פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סמנו ביומנים, בבקשה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סמנו ביומנים, בבקשה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סמנו ביומנים, בבקשה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  09:48:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

מישהו יכול לספר מה באמת קרה שנה שעברה בכפר שלם?
זה היה אחרי שיפו איבדו סיכוי לעלות וזה היה כשלא היה להם על מה לשחק ?
גילו בסוף מה היה ?

לא גילו, כי לא חקרו.....ועל זה מלין האוהד שלהם.
משחק בין יפו לכפר שלם. כפר שלם בסכנ ירידה מוחשית.
לכאורה, במחצית המשחק נכנסו עבריינים כבדים (יש האומרים חמושים) לחדר ההלבשה של יפו ואיימו על השחקנים שלא יעזו לנצח, אחרת הם ומשפחותיהם יפגעו.
כל זה לכאורה כמובן.
כמו כן אחד מאנשי ההנהלה שי ליפו (לא זכר מי כרגע) אויים לכאורה בנוכחות בנו הקטן בעודם ביציע. הוא עזב את המגרש באמצע.
למיטב זכרוני לא הוגשה תלונה מטעם יפו.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.2750.119870.html

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-09/05/2013 09:51:12
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  10:13:23  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיעבד, אם יפו היו מנצחים את כפר שלם אנחנו היינו נותנים להם עלייה לליגה לאומית לאחר שניצחנו את כפר סבא. במקום זה אנחנו נתנו עלייה ליבנה.
נראה שיפו בוחרים כל פעם לעשות את הדבר הלא נכון:
1. היו צריכים לשתף פעולה עם החקירה על ארועי כפר שלם.
2. היו צריכים לשחק עד הסוף מול לוד ולא להנדס תוצאה.
3. לא היו צריכים להתערב במשחק שלנו מול לוד.

מאחל להם להתבגר במהרה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  11:10:30  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הצלחתי לקלוט מתי בידיוק המסיבה אולי אפשר לפרסם את זה בפיסבוק

אליה
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  12:45:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

לא הצלחתי לקלוט מתי בידיוק המסיבה אולי אפשר לפרסם את זה בפיסבוק

ם שני, 21:00, ה"ג'סטיס", פאב מועדון, מתחם הרכבת - ירושלים.

גם העייפים בינינו, תתכוננו להישאר לפחות לפחות עד 00:00, שנוכל לשמוח עם האנשים שיבואו ממלחה.

לתת כבוד לשחקנים ולספונסרים. להינות מהמכירה הפומבית, לאכול ולשתות

150 חולצות אליפות אחרונות בדוכן

הפתעות נוספות - בהמשך

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  12:59:31  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה, נגיע

אליה

נערך על ידי - אליה ב-09/05/2013 12:59:59
עבור לתחילת הדף

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  21:14:41  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבאס לגמרי :\

אני ועוד עשרות אוהדי קטמון טובים ונאמנים נהיה במלחה מ20:30 ועד 22:30 במשחק פלייאוף חשוב של קבוצת הכדורסל.

אנשי הבריגדה שעבדו ימים כלילות, נסעו לכל משחק חוץ עם ציוד ותופים רק בשביל לעודד את השחקנים ולייצר אווירה של משחק ביתי.

כל אלה לא יוכלו להשתתף במסיבה רק כי בחרו לעשות אותה במקביל למשחק קריטי של קבוצת הכדורסל.

היה אפשר לעשות את המסיבה במוצ"ש, היה אפשר לעשות אותה ברביעי בלילה(מוצאי שבועות) היה אפשר במוצ"ש הבא, המון תאריכים.

לעשות את המסיבה בלי רוב חברי הבריגדה ובלי עוד עשרות אוהדים נאמנים, זה פשוט מכעיס על גבול המזלזל.

אם אתם לא יכולים כבר להזיז, אז המעט שאתם יכולים לעשות זה לדחות את המסיבה ל22:00, ולא להתחיל עם הצגת השחקנים וכו עד 23:00, השעה בה נגיע.

האוהדים האלה בילו עשרות אם לא מאות שעות בשביל לתת הכל לשחקנים האלה.
המעט שהשחקנים יכולים לעשות בשביל האוהדים האלה זה לחכות שעה-שעתיים.

מאוהד הפועל קטמון בכדורגל והפועל ירושלים בכדורסל(כן תתפלאו, יש חיה כזאת)

נ.ב: שאני חושב על זה, מיד אחרי המשחק חברי הבריגדה צריכים לקפל את הציוד ולהחזיר אותו למקומו.
אין שום סיכוי שהם יספיקו להגיע למסיבת עליה.
באסה להם...

נערך על ידי - רונן שוויג ב-09/05/2013 21:24:11
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  22:08:48  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רונן שוויג

אני ועוד עשרות אוהדי קטמון טובים ונאמנים נהיה במלחה מ20:30 ועד 22:30 במשחק פלייאוף חשוב של קבוצת הכדורסל.

אנשי הבריגדה שעבדו ימים כלילות, נסעו לכל משחק חוץ עם ציוד ותופים רק בשביל לעודד את השחקנים ולייצר אווירה של משחק ביתי.

כל אלה לא יוכלו להשתתף במסיבה רק כי בחרו לעשות אותה במקביל למשחק קריטי של קבוצת הכדורסל.

היה אפשר לעשות את המסיבה במוצ"ש, היה אפשר לעשות אותה ברביעי בלילה(מוצאי שבועות) היה אפשר במוצ"ש הבא, המון תאריכים.

