניתי כרטיסים לגמר בטדי
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  13:09:45  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קניתי כרטיסים לאנגליה-ישראל, אני הולך עם חברים אנגלים וכנראה ששוב אפול לאשליות שנולדתי בסנדרלנד או בדרום לונדון ולא בהדסה עין כרם...

מה שכן, באיזה עולם הם חיים שם בהתאחדות? האצטדיון לא קרוב להיות מוכן ויש פחות מחודש עד תחילת המשחקים...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  13:54:10  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו כבר קנינו כרטיסים ל4 משחקים בירושלים בינהם הגמר,יהיה פה משחק מסקרן בין רוסיה להולנד צפויות הרבה הפתעות יאללה תצטרפו אלינו יהיה כיף

אליה
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  13:56:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אנחנו כבר קנינו כרטיסים ל4 משחקים בירושלים בינהם הגמר,יהיה פה משחק מסקרן בין רוסיה להולנד צפויות הרבה הפתעות יאללה תצטרפו אלינו יהיה כיף

איפה קונים ומה המחירים?
תודה

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:00:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי יש ברטיסים לישראל-אנגליה.
אפשר לרכוש כאן:
http://u21israel.com

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:14:15  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי אשתי קנתה בעבודה(עיריה) אבל אתה ביתר קלות יכול לקנות באתר של יורו בלי לצאת מהבית,דברו אתנו נלך ביחד .

אליה
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מה עושים שנגמרה העונה - הצעות לסדר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07