לעשות את המסיבה בלי רוב חברי הבריגדה ובלי עוד עשרות אוהדים נאמנים, זה פשוט מכעיס על גבול המזלזל.

אם אתם לא יכולים כבר להזיז, אז המעט שאתם יכולים לעשות זה לדחות את המסיבה ל22:00, ולא להתחיל עם הצגת השחקנים וכו עד 23:00, השעה בה נגיע.

נ.ב: שאני חושב על זה, מיד אחרי המשחק חברי הבריגדה צריכים לקפל את הציוד ולהחזיר אותו למקומו.
באסה להם...

תקראה טוב טוב לפני שאתה כותב בכזה תסכול המסיבה מתחילה בתשע והולכת ליהות עד השעות המאוחרות הכוונה שברגע שהמשחק במלחה מסתיים כול מי שנמצע במלחה בא ישריות למסיבה וולקפל את הציוד ולהחזיר אותו זה בדיוק כמה דקות אז אל תאדג כולם באים ונחכה לכם שם בשמחה ושיכרות
עבור לתחילת הדף

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  22:20:26  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

באסה להם...

תקראה טוב טוב לפני שאתה כותב בכזה תסכול המסיבה מתחילה בתשע והולכת ליהות עד השעות המאוחרות הכוונה שברגע שהמשחק במלחה מסתיים כול מי שנמצע במלחה בא ישריות למסיבה וולקפל את הציוד ולהחזיר אותו זה בדיוק כמה דקות אז אל תאדג כולם באים ונחכה לכם שם בשמחה ושיכרות

קראתי את כל התגובות בשירשור.
כמה תגובות מעלי מישהו כתב "תשתדלו להשאר לפחות עד 00:00 בשביל שהחברה מהכדורסל לא ירגישו שהם באים לחינם"

תסלח לי, אבל אם אני מגיע ב23:00 ואנשים ילכו ב00:00 ועוד ירגישו שהם עושים לי טובה, אז תודה אבל לא תודה.

ואותי ספציפית לא מעניין DJ ואלכוהול וכל השיט הזה.
אני בא לטקס, לתצוגת שחקנים, לנאומים, כל אותם דברים שמן הסתם יהיו בין 21:00 ל23:00.

עזוב שטויות, תירוצים לא חסר.
אני רק לא רוצה להרגיש מרומה אחרי ששנה שלמה נתתי את הנשמה שלי ובסוף אני אפילו לא יכול להגיע למסיבת סיום, רק כי אין חוסר התחשבות מינימלי באחות מהכדורסל...
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 09/05/2013 :  23:00:14  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתור אוהד של הכדורסל דווקא קיבלתי את ההסברים.
ונראה לי שבטורניר כובשי קטמון הקרוב כבר אפשר להרכיב קבוצה מכובדת של טרולים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/05/2013 :  01:12:14  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פרס מיוחד במסיבה לשם המקורי ביותר לקבוצת הטרולים של רונן

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 10/05/2013 :  01:14:37  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

באסה להם...

קראתי את כל התגובות בשירשור.
כמה תגובות מעלי מישהו כתב "תשתדלו להשאר לפחות עד 00:00 בשביל שהחברה מהכדורסל לא ירגישו שהם באים לחינם"

תסלח לי, אבל אם אני מגיע ב23:00 ואנשים ילכו ב00:00 ועוד ירגישו שהם עושים לי טובה, אז תודה אבל לא תודה.

ואותי ספציפית לא מעניין DJ ואלכוהול וכל השיט הזה.
אני בא לטקס, לתצוגת שחקנים, לנאומים, כל אותם דברים שמן הסתם יהיו בין 21:00 ל23:00.

עזוב שטויות, תירוצים לא חסר.
אני רק לא רוצה להרגיש מרומה אחרי ששנה שלמה נתתי את הנשמה שלי ובסוף אני אפילו לא יכול להגיע למסיבת סיום, רק כי אין חוסר התחשבות מינימלי באחות מהכדורסל...

אחי אני איתך בגלל סיבות תכניות אני לא יכול להגיע לכדורסל אבל אם הייתי יכול היית בא חוץ מזה עזוב שטויות עלינו ליגה זה העיקר אף אחד לא יעשה לך טובה וישאר עד :00:00 יהיה שמח אל תדאג
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/05/2013 :  08:46:54  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לקבל פרטים על המסיבה? כמה תעלה כניסה? עלויות בפנים?...

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 12/05/2013 :  15:07:39  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כניסה חופשית.
אלכוהול ושתייה בתשלום.
נקניקיות והמבורגרים, טרם הוחלט סופית - בכל מקרה עלות מינימלית.
טקס הצגת השחקנים לא יחל לפני 22:30 (עם אנשי הכדורסל).
מכירה פומבית, בהפסקות, לכל אורך הערב.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 13/05/2013 :  00:32:36  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אני כבר בירושלים בישביל המסיבה, הזדמנות לעודד את הפועל כדורסל. כמה עולה כרטיס למלחה?

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-

נערך על ידי - הולך ברגל ב-13/05/2013 00:34:25
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/05/2013 :  00:53:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אם אני כבר בירושלים בישביל המסיבה, הזדמנות לעודד את הפועל כדורסל. כמה עולה כרטיס למלחה?

50 ש"ח אם אתה סטודנט. יותר אם אתה לא.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם סמנו ביומנים, בבקשה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